WRZEŚNIOWE DZIECI 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
justys1236 wrote:Natalia widzę ze wyglądamy bardzo podobnie
ja liczę na chłopczyka
15 marca mam prenatalne wiec pewnie będę wiedziała kto u mnie mieszka i mi tak dokucza:) jadę dzisiaj do pracy wycofać urlop wychowawczy trochę się stresuje trzymajcie kciuki:)
trzymam kciukibędzie dobrze, głęboki oddech, głowa do góry, pierś do przodu i wszystko się uda
monika_86 lubi tę wiadomość
-
Bianka* wrote:Powodzenia, na dzisiejszych wizytach!
A propos brzuszków, to wrzucę Wam mój porannyjeszcze w piżamie
Według USG 13 TC, na wadze 49 kg., a brzuchol ogromny
https://zapodaj.net/6299a79623d10.jpg.htmlBianka* lubi tę wiadomość
-
Amy kciuki zaciśnięte ! Ja wizytuje o 17!
)
A mam pytanie co może być efektem krwi z nosa ? Czegoś mi brak ? To jakieś osłabienie ? , dziś z rana mi poleciała jak smarkałam. Hmm..Amy333 lubi tę wiadomość
4,5 roku starań
Pcos ,Pierwsza Owulacja i Udana! 16tydz. Ciąży !
-
Bianka* wrote:https://zapodaj.net/6299a79623d10.jpg.html
Nienawidzę wstawiać tu fitki, nie wiem, czemu się od razu nie wyświetlają, pomimo, że w poprzednim poście dodałam znaczniki [IMG][/IMG]
brzusio jak się patrzy
jak wrzucasz fotkę na zapodaj.net - wybierz rozmiar (najlepiej 500x500) i później kopiuj link BBCode (do wstawienia na forum, wyświetla miniaturkę) - jest na samym dole, wtedy miniaturka będzie tu widocznaBianka*, asese lubią tę wiadomość
-
Marzena782 wrote:Amy kciuki zaciśnięte ! Ja wizytuje o 17!
)
A mam pytanie co może być efektem krwi z nosa ? Czegoś mi brak ? To jakieś osłabienie ? , dziś z rana mi poleciała jak smarkałam. Hmm..Marzena782, asese lubią tę wiadomość
-
Ciumcioszka wrote:Dziewczyny ja się obudziłam z bolem po lewej stronie
kurka nie jest to taki ze az sie zwijam z bolu ale nie jest to tez bol wzdeciowy jaki mialam do tej pory
zastanawiam sie czy poprostu nie zwolnic sie z roboto i isc do szpitala zobaczyc co jest bo sie boje ;(
Jeśli ból brzucha nie pozwala Ci spać, to może warto pojechać na IP. Próbowałaś brać no-spę?
Leon
-
Natalia1984 wrote:Ja od jakiegoś czasu tak mam a dziś to już na maksa. Nie mogę sama się podnieść z łóżka bo mam takie zakwasy i ciągnie głęboko w brzuchu. W ogóle brzuch już mam taki duży, że każdy się dziwi, że tak wcześnie. Zawsze płaski i zarys mięśni widoczny był. Ja będę krzywą glukozową również robić wcześniej niż normalnie, tj. w 17 tc bo moja mama choruje na cukrzycę.
Super brzusio!!
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Bianka* super brzuszek
też spadłam do 49kg
sylvi mnie ostatnio dopadła bezsenność a zmęczona jestem jakbym maraton codziennie robiła, tylko, że nie śpię prawie...Bianka* lubi tę wiadomość
-
Witajcie Dziewczyny w nowym tygodniu. Będzie równie emocjonujący co poprzedni!! Trzymam kciuki za wszystkie!!
Co do zasypiania nie mam żadnych problemów, ale to chyba dlatego, że odkąd zaczęliśmy się starać o Maluszka to zaczęłam spać na plecach i teraz nie mam zadnego problemuNa wadze 3 kg na plusie się utrzymują (aktualnie 58 kg), ale zaczynam normalnie jeść, więc moze nie będę już tyła, tylko będzie szło w brzuszek
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2018, 10:18
Siwulec, Amy333, asese lubią tę wiadomość
Synek 💚 31.08.2018r.
Hmm, a co do rozstępów na brzuchu to czytałam wczoraj na mamie ginekolog, że rozstępy to sprawa genetyczna... moja mama i siostra mają całe podbrzusza w rozstępach mimo smarowania i mimo przytycia max 10kg w ciąży, więc już powoli godzę się, ze świadomością, ze mój brzuch wkrótce przestanie być taki ładny, ale cóż... jakoś to przezyję
asese lubi tę wiadomość
Synek 💚 31.08.2018r.
Ja też cierpię na bezsenność, chodzę spać o 24 a budzę się po 6 ;/
Bez ciążowych ubrań już ani rusz, pas pod same cycki podciągam i jazda
Tak w ogóle to witam w 12 tygodniuWiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2018, 10:15
Bizonka, monika_86, asese lubią tę wiadomość
-
Witam się po weekendzie!
Ale piękne brzusieu mnie jeszcze nic nie widać, ale mam trochę kg ponad stan
A ja od wczoraj mam opryszczkę na górnej wardzetrochę się zestresowałam, lekarz pozwolił na plasterki. Moja mama <30lat temu> poroniła przez opryszczkę i się trochę stresuję.
Trzymam kciuki za wszystkie wasze dzisiejsze wizytyasese, asese, asese lubią tę wiadomość
-
A ja właśnie zaczynam 4 miesiąc ciąży ale ten czas leci
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizytyasese, Amy333 lubią tę wiadomość