WRZEŚNIOWE DZIECI 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
DoveLove wrote:Ja pracowałam kiedyś w USC i tam sie kwiatków nasluchalam. Ludzie mają niesamowitą fantazję co do imion. Nie zapomne jak przyszedł jeden nieświeży tatuś i na wniosku napisał imię "Sózana", więc sie uprzejmie pytam jakie imię nadaje córce, a on "no Sózana, jak z tej piosenki, żonie sie podoba". Więc pełna profesjonalizmu mówię, że to pewnie o Zuzanne chodzi, a on, że może być
-
Natalia1984 wrote:Pamiętam jak moja pani od geografii z podstawówki mówiła, że miała na studiach koleżankę o nazwisku Szmata i wyszła za mąż za gościa który nazywał się Ścierka#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
frezyjciada wrote:Ani dla chłopca ani dla dziewczynki nie mamy imienia. Już jak z synem byłam w ciąży to był problem bo mój mąż upierał się na Szczepana, a ja nie mogę tego imienia z dzierżyć no nie mogę i tyle, nie podoba mi się całkowicie. Mi podobał się Tadeusz ale mąż nie bardzo, więc został synuś Tymoteusz. A teraz już mi mężulek gdera, że pierwszego nazwałam po swojemu(jemu też się spodobało to imie ale teraz twierdzi inaczej) to drugiego on nazwie po swojemu=Szczepan... No będzie problem.... Nadal żyje nadzieją, że może jednak dziewczynka się okaże
Przepraszam, to nie moja sprawa, ale jeśli Ci się to imię nie podoba to nie zgadzaj się na imię Szczepan. To imię jest straszneDziecko będzie miało przerąbane w szkole, a Ty też nie będziesz zadowolona jak całe życie będziesz tak do niego wołać. Wytłumacz mężowi, że to jest też Twoje dziecko i to imię musi Ci się chociaż trochę podobać. A mąż tak na serio z tym Szczepanem? Może żartuje sobie tylko
Synek ur. w 2016
-
Tasia86 wrote:Przepraszam, to nie moja sprawa, ale jeśli Ci się to imię nie podoba to nie zgadzaj się na imię Szczepan. To imię jest straszne
Dziecko będzie miało przerąbane w szkole, a Ty też nie będziesz zadowolona jak całe życie będziesz tak do niego wołać. Wytłumacz mężowi, że to jest też Twoje dziecko i to imię musi Ci się chociaż trochę podobać. A mąż tak na serio z tym Szczepanem? Może żartuje sobie tylko
Moze to emkowi obrzydzi to imię
Edit to nie miało być do Ciebie TasiaWiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca 2018, 20:28
Av lubi tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTasia86 wrote:Przepraszam, to nie moja sprawa, ale jeśli Ci się to imię nie podoba to nie zgadzaj się na imię Szczepan. To imię jest straszne
Dziecko będzie miało przerąbane w szkole, a Ty też nie będziesz zadowolona jak całe życie będziesz tak do niego wołać. Wytłumacz mężowi, że to jest też Twoje dziecko i to imię musi Ci się chociaż trochę podobać. A mąż tak na serio z tym Szczepanem? Może żartuje sobie tylko
-
nick nieaktualnyRucola i reszta, uwierzcie mi ja calusią pierwszą ciążę walczyłam z nim o to imię, mówiłam, że jak żul spod sklepu, że ktoś podejdzie i "szcze pan czy nie szcze" a on nic! Czaicie! Jemu nadal się podoba i upiera sie, że jak chłopak to on decyduje tym razem i będzie Szczepan.no masakra... Dlatego boje się co to będzie jak się potwierdzi, że jednak chłopak
-
Bizonka wrote:Jakie staniki sobie na teraz pokupowałyście? Bo na mnie już czas a chce kupić przez neta- takie sportowe czy miekkie czy normalne?
Rucola lubi tę wiadomość
Leon
-
nick nieaktualnyBizonka wrote:Jakie staniki sobie na teraz pokupowałyście? Bo na mnie już czas a chce kupić przez neta- takie sportowe czy miekkie czy normalne?
myślę, że wyglądalyby milion razy lepiej gdybym posłuchała się mądrzejszych od początku
Av lubi tę wiadomość
-
frezyjciada wrote:Rucola i reszta, uwierzcie mi ja calusią pierwszą ciążę walczyłam z nim o to imię, mówiłam, że jak żul spod sklepu, że ktoś podejdzie i "szcze pan czy nie szcze" a on nic! Czaicie! Jemu nadal się podoba i upiera sie, że jak chłopak to on decyduje tym razem i będzie Szczepan.no masakra... Dlatego boje się co to będzie jak się potwierdzi, że jednak chłopak
Mi się Szczepan bardzo kojarzy z kościołem, co może być plusem albo minusem
Leon
-
frezyjciada wrote:Ja mam normalny, z fiszbina, dobrany przez braffiterke, w pierwszej ciąży popełniłam ten błąd i chodziłam w sportowych długi czas, biedne moje piersi
myślę, że wyglądalyby milion razy lepiej gdybym posłuchała się mądrzejszych od początku
Czyli fiszbiny? -
nick nieaktualny