WRZEŚNIOWE DZIECI 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
zuza88 wrote:Ja też nie odczuwam jeszcze żadnych ruchów, pewnie jest za wcześnie
A teraz pytanie do Was z innej beczki.
Macie jakieś dobre sprawdzone kremy nawilżające do twarzy, które nie zapychają skóry a świetnie ją nawilżają? Szukam cały czas czegoś dobrego, jakiegoś "ekstra" kremu. Często pojawiają się u mnie suche skórki w okolicach nosa... dramatzuza88 lubi tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
W drugiej ciąży łatwiej jest szybciej poczuć ruchy Maluszka, bo już wiemy czego sie spodziewać
Pamiętam jak Miki mnie na początku łaskotał po brzuszku a ja dopiero po paru tygodniach wpadłam na to, że to jego ruchy. Na prawdziwego kopniaka też jeszcze czekam, ale to co juz czuję bardzo mnie cieszyRucola lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyzuza88 wrote:Ja też nie odczuwam jeszcze żadnych ruchów, pewnie jest za wcześnie
A teraz pytanie do Was z innej beczki.
Macie jakieś dobre sprawdzone kremy nawilżające do twarzy, które nie zapychają skóry a świetnie ją nawilżają? Szukam cały czas czegoś dobrego, jakiegoś "ekstra" kremu. Często pojawiają się u mnie suche skórki w okolicach nosa... dramatzuza88 lubi tę wiadomość
-
natalinka wrote:Dziewczyny a co stosujecie na rozstępy? Szukam dobrego preparatu, chociaż brzucha nie uratuję, bo w pierwszej ciąży rozstępy sie pojawiły po 34 tc...
-
zuza88 wrote:Macie jakieś dobre sprawdzone kremy nawilżające do twarzy, które nie zapychają skóry a świetnie ją nawilżają? Szukam cały czas czegoś dobrego, jakiegoś "ekstra" kremu. Często pojawiają się u mnie suche skórki w okolicach nosa... dramat
serum
Bardzo dobrze nawilża i w ogóle nie zatyka. U nas jak się skończy to mąż się awanturuje, że mu zaraz coś wyskoczy na twarzy i muszę znowu zrobić zapaszuza88, Rucola lubią tę wiadomość
Leon
-
Dziewczyny spokojnie, każda z nas jest inna i właśnie to prawda że przy kolejne ciąży czuje się szybciej. Ja czuję jak leżę i jestem wyciszona. Ale też tylko dlatego, że wiem czego się spodziewać. W pierwszej ciąży duży później czułam.
-
natalinka wrote:Dziewczyny a co stosujecie na rozstępy? Szukam dobrego preparatu, chociaż brzucha nie uratuję, bo w pierwszej ciąży rozstępy sie pojawiły po 34 tc...
Masło kakaowe, olejek arganowy z eko sklepów (świetnie nawilżają skórę) - te składniki są w dobrych preparatach przeciw rozstępom.
Powinno się jeść warzywa i owoce bogate w wit C (witamina C podobno wspomaga produkcję kolagenu)natalinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnynatalinka wrote:Dziewczyny a co stosujecie na rozstępy? Szukam dobrego preparatu, chociaż brzucha nie uratuję, bo w pierwszej ciąży rozstępy sie pojawiły po 34 tc...
natalinka lubi tę wiadomość
-
Rucola wrote:faktycznie drogi. a wiesz na ile starcza 50 ml?
Ja stosuję kolagen,ale Silver on jest przeznaczony do ciała, platinum jest do twarzy ale ja do twarzy też używam Silver. Jest tańszy. Kolagen używam z souvre i jest mega wydajny. Gdy używałam na twarz i dekolt 50 ml starczyło mi na 6 mcy. Jedno naciśnięcie pompki na całą twarz i drugie na szyję i dekolt. Ważne żeby kolagen był naturalny nie syntetyczny. Jest doskonały nie tylko do nawilżenia ale też na problemy skórne wysypki uczulenia. To podstawowy kosmetyk w mojej łazience. ☺ teraz tez go używam na brodawki bo mnie swędzą i skóra się łuszczy.Rucola lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny