WRZEŚNIOWE DZIECI 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Chyba będę musiała się z Wami pożegnać. Beta spadła z 50 na 42 w ciągu 48h. Nie mam już nadzieji, tym bardziej, że zauważyłam różowy śluz przy porannej toalecie czekam więc na okres. Oby u Was wszystko działo się jak na najlepszej drodze! Trzymam kciuki.8 tc 1d - cp, usunięcie lewego jajowodu.
-
Nastazja, ie wiem co powiedziec. Mize to blad w laboratorium, moze byly dwid kropki i jedna sie wchlonela. Trzymaj sie, jestem myslami z Toba.
Mi sie dzis snilo, ze bylam na wizycie, lekarz znalazl dwa pecherzyki i dwa zarodki. Tak sie cieszylam.. i zadzwonil budzik.
Stres mam ogromny przed wizyta, moze byc za wczesnie na serduszko, ale mam nadzieje ze cokolwiek tam bedzie to lekarz powie ze jedt ok na ten moment. Jeszcze 3h.
Ja Wam powiem, ze nerwowa nie jestem (k dziwo), ale bardzo nadwrazliwa. Czuje sie psychicznie slabo, kazda zla wiadomosc od Was musze przetrawiac.
Zawsze mi mowili ze ciaza to taki wspanialy czas i w ogole a ja kompletnie tego nie czuje.
-
Nastazja bardzo mi przykro:(
Malgonia ja dzisiaj tez miałam jakies takie wyraźne sny, tylko niestety mi się snilo, ze poroniłam- rety?! skąd to się w ogóle bierze, takie głupoty://
TRzymam kciuki za wizyte, dawaj znac co i jak:) Który u Ciebie tydzień? Ja w pon mam usg , u mnie to będzie 5t+6Rucola lubi tę wiadomość
-
Witam się i ja. Nastazji bardzo mi przykro, Majka86 nie denerwuj się będzie dobrze i daj znać po wizyci co i jak Rucola tez.
Mi również się głupoty jakieś śniły i podbrzusze boli a w nocy to się nawet przebudziłem z bólu i przyszedł list ze mam 1 wszą wizytę w szpitalu 27 lutego tak ze chociaż cośRucola lubi tę wiadomość
-
Witam dziewczyny z rana
Nastazja przykro mi strasznie Ciężko pocieszyć w takiej sytuacji.
Wesoła89 chyba za wcześnie będzie jeszcze na serduszko ale nigdy nie wiadomo Co do suwaczków to ja codziennie wklejam go na nowo,bo nie zmienia się automatycznie ale to 5sec.roboty.
Rukola,Majka86,Malgonia kciuki zaciśnięte
Dziewczyny mam pytanie: czy kobieta w ciąży może spożywać żurawinę w każdej postaci? Chyba tak nie? Mam mętny mocz i czuję,że chyba pęcherz mnie pobolewa (chyba,że to dzidzia )i chciałabym za wczasu się ratować,by uniknąć zapalenia.Są w sprzedaży saszetki że sproszkowaną żurawiną i się zastanawiam,czy mogłabym je brać ...
Kadża o matko ale Ci przyszło czekaćWiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2018, 09:34
Rucola lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNastazja wrote:Chyba będę musiała się z Wami pożegnać. Beta spadła z 50 na 42 w ciągu 48h. Nie mam już nadzieji, tym bardziej, że zauważyłam różowy śluz przy porannej toalecie czekam więc na okres. Oby u Was wszystko działo się jak na najlepszej drodze! Trzymam kciuki.
-
Lady Dior, jako, ze z pecherzem walczylam milion lat, najszybsza metoda, jedna cytryna na pol litra wody i wypic duszkiem. Za dwie godziny powtorzyc. Jesli nie pomoze to juz tylko lekarz pomoze. A wode z cytryna mozna bo sie na mdlosci poleca.
Dzieki za kciuki -
Hej dziewuszki co do suwaczka mi sam się przesuwa z dnia na dzień
Dolegliwości ? - dziś taki kłucia w podbrzuszu , dziwne zapachy czuje , których nikt nie czuje...dziwne . cycki obrzmiałe i bolą . Do co wizyty czekam jak na zbawienie do 15:) odliczam dni ..co najgorsza wizyta na 17-dopiero
A wy dziewczyny o której macie w pon wizyty ?
