WRZEŚNIOWE DZIECI 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Amy333 wrote:Dziewczyny mialam napisac jak ta koszulka z obrazkiem dzidzi na brzuszku. jakosciowo wydaje sie calkiem ok. ja nosze L, i taką tez zamówilam i musze przyznac,ze jest dopasowana. jedna cycki podrosly troche. jak ktoras by sie decydowala,to polecm rozm.wiekszą
zamawiam!
Amy333 lubi tę wiadomość
-
Tak, ogólna dała mi L4 do 9 marca i grzecznie czekam w domu na rozwój sytuacji, czuje się dobrze, dziękuje :*
-
nick nieaktualnyRusałkaPL wrote:PS Ależ ta wyszukiwarka forumowa jest uboga.... i brak mi też funkcji, by przejść do ostatniego nieprzeczytanego posta, co znam z innych forum.
frezyjciada, MiSia :) lubią tę wiadomość
-
Siwulec wrote:Tak, ogólna dała mi L4 do 9 marca i grzecznie czekam w domu na rozwój sytuacji, czuje się dobrze, dziękuje :*
Super, że tak dobrze się trzymasz! Trzymam stale kciuki za szybki rozwój wydarzeń i że tak jak byś chciała unikniesz szpitala!Siwulec lubi tę wiadomość
-
Gratuluję wszystkich wizyt
A ja dziś zaczęłam wariować... Wkręciłam sobie z rana, że zanikają wszelkie objawy ciąży- cycki mnie nie bolą, jakoś mniej sikam. I się zestresowałam, że coś się złego dzieje ...
Napisałam sms do mojej p. doktor, która oczywiście sprowadziła mnie na ziemię z hasłem: to normalne, uspokój się kobieto!
Tak więc od rana mi nie dobrze, mam mdłości i dopiero zjadałam obiad.
Kopa w dupę dostałam i teraz już tylko optymistyczne podejście. Na pewno jest wszystko dobrze i jakoś wytrwam jeszcze 2 i pół tyg. do wizyty.
Sorki, musiałam się wyżalićVlinder, Rucola, Av, asese lubią tę wiadomość
-
Meghan wrote:Jesli odrzucasz amniopunkcję to jasne. Ja nie wiem czy bym sie zdecydowała na chore dziecko, ale jak ktos sie decyduje z pełna świadomością to powinien rodzic w szpitalu który jest na to przygotowany, a nie każdy jest , w ten sposób dziecko z zespołem downa które sie urodziło w mojej rodzinie co wlasnie żadnych badań oprócz USG ale oni to juz sa skrajnie wierzący (Podkarpacie ) zmarło bo nie byli przygotowani na ratowanie serduszka które czesto szwankują u tych dzieci w tym szpitalu.
Ale dość tych przykrych tematówmam nadzieje ze żadna z nas nie bedzie miała takich dylematów
nie tylko mochery tu mieszkają a tak samo mochery są w każdym innym zakątku Polski a w szczególności w warszawie pod krzyżem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2018, 16:21
natalinka, KasW91, paulka86, MiSia :) lubią tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Wczoraj miałam usg 10tc i 1 dzien dzidziuś 34mm. Za 2 tyg mam prenatalne i papa. Mam nadzieję że nie będzie za mały. Miałam mieć za 3 ale lecimy na Fiertaventure bo te mrozy mnie wykończyly i pewnie to ostatnie wakacje na parę lat takie spokojne
Vlinder, monika_86, Av, Deseo, natalinka, zuza88, aLunia, Herbata, matkapatka lubią tę wiadomość
44dc serduszko bije dzidzia 4mm
24dc beta 18,65, 30dc beta 877,45, 37dc beta 13358, 40 -
nick nieaktualnyKrasnalova:) zeby było jasne szanuje Twoje zdanie
))
A teraz z miłych rzeczy - wpadłam do mojego ulubionego warszawskiego lumpeksu i wydałam 75 zł na ciuszki niemowlęce ( wszystkie nowe z metkami etc ) pajaców mamy dość no nie mogłam sie powstrzymać)) wiem Że jeszcze wcześnie ale tyle tego było do wyboru i koloru i za grosze w sumie patrząc ze to nowe ciuchy
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/2b6ac15a42de.jpgVlinder, Av, Rucola, Marzena782, DoveLove, paulka86, promyczek 39, Antonina38, MiSia :), matkapatka lubią tę wiadomość
-
Deseo wrote:Gratuluję wszystkich wizyt
A ja dziś zaczęłam wariować... Wkręciłam sobie z rana, że zanikają wszelkie objawy ciąży- cycki mnie nie bolą, jakoś mniej sikam. I się zestresowałam, że coś się złego dzieje ...
