WRZEŚNIOWE DZIECI 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Rucola wrote:Polubiłam bo tez jestem zdania, ze trzeba robić wszystko po swojemu a nie pod rodzine. Zadowolone mamy byc my i nasi mężowie. Reszta albo to zaakceptuje albo niech sie w d*** pocałuje. My akurat mielismy slub koscielny, bo wtedy w sumie tego chcielismy a przyjecie mielismy na 40 osób wegetariańskie, mimo protestom rodziny. Powiedzielismy jasno ze nie chcemy od nich pieniedzy, sami organizujemy wesele i bedzie takie jak sobie wymarzylismy. O dziwo wszycy goscie byli bardzo zaskoczeni, jak mozna fantastycznie zjesc bez miesa
Rucola lubi tę wiadomość
-
frezyjciada wrote:Cała reszta mojej rodziny jest super, jesteśmy bardzo zżyci ze sobą, wspieramy się pomagamy sobie itd. Tylko ta dwójka jakaś nienormalna, zazdrośni o wszystko i kłamcy do tego, tylko aby komuś coś dokuczyć. Np mi po porodzie klepali po brzuchu z tekstem "nieźle się upasłaś, że jeszcze Ci zostało" a sami oboje wyglądają dobrze, brat ma ponad 90kg i ona też, ale co tam aby komuś dosrać... Ehhh
Frezyjciada, Co za babsko! Pomijam fakt jej tekstów o zazdrości. Ale jak można swojemu dziecku taką krzywdę robić?
Zauważyłam, że im ktoś ma większe problemy z własną wagą tym bardziej komentuje innych.
Jak ktoś się odchudza i mu wychodzi - to komentarze, że się głodzi.
Jak ktoś się nie odchudza - to komentarze na temat jego wyglądu.
-
nick nieaktualnyRucola wrote:Dzidziol zdrowy i tylko to sie liczy. Gratulacje !!!
tylko tyle z Was tu pisze po wizytach rożne opisy itd ja sie nawet na tym nie znam dlatego pytam czy zdarza sie tak, że niektórym z Was lekarz mowi tylko czy jest dobrze czy przeważnie opisują USG
-
Rucola wrote:Polubiłam bo tez jestem zdania, ze trzeba robić wszystko po swojemu a nie pod rodzine. Zadowolone mamy byc my i nasi mężowie. Reszta albo to zaakceptuje albo niech sie w d*** pocałuje. My akurat mielismy slub koscielny, bo wtedy w sumie tego chcielismy a przyjecie mielismy na 40 osób wegetariańskie, mimo protestom rodziny. Powiedzielismy jasno ze nie chcemy od nich pieniedzy, sami organizujemy wesele i bedzie takie jak sobie wymarzylismy. O dziwo wszycy goscie byli bardzo zaskoczeni, jak mozna fantastycznie zjesc bez miesa
Rucola, Natalia1984 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZuzlo wrote:To wiadome! Z narzeczonym jestesmy mega szczęśliwi
tylko tyle z Was tu pisze po wizytach rożne opisy itd ja sie nawet na tym nie znam dlatego pytam czy zdarza sie tak, że niektórym z Was lekarz mowi tylko czy jest dobrze czy przeważnie opisują USG
-
nick nieaktualnykrasnalowa wrote:A bylas u lekarza z certyfikatem do wykonywania badań prenatalnych?
-
nick nieaktualnyNo to to.jest bardzo wazne żeby chodzic do lekarzy z certyfikatem, bo oni sa specjalnie wyszkoleni do tego typu badan. Mozesz sprawdzic czy Twoj lekarz go ma jak sobie wpiszesz w google "lista lekarzy z certyfikatem fmf". Mi lekarka od razu po usg dala kartke ze szczegolowym opisem.
-
nick nieaktualny
-
Witajcie
Chcialam tylko napisać, że mój detektor tetna dotarl w piatek. Od razu wypróbowałam, ale trudno bylo uchwycić tętno. Dziś powtórka i już bez problemu znalazłam:) niestety urządzenie chyba nie wychwytuje go, bo nie nalicza uderzen ale jestem pewna że to to bo wcześniej próbowałam swoje tętno złapać i jest wolniejsze pik pik pik , A dzidziusia szybsze pikpikpik
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZuzlo wrote:Jeju tego to nie wiem? Ale ma swoja klinikę i jest ordynatorem w szpitalu. Chyba ze bedzie mi w późniejszych tygodniach opisywać? Ten ginekolog jest bardzo dobrym lekarzem. Do niego przyjeżdzają nawet ludzie z innych miast.
Brzmi jak opis mojego lekarza :p
Zuzlo lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mam pytanie do Pan ktore maja falde tluszczu na brzuchu (falde nie faldke
) czy usg przez brzuch mialyscie normalnie? Oraz czy detektor wylapuje tetno mimo tłuszczyku?
17.03.2014 - Staś, 3400, 58cm
05.04.2017 - cp, usuniety lewy jajowod..
06.09.2018 - Ignaś, 3kg, 53cm -
Cześć Dziewczyny, dawno mnie nie było... ale mam pytanie: dzisiaj po
zauważyłam krew. Czysta, na początku nie za mało ale jedynie na papierze. Teraz już troche mniej ale nadal jest. Myślicie że to jakieś otarcie? Przed
było ok. Wizyta 13 marca dopiero, ale troche sie niepokoje. Pocieszcie mnie proszę.
-
nick nieaktualnyZuzlo wrote:Dębica, a Ty?
Trafiłam do Pan dr z polecenia i to on w końcu tak dobrał leczenie że po 4 latach zobaczyliśmy upragnione 2 kreseczki na teścieI póki co przy nim zostałam , chociaż przerażają mnie późniejsze dojazdy do Dębicy więc rozważam przeniesienie do tutejszego lekarza, a w praniu wyjdzie co i jak
Zuzlo lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJustynaG wrote:Frezyjciada, Co za babsko! Pomijam fakt jej tekstów o zazdrości. Ale jak można swojemu dziecku taką krzywdę robić?
Zauważyłam, że im ktoś ma większe problemy z własną wagą tym bardziej komentuje innych.
Jak ktoś się odchudza i mu wychodzi - to komentarze, że się głodzi.
Jak ktoś się nie odchudza - to komentarze na temat jego wyglądu.