X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE DZIECI 2018
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE DZIECI 2018

Oceń ten wątek:
  • mitaka Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2018, 13:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jola bardzomi przykro, trzymaj sie kochana

zrz6ha0087gvqc3d.png
    ex2bi09kf6yrzsk3.png
  • Siwulec Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2018, 13:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane moje Ciężarówki <3

tak jak prosiłam wczoraj - szanujcie się :*

Justyna, bardzo się cieszę że masz takie pozytywne nastawienie do życia - taka optymistyczna osoba jest potrzebna na każdym wątku. Proponuje jedynie żebyś troszkę zamieniała słowa z "wyluzujcie" na np "wierzę w Was". Wspieraj dziewczyny i przekazuj swoją energię ale troszkę w inny sposób :*

Jola :* :* :* siły Kochana i pamiętaj że po każdej burzy wychodzi słoneczko <3

natalinka, Amy333, Malgonia lubią tę wiadomość

relgwn15fhhth20g.png
    30.05 - 9dpo HCG 2,24; 04.06 - 14dpo HCG 268,80; 06.06 - 16doo HCG 496,00; 13.06 - 24dpo HCG 8619,00
    20.06 zarodek 3,4mm z czynnością serca
    02.2018 - 12tc [*] ♥️
    Siła jest kobietą <3
  • Cukierkowa Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2018, 13:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jola79 trzymaj się cieplutko... przykro mi, ale wiem, że wrócisz tu niedługo z wielką energią!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2018, 13:04

Basia - wrzesień 2018
    Gosia - maj 2024
  • Vlinder Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2018, 13:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jola79 ściskam mocno

bhywvcqgxdl0na75.png
  • Mamaawiki Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2018, 13:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jola 79 bardzo mi przykro kochana .Życzę ci żebyś jak najszybciej znów była w ciąży i żebyś urodziła zdrowego maluszka .Trzymaj się kochana .

8p3oskjor69op845.pniv09df9hiyby5l2y.png
    Udało się drugi cud pojawił się w 9 cyklu starań
    Niedoczynność tarczycy,hashimoto(anty TPO powyżej 600),hiperprolaktymia,torbiele piersi
  • monika_86 Ekspertka

Wysłany: 27 lutego 2018, 13:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jola79 wrote:
    Kochane dziewczyny bardzo Wam dziękuję za wcześniejsze wsparcie,ale niestety muszę się z Wami pożegnać.Bardzo ciężko jest mi się z tym pogodzić i bardzo to mnie boli że znowu się mi nie udało,ale żyć trzeba dalej widocznie nie jest mi pisane zostać jeszcze matką.
    Okazało się że mam puste jajo,brak zarodka muszę się zgłosić do szpitala na usunięcie pęcherzyka ciążowego,bardzo się tego boję...

Z całego serca życzę Wam spokojnych ciąż i cieszcie się nawet tymi wstrętnymi mdłościami w nagrodę dostaniecie we wrześniu swoje dzieciątka.
    Ściskam Was mocno.Pa.

Tak bardzo mi przykro :-(

zrz6qtkfujjdexc2.png
  • Deseo Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2018, 13:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jola79- tak mi przykro :( Trzymaj się i wracaj do nas szybko!

A ja dostałam opieprz od mojej doktorowej, bo się zestresowałam tą opryszczką, czy to na pewno nie jest nic groźnego.
    Dostałam odpowiedź: Mniej martwienia się- więcej optymizmu.

Postaram się... ale jak się człowiek 5lat stara o maluszka, to teraz każdy niepokojący objaw doprowadza mnie do gonitwy myśli.

Emilka 2012 <3
    kgKip1.png
  • DoveLove Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2018, 13:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jola, ściskam...bądź silna!

qb3cwn15v37nxio5.png
    klz96iyehfls5pph.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 lutego 2018, 13:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jola przykro mi bardzo ;(

• Rucola Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2018, 13:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    frezyjciada wrote:
    W czwartek odbieram wyniki prób wątrobowych.... Martwię się strasznie, bo boję się powtórki z cholestazy :(
    Będe trzymać kciuki za dobre wyniki :*

#wegemama#wegerodzinawkomplecie
    Synek 💚 31.08.2018r.
    Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021
  • linka220 Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2018, 13:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    100krotka30 wrote:
    Ja też bardzo bym chciała myśleć pozytywnie, ale jakoś ta ciąża mnie na to nie nastraja. Poprzednia przechodzilam spokojnie i na luzie, obecnie panika o wszystko. Myślę że wtedy nie miałam tej wiedzy co może być nie tak i co się może zdarzyć. Teraz za dużo czytania forum i historii dziewczyn po przejściach i stad te obawy :-)
    Mam to samo kochana Identycznie Pierwsza ciąża bez żadnych leków na luzie super, a taaaaaa Strasznie się boję ... może to hormony :/

100krotka30 lubi tę wiadomość

hchy3e3km5dqv62g.png
    relganlipvgw9clp.png
  • natalinka Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2018, 13:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Siwulec wrote:

Justyna, bardzo się cieszę że masz takie pozytywne nastawienie do życia - taka optymistyczna osoba jest potrzebna na każdym wątku. Proponuje jedynie żebyś troszkę zamieniała słowa z "wyluzujcie" na np "wierzę w Was". Wspieraj dziewczyny i przekazuj swoją energię ale troszkę w inny sposób :*

Jak się czujesz Kochana?