Nastka!! Powtórz wyniki! Może to jakaś pomyłka , trzymam za ciebie mocno kciuki i bardzo mocno ściskam .
Rucola lubi tę wiadomość
4,5 roku starań
Pcos ,Pierwsza Owulacja i Udana! 16tydz. Ciąży !
-
Wszystkim mamom, ktore dzis maja wizyty przesylam poklady dobrej energii! Bedzie dobrze, musi byc !
NAstazja, strasznie mi przykro .. jednak nadzieja umiera ostatnia..\\
Mnie się dzis snila plaza spacerowalam sobie cieplutkim wieczorem po brzegu i spotkalam Lewandowskich z Klarą , haha
moje plamienia niemalze ustąpily, dostrzegam juz milimetrowe plamki na papierze, tfu tfu tfu, oby tak juz zostalo.
Wczorajszy dzien byl zakrecony, ale bardzo przyjemny dla mnie. na moment odcielam się od ciązy i oddalam relaksowi.
Wszystkim mamusiom, oczekujacym na pierwsze wizyty polecam udac sie na jakis masaz, manicure, pedicure, czy do fryzjera.
Nie wiem jak Wy, ale mnie się dzis kompletnie nie chce podnosic z lozka, nadal leze w pidzamie i gnije pod kolderką. Corka w przedszkolu, maz w firmie, a mamka i groszek dzisiaj maja dzien lenia
Co do owocow, to na suszone trzeba uwazac, maja znacznie wiecej cukru niz surowe, jednak nie dajmy sie zwariowac, lepiej zjesc garstke suszonej zurawiny, niz tabliczke milki
Milego dnia dziewczyny !Marzena782 lubi tę wiadomość
Córka Igusia 13.03.2014 - 4 latka -
MamaIgi wrote:Wszystkim mamom, ktore dzis maja wizyty przesylam poklady dobrej energii! Bedzie dobrze, musi byc !
NAstazja, strasznie mi przykro .. jednak nadzieja umiera ostatnia..\\
Mnie się dzis snila plaza spacerowalam sobie cieplutkim wieczorem po brzegu i spotkalam Lewandowskich z Klarą , haha
moje plamienia niemalze ustąpily, dostrzegam juz milimetrowe plamki na papierze, tfu tfu tfu, oby tak juz zostalo.
Wczorajszy dzien byl zakrecony, ale bardzo przyjemny dla mnie. na moment odcielam się od ciązy i oddalam relaksowi.
Wszystkim mamusiom, oczekujacym na pierwsze wizyty polecam udac sie na jakis masaz, manicure, pedicure, czy do fryzjera.
Nie wiem jak Wy, ale mnie się dzis kompletnie nie chce podnosic z lozka, nadal leze w pidzamie i gnije pod kolderką. Corka w przedszkolu, maz w firmie, a mamka i groszek dzisiaj maja dzien lenia
Co do owocow, to na suszone trzeba uwazac, maja znacznie wiecej cukru niz surowe, jednak nie dajmy sie zwariowac, lepiej zjesc garstke suszonej zurawiny, niz tabliczke milki
Milego dnia dziewczyny !
Hej to tak jak my z kropkiem ciepła herbatka, piżamka ,kocyk i leniuszkowanie .
Nie mam ochoty dziś na nicWiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2018, 10:06
MamaIgi lubi tę wiadomość
4,5 roku starań
Pcos ,Pierwsza Owulacja i Udana! 16tydz. Ciąży !
-
Dziewczyny, spytałam na ovu ale spytam też tu bo wiele testerek styczniowych już jest tutaj- czego ogromnie gratuluję!
Czy któraś z Was miała objawy zagnieżdżenia (np. śluz podbarwiony z krwią?). Jeśli tak to ile dni po prawdopodobnej owu?
Ja cykl zaczęłam 22.12, owu było 05.01 bo bolał okropnie jajnik, były 2-7.01.