Napisałam sms do mojej p. doktor, która oczywiście sprowadziła mnie na ziemię z hasłem: to normalne, uspokój się kobieto!
Kopa w dupę dostałam i teraz już tylko optymistyczne podejście. Na pewno jest wszystko dobrze i jakoś wytrwam jeszcze 2 i pół tyg. do wizyty.
Sorki, musiałam się wyżalićkażda z nas ma czasem taki dzień. Ja aktualnie ogromnie się cieszę, gdy mam dzień bez objawów ( a jest ich coraz wiecej, dni oczywiście;) także smiało narzekaj, myślę, ze aktualnie nikt z tu zgromadzonych jest każe Ci się wyluzowywać
Deseo lubi tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
nick nieaktualnyRucola wrote:hej hej, masz coś do Podkarpacia??
nie tylko mochery tu mieszkają a tak samo mochery są w każdym innym zakątku Polski a w szczególności w warszawie pod krzyżem
Ale moja rodzina ( daleka bo daleka ale zawsze rodzina ) to typowe katolickie myślenie czasami zacofane jak dla mnie, i akurat sa z wioski na Podkarpaciu gdzie słowa księdza sa święteale dawno stwierdziłam ze nie bede sie kłócić o to z nimi skąd sie bierze kasa na 500 plus i ze inne formy pomocy rodzicom (jak darmowe żłobki i przedszkola byłyby lepszym pomysłem ) temat rzeka .
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2018, 16:27
Rucola, Av, Bianka*, Bizonka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyObjawy raz sa, raz ich nie ma. Ja bawet zalozylam watek o tym, że w 10 tygodniu mi zniknęły objawy. A teraz w 12 mam ich dosc bo wymiotuje prawie codziennie. I polecam dla zestresowanych detektor tetna plodu. To najlepszy ciazowy zakup
Deseo lubi tę wiadomość
-
Deseo wrote:Gratuluję wszystkich wizyt
Sorki, musiałam się wyżalić
Także trzymaj się, na pewno będzie dobrzeWiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2018, 16:42
Deseo lubi tę wiadomość
Leon
-
Meghan wrote:Krasnalova:) zeby było jasne szanuje Twoje zdanie
))
A teraz z miłych rzeczy - wpadłam do mojego ulubionego warszawskiego lumpeksu i wydałam 75 zł na ciuszki niemowlęce ( wszystkie nowe z metkami etc ) pajaców mamy dość no nie mogłam sie powstrzymać)) wiem Że jeszcze wcześnie ale tyle tego było do wyboru i koloru i za grosze w sumie patrząc ze to nowe ciuchy
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/2b6ac15a42de.jpg
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2018, 16:49
-
Nadzieja2018 wrote:Wczoraj miałam usg 10tc i 1 dzien dzidziuś 34mm. Za 2 tyg mam prenatalne i papa. Mam nadzieję że nie będzie za mały. Miałam mieć za 3 ale lecimy na Fiertaventure bo te mrozy mnie wykończyly i pewnie to ostatnie wakacje na parę lat takie spokojne
Ja to na urlop pewnie najwcześniej w maju i pewnie w Polskę. Marzy mi się jakieś spa i leżenie na leżaczku w lesie
I zapach wiosennego deszczu, mmmm...
Leon
-
Wczoraj zakupiłam detektor tętna, myślę że już jutro powinien być. Jestem ciekawa czy na tym etapie ciąży będzie już coś słychać
Kupiłam nowszy model z wyświetlaczem, w domu mam ten zwykły model, w poprzedniej ciazy zakupiłam z zalecenia lekarki żeby słuchać czy serduszko bije..