201404234670.png

cfc61914ad.png
  • Jola79 Ekspertka

Wysłany: 27 lutego 2018, 13:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bianka* wrote:
    Jola79 bardzo mi przykro :(
    Zabiegu się nie bój, to akurat nic strasznego, powodzenia!

Dają jakieś znieczulenie? Jak długo będę musiała być w szpitalu?

Syn 21 lat.
    Aniołek 25.11.2017 (5tc) 05.03.2018 (10tc)
    Wyniki męża-OK.
    Niskie AMH
    wrzesień-wspomagacze.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 lutego 2018, 13:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jola79 wrote:

Jeżeli to zabieg łyżeczkowania to jest pod narkozą, w tym samym dniu wychodzi się do domu....

• Bianka* Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2018, 13:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jola79 wrote:
    Ja miałam narkozę. Cały zabieg trwa 15 minut. Na drugi dzień wyszłam do domu. Nawet już nie krwawilam, jedynie plamienie. Fizycznie już w dniu zabiegu czułam się super, 2 godziny po, poszłam pod prysznic. Psychicznie gorzej, wiadomo...

w57vkrnt52z8506i.png
    dqprj44j7fvgc606.png
    08.09.2017 [*] 8tc
  • monika_86 Ekspertka

Wysłany: 27 lutego 2018, 13:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z góry przepraszam, że pytam ale jesteście pewne, że te papierki lakmusowe badają wyciek wód płodowych?
    Też mam dużo wodnistej wydzieliny i pewniej bym się czuła mogąc to sprawdzać. Lepsze to niż zamartwianie się.

zrz6qtkfujjdexc2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 lutego 2018, 13:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny czy któraś z Was ma segregator Mamyginekolog „jestem w ciąży” ? :) bo nie wiem czy warto go kupować?! :D

Amy333, zuza88 lubią tę wiadomość

• Justyna2212 Przyjaciółka

Wysłany: 27 lutego 2018, 13:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Siwulec wrote:

Wierze w Was dziewczyny i również się z Wami żegnam. Nie dlatego, że czuję się urażona. Nie chciałam również nikogo obrazić. Jeżeli któraś się tak poczuła to szczerze przepraszam. Odchodzę bo nie jest to dla mnie grupa wsparcia, tylko ciągłego straszenia i wątpliwości. Na początku już jedna z dziewczyn stąd odeszła z podobnego powodu. I wtedy już miałam odejść bez słowa, ale jakoś się z Wami zakolegowałam i ciężko było nie wiedzieć co u Was. Jak jedna napisała że straciła bliźniaki to przepłakałam pół nocy i nie dlatego że bałam się o swoje, tylko dlatego że było mi przykro że ją to spotkało. Nie ma tu zrozumienia dla osób takich jak ja. Miło było popatrzeć na zdjęcia Waszych pociech i momenty w których każda była taka szczęśliwa po USG. Mam nadzieje, że ten uśmiech pozostanie z Wami już do końca, tylko uważajcie bo mnie ostatnio ten idealny mąż o którym podobno już każda wie (Rucola - przekaże mu że stał się sławny) powiedział mi że muszę zainwestować w krem na zmarszczki bo pokazały mi się w lini uśmiechu. To zdecydowanie świadczy o moim charakterze. Trzymam za wszystkie kciuki! Wierzcie w siebie - to słuszna uwaga, dzięki Siwulec. Jak chcecie to dam Wam jeszcze znać 5 marca, a poźniej znikam i wierzę że u mnie będzie tak samo dobrze jak u Was!

Rucola lubi tę wiadomość

Justyna
    f2w3rjjgoxx62co1.png
  • Natalia1984 Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2018, 13:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy333 wrote:
    Ja juz troche zaszalałam, kupialam ciążowe legginsy i dwie koszulki.
    A jutro po prenatalnych skusze sie chyba na poduszkę, mam juz na Allegro upatrzoną;-)
    Pokaż podusię, ja kupiłam ostatnio też sukienkę z H&M ciążową :P

klz9df9hvltz8vcc.png
  • paulka86 Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2018, 13:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jola tak strasznie mi przykro. Życzę Ci, abyś jak najszybciej napisała nam, że jesteś w ciąży. Powodzenia

‹‹ 377 378 379 380 381 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Problemy z zajściem w ciążę - 13 niepokojących objawów

Czy problemy z zajściem w ciążę można przewidzieć? Przeczytaj listę 13 potencjalnych symptomów, którym powinnaś się bliżej przyjrzeć. Nieregularme miesiączki, obfite miesiączki, niskie libido czy utrata włosów - nie ignoruj tych i innych symptomów mogących świadczyć o zaburzeniach hormonalnych czy innych schorzeniach powodujących problemy z zajściem w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Test owulacyjny. Jak działają testy owulacyjne i czy są skuteczne?

Testy owulacyjne są jednym z najprostszych narzędzi do samodzielnego wykrywania dni płodnych i zbliżającej się owulacji. Przeczytaj jak działają testy owulacyjne, jak je prawidłowo wykonać, ile kosztują i czy można im zaufać w 100%. Podpowiemy Ci również jak skutecznie zwiększyć działanie testów owulacyjnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