WRZEŚNIOWE DZIECI 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Odbiegają od tematu teściowej to mąż mnie zaprosił do kina i na kolację i pyta na co mam ochotę a ja na KFC. Coś ze mną nie tak. Na razie waga bez zmian. Ale jak tak dalej pójdzie to może być różnie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2018, 11:49
-
nick nieaktualnyciekawe te historie niestety wszystkie bardzo podobne, ja sie bardzo ciesze ze poki co dzieli nas 1100 km a w przyszłosci jak wrocimy do Polski to też pare km będą do nas mieli. pare lat tamu na pytanie tesciowej dlaczego w nowym domu mam drzwi z lustrem weneckim odpowiedziałam "bo nie zawsze będę mieć ochotę żeby Cie wpuscic do domu jak zobacze ze stoisz przed drzwiami
oczywiscie ja z usmiechem na ustach i ona tez
wiadomo przeciez po relacjach
mam nadzieje ze na starosc trochę jej odejdzie ten wredny charakterek aczkolwiek szwagierka może ją supportować
a ze szwagierką kontakt tylko 2 razy w roku jak jestem na wakacjach- nie chce z nia utrzymywać kontaktów, przyjaciołkami nie zostaniemy a i nawet nie interesuje mnie to co sie u nich dzieje... spokojna głowa
Natalia1984 lubi tę wiadomość
-
agaafabka wrote:ciekawe te historie niestety wszystkie bardzo podobne, ja sie bardzo ciesze ze poki co dzieli nas 1100 km a w przyszłosci jak wrocimy do Polski to też pare km będą do nas mieli. pare lat tamu na pytanie tesciowej dlaczego w nowym domu mam drzwi z lustrem weneckim odpowiedziałam "bo nie zawsze będę mieć ochotę żeby Cie wpuscic do domu jak zobacze ze stoisz przed drzwiami
oczywiscie ja z usmiechem na ustach i ona tez
wiadomo przeciez po relacjach
mam nadzieje ze na starosc trochę jej odejdzie ten wredny charakterek aczkolwiek szwagierka może ją supportować
a ze szwagierką kontakt tylko 2 razy w roku jak jestem na wakacjach- nie chce z nia utrzymywać kontaktów, przyjaciołkami nie zostaniemy a i nawet nie interesuje mnie to co sie u nich dzieje... spokojna głowa
Super z tym lustremMagdalena2202 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Natalia myślę, że to normalne uczucia i nie masz się co obwiniać
Ja nie wyobrażam sobie, żeby mój mąż miał jakieś dzieci nie ze mną, byłabym na pewno mega zazdrosna. No ale gdybym się akurat zakochała w facecie "z przeszłością" no to co zrobić, serce nie sługa
Synek ur. w 2016
-
Natalia1984 wrote:Jak zazdroszczę, mój facet ma dwoje małych dzieci - 6 i 4 lata. Wciąż ciężko mi to zaakceptować, obwiniam się za to.
-
Cukierniczka wrote:Hej Dziewczyny, podczytuję Was od jakiegoś czasu, chociaż nigdy nic nie napisałam (termin na początek października, choć kto wie czy się to nie okaże końcem września
). Po prostu muszę Wam podziękować za te historie o zazdrosnych bratowych, teściowych etc. Oczywiście to przykre i najlepiej gdyby nikogo to nie spotkało, ale jednak jakoś mi teraz lżej
Bratowa mojego męża jest ode mnie starsza 5 lat i jak tylko przyjechaliśmy do nich powiedzieć o ślubie, to miesiąc później ona już latała z pierscionkiem i też planowali ślub (nie raczyli nas poinformować, dowiedziałam się od ciotki na komunii u kuzyna męża). Całe wesele wyglądała jakby jej ktoś rodzinę wybił normalnie, nawet niektórzy się mnie pytali co ona taka wściekła. Oczywiście ślub zdążyli wziąć przed nami, sam cywilny na szybko byle tylko zdążyć wcześniej. A jak powiedzieliśmy o ciąży to już w ogóle się nie odezwała, tylko zacisnęła usta i odwróciła się do tv. To męża brat nam gratulował i się cieszył, a ona się słowem nie odezwała. Teraz czekam na info, że ona też jest w ciąży. Ech, po co taka zazdrość, nie kumam tego. Ale jak tak to z siebie wylałam to jest mi lżejI ślub mieli piersi, dziecko też i piersi się w końcu rozwiedli
Takie są skutki głupiej zazdrości, zawiści i porywczości:) Także dziewczyny spokojnie, karma wraca.
