WRZEŚNIOWE DZIECI 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyTasia86 wrote:Meghan widzę, że i różowe i niebieskie ciuszki
Ja niby taka postępowa jestem w swoim mniemaniu, ale jakoś synka nie mogę ubrać w różowe, chociaż moja mama mu kupiła kilka różowych na początkukolezanka rodzi 2 miesiące przede
Mną i ma juz potwierdzona córeczkęwiec stwierdziłam ze jak u mnie bedzie chłopak to jej oddam. A szkoda było nie brać
W smyku dorwalam na przecenie kilka rzeczy ale kupiłam neutralne
Sporo ubranek dostane po koleżankach bo na dniach rodzą 3 znajome
myśle Bedzie klęska urodzaju
-
nick nieaktualnyAv wrote:Szczególnie, jak to spódniczka
Wlasnie róże sukienki etc bidulkaWiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2018, 16:57
-
nick nieaktualnyNika312 wrote:Wczoraj zakupiłam detektor tętna, myślę że już jutro powinien być. Jestem ciekawa czy na tym etapie ciąży będzie już coś słychać
Kupiłam nowszy model z wyświetlaczem, w domu mam ten zwykły model, w poprzedniej ciazy zakupiłam z zalecenia lekarki żeby słuchać czy serduszko bije.. -
krasnalowa wrote:Na tak wczesnym etapie trzeba uważać żeby nie wpaść w panikę. Ja zaczelam uzywac dokladnie w 9t3d i nie udalo mi sie znalezc. Znalazlam dopiero w 9t 6d ale po dlugich poszukiwaniach. Natomiast od mniej wiecej 10t3d znajduje bez problemu w mniej niż minutę
Jeśli nie znajdę to spróbuje za kilka dni
-
nick nieaktualny
-
Ja też chcę kupić detektor - nie ze względu na strach, tylko raczej dlatego, żeby czasem posłuchać malucha, zanim się zacznie czuć ruchy. Brzuch mam jeszcze malutki i poza kiepskim samopoczuciem nie czuję się "w ciąży" a chciałabym jakiś kontakt nawiązać
Leon
-
nick nieaktualnyNika312 wrote:Mi z kolei zależy na dokładnym pomiarze tętna, w poprzedniej ciazy wynosiło na tym etapie 190 i niestety oznaczało kłopoty z serduszkiem
-
RusałkaPL wrote:
A tak to kupiłam tylko segregator, bo nie uśmiecha mi się obklejać naklejkami "jestem w ciąży"
Leon
-
krasnalowa wrote:Rozumiem. Chociaz nie jestem do konca przekonana czy te detektory mierza dokladnie. Spotkalam sie z wieloma opiniami, ze niestety tak nie jest, zreszta widze po swoim ze raz odbiera lepiej, raz gorzej i traktuje tą wartosc z przymrużeniem oka.
No nic zobaczymy jak dojdzie
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny w koncu i ja po prenatalnych.
CRL 58,4mm
FHR 163ud/min
NT 1,9mm
BPD 20,7mm
ryzyka skorygowane do:
Trisomia21- 1:4731
Trisomia18- 1:11250
Trisomia13- 1:20000
Przedwcz.porod 1:113Av, DoveLove, natalinka, Vlinder, Bianka*, 86Monia, sylvi, 100krotka30, asese, Tasia86, Rucola, monika_86, GuBo, paulka86, Natalia1984, Deseo, promyczek 39, Antonina38, MiSia :), JustynaG, aLunia, Paulla89, nadulek, Herbata, Malgonia, CzterolistnaKoniczyna, Wesoła89, matkapatka, zuza88 lubią tę wiadomość
-
Av wrote:Ej, zajefajny ten brelok! Nie było go w opisie! Też bym mężowi doczepiła
A tak to kupiłam tylko segregator, bo nie uśmiecha mi się obklejać naklejkami "jestem w ciąży"
Ja bardzo chciałam wersję brunetkę, a i tak do niej dodawali te wszystkie gratisy.
Edit: mąż sam wziął i doczepiłWiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2018, 17:16
-
Meghan wrote:Krasnalova:) zeby było jasne szanuje Twoje zdanie
))
A teraz z miłych rzeczy - wpadłam do mojego ulubionego warszawskiego lumpeksu i wydałam 75 zł na ciuszki niemowlęce ( wszystkie nowe z metkami etc ) pajaców mamy dość no nie mogłam sie powstrzymać)) wiem Że jeszcze wcześnie ale tyle tego było do wyboru i koloru i za grosze w sumie patrząc ze to nowe ciuchy
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/2b6ac15a42de.jpgw końcu mam czas na szperanie w lumpeksach, a w mojej okolicy jakoś kiepsko z zaopatrzeniem...
-
nick nieaktualnyRusałkaPL wrote:Nika312, krasnalowa: jakie macie modele tych detektorów? Z opcją liczenia ilości uderzeń, czy tylko sam odsłuch?
Nika312, daj znać jak przyjdzie detektor, czy udało Ci się znaleźć tętno -
krasnalowa wrote:Ja mam angelsounds. Jest on bez wyswietlacza, ale mozna do niego pobrac aplikacje na telefon, ktora liczy, no i jest bardzo fajna bo mozna zapisywac nagrania i różne inne rzeczy
Masz te wersję oryginalną od dystrybutora z dostępem do aplikacji? Widziałam mase tego na allegro, no ale właśnie nie wiem jak z dostępem do aplikacji, a jednak chciałabym taki z wartością tętna/wyświetlaczem.Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2018, 17:26