Przez dwa dni 9-10.01 bolało mnie podbrzusze, tak ćmiło ale odczuwalne to było bo rzuciło mi się 'w oczy' że nigdy tak nie miałam. A dzisiaj 11.01 mam śluz zabarwiony krwią.
Boje się że to za wcześnie na prawidłowe zagnieżdżenie i że to może być ciąża pozamaciczna..
Czy któraś z Was wie może w jakim odstępie u Was było zagnieżdżenie od owu?
26.08.2017- zabieg, puste jajo płodowe, podejrzenie zaśniadu groniastego
21.10.2018 córka 🍼
08.12.2024 cień ⏸️
12.12.2024 wyraźne ⏸️
30.12.2024 wizyta
-
MartaBS wrote:Dziewczyny, spytałam na ovu ale spytam też tu bo wiele testerek styczniowych już jest tutaj- czego ogromnie gratuluję!
Czy któraś z Was miała objawy zagnieżdżenia (np. śluz podbarwiony z krwią?). Jeśli tak to ile dni po prawdopodobnej owu?
Ja cykl zaczęłam 22.12, owu było 05.01 bo bolał okropnie jajnik, były 2-7.01.
Przez dwa dni 9-10.01 bolało mnie podbrzusze, tak ćmiło ale odczuwalne to było bo rzuciło mi się 'w oczy' że nigdy tak nie miałam. A dzisiaj 11.01 mam śluz zabarwiony krwią.
Boje się że to za wcześnie na prawidłowe zagnieżdżenie i że to może być ciąża pozamaciczna..
Czy któraś z Was wie może w jakim odstępie u Was było zagnieżdżenie od owu?Rucola lubi tę wiadomość
Corka - 2018
Syn - 2021 -
Cześć dziewczyny
ja dziś dostałam regularnego krwawienia, tak jak w trakcie okresu. Dodatkowo ból, który towarzyszył mi przy poprzednich poronieniach.
Już nie mam złudzeń i nadziei.
W poniedziałek mam zaroić betę i USG, ale jestem pewna, że historia ponownie się powtórzyła...
Już chyba nie ma dla mnie ratunku, powinnam pogodzić się z tym, że dziecko nie jest mi dane.
Dużo zdrowia dla Was.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2018, 11:21
[*] 14.09.2014 r.
[*] 08.01.2015 r.
[*] 11.10.2015 r.
[*] 22.12.2015 r. -
D. wrote:Cześć dziewczyny
ja dziś dostałam regularnego krwawienia, tak jak w trakcie okresu. Dodatkowo ból, który towarzyszył mi przy poprzednich poronieniach.
Już nie mam złudzeń i nadziei.
W pośniedziałem mam zaroić betę i USG, ale jestem pewna, że historia ponownie się powtórzyła...
Już chyba nie ma dla mnie ratunku, powinnam pogodzić się z tym, że dziecko nie jest mi dane.
Dużo zdrowia dla Was.
Tule D. To bardzo bardzo nie sprawiedliwe...w oczekiwaniu na drugiego bąbelka...
9cs...
1.2018 Ciaza biochemiczna -
Lady_Dior wrote:Witam dziewczyny z rana
Nastazja przykro mi strasznie Ciężko pocieszyć w takiej sytuacji.
Wesoła89 chyba za wcześnie będzie jeszcze na serduszko ale nigdy nie wiadomo Co do suwaczków to ja codziennie wklejam go na nowo,bo nie zmienia się automatycznie ale to 5se
Rukola,Majka86,Malgonia kciuki zaciśnięte
Dziewczyny mam pytanie: czy kobieta w ciąży może spożywać żurawinę w każdej postaci? Chyba tak nie? Mam mętny mocz i czuję,że chyba pęcherz mnie pobolewa (chyba,że to dzidzia )i chciałabym za wczasu się ratować,by uniknąć zapalenia.Są w sprzedaży saszetki że sproszkowaną żurawiną i się zastanawiam,czy mogłabym je brać ...
Kadża o matko ale Ci przyszło czekaćWiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2018, 11:25
-
nick nieaktualny