Cukierniczka, agaafabka lubią tę wiadomość
-
U mnie większość rodziny obraziło się, ze nie braliśmy ślubu kościelnego i nie robiliśmy wielkiej imprezy i się nie odzywają, no cóż mieszkamy ponad 1000 km od Polski i nie jest nam z tym źle.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2018, 12:47
Rucola, agaafabka, sylvi lubią tę wiadomość
-
Tasia86 wrote:Natalia myślę, że to normalne uczucia i nie masz się co obwiniać
Ja nie wyobrażam sobie, żeby mój mąż miał jakieś dzieci nie ze mną, byłabym na pewno mega zazdrosna. No ale gdybym się akurat zakochała w facecie "z przeszłością" no to co zrobić, serce nie sługa
Bizonka, Rucola, JustynaG, zuza88 lubią tę wiadomość
-
Rucola wrote:Eh, to czemu ja tyje !! Powiedzcie mi dobre Kobiety !!!
Powiem Ci że ja mam tak samo, jem bardzo dużo, praktycznie zero aktywności fizycznej (w pierwszym trymestrze miałam zakaz od lekarza a teraz po prostu fizycznie nie mam siły), przytyłam już 2 kg. Teraz muszę przyznać że nie jestem w stanie tyle na raz zjeść co kilka tygodni temu, ale wilczy głód ciągle jest. 16 marca mnie zważą, zobaczymy co tam słychać... -
Ja mialam niedowage, bo przy 167 wazylam 50kg. Moja normalna waga to 54 (ale to przez zycie, bo jak sie stresuje to nie jem). Jak tylko pokazaly sie 2 kreski to mialam takie giga mdlosci i musialam je zajadac. Pozeralam 3 obiady (duzy talerz ziemniorow, 2 schabowe i tona surowki) sniadanie, kolacja i podjadanie. W miesiac przytylam 4 kg. Organizm chyba sam wyczul, ze ma niedobory. Teraz od tyg jest ok. Jem male porcje co 3-4 godz
Rucola lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny ja juz po wizycie! Dzidzior zdrowy tak powiedział lekarz, i prawdopodobnie chłopak, ale na 100% bedziemy wiedzieć na następnej wizycie
dziwi mnie tylko to, że mi nie opisuje USG tak jak wam
Vlinder, Rucola, aLunia, Bizonka, Paulla89, nadulek, CzterolistnaKoniczyna, Bianka*, DoveLove, natalinka, promyczek 39, Herbata, monika_86, GuBo, OctAngel, matkapatka, Natalia1984, Asiek1214, zuza88, asese, Wesoła89, sylvi, Antonina38, Av, Deseo lubią tę wiadomość
-
Vlinder wrote:U mnie większość rodziny obraziło się, ze nie braliśmy ślubu kościelnego i nie robiliśmy wielkiej imprezy i się nie odzywają, no cóż mieszkamy ponad 1000 km od Polski i nie jest nam z tym źle.
nadulek, Vlinder, GuBo, matkapatka, Natalia1984 lubią tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Zuzlo wrote:Dziewczyny ja juz po wizycie! Dzidzior zdrowy tak powiedział lekarz, i prawdopodobnie chłopak, ale na 100% bedziemy wiedzieć na następnej wizycie
dziwi mnie tylko to, że mi nie opisuje USG tak jak wam
Zuzlo lubi tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021