WRZEŚNIOWE DZIECI 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
JustynaG wrote:Zuza88 , nie chciałam Cię straszyć. Nie to było moim celem.
Życzę Ci jak najlepiej.
Cynka Dobrze mieć lekarza, któremu można zaufać. To skarb. Niestety, często się trafia na takich, że jak wyjdziemy z gabinetu to jeszcze bardziej nic nie wiemy.
Rucola A nie możesz założyć nowego kalendarza?
JustynaG nikt nie mówi o straszeniu Po prostu martwię się ale jakoś wierzę, że wszystko jest dobrze. Mój mąż mówi, że czuje, że dzidzia już jest tylko się schowała
Tobie również wszystkiego dobrego -
100krotka30 wrote:Ja ostatnia miesiączka 28 listopad, owulacji 14.12 dziś był mrugajacy pynkcik
100krotka30 super, gratulacje
Ja też 28 listopada miałam ostatnią @
jakiej wielkości miałaś pęcherzyk i ile ma zarodek czy jeszcze nie dało się zmierzyć? -
JustynaG wrote:Miałam zrobioną morfologię ale o tym nie wiedział.
Jedynie pokazałam mu wyniki bet.
Pewnie taka polityka, jak już będzie 11 tydzień to dostanę skierowanie na badania. Wtedy już będzie mniejsza szansa na niemiłe niespodzianki.
Dzielę się naszym dzisiejszym zdjęciem
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/da6b9a8e1112.jpg
-
Babki, dzisiaj zobaczyłam serduszko Maleństwo starsze niż wg miesiączki. Więc termin z USG na 28.08 a z miesiączki 3.09 Ale chyba należy się sugerować jednak USG bo jak tłumaczyła przy stymulacji pod transfer wychodzi jakbym owu miała w 11 dc Tak więc witaj nasz Cudzie No i oczywiście mamy kartę ciąży założoną.
Vlinder, Antonina38, Rucola, Raga Tulip, JustynaG, Herbata, promyczek 39, Paulla89, Wesoła89, Amy333, Izabelle lubią tę wiadomość
12.12 - crio beta: 12 dpt: 230; 15 dpt 935,5
22.06 transfer-5t 5dz - Strata
ANA 2 - dodatni 1:320
NK: 50,1%, hashimoto -
Rozumiem Was dziewczyny, w pierwszej ciąży też miałam stresa, bo był tylko pęcherzyk, a lekarka co robiła usg straszyła mnie, że już powinien być zarodek. Wszystko skończyło się dobrze, zarodek pojawił się w swoim czasie Dlatego teraz idę na wizytę dopiero w 7t2d, chociaż przyznam, że trochę mi się już dłuży Jeszcze 2 tygodnie czekania.Synek ur. w 2016
-
anemic wrote:Babki, dzisiaj zobaczyłam serduszko Maleństwo starsze niż wg miesiączki. Więc termin z USG na 28.08 a z miesiączki 3.09 Ale chyba należy się sugerować jednak USG bo jak tłumaczyła przy stymulacji pod transfer wychodzi jakbym owu miała w 11 dc Tak więc witaj nasz Cudzie No i oczywiście mamy kartę ciąży założoną.
Gratuluję Pewnie to niesamowite przeżycie -
Tasia86 wrote:Rozumiem Was dziewczyny, w pierwszej ciąży też miałam stresa, bo był tylko pęcherzyk, a lekarka co robiła usg straszyła mnie, że już powinien być zarodek. Wszystko skończyło się dobrze, zarodek pojawił się w swoim czasie Dlatego teraz idę na wizytę dopiero w 7t2d, chociaż przyznam, że trochę mi się już dłuży Jeszcze 2 tygodnie czekania.
Nawet nie wiesz jak dobrze coś takiego przeczytać
Aż serce rośnie:) -
zuza88 wrote:Vlinder a Ty już byłaś na wizycie czy to będzie pierwsza?
Lady_Dior idziesz do holenderskiej położnej czy polskiej??
-
Vlinder wrote:To będzie moja pierwsza wizyta. Mieszkam za granica i tutaj pierwsza wizyta jest w okolicy 9-10 tyg, a czasami nawet ok 12tyg.
Lady_Dior idziesz do holenderskiej położnej czy polskiej??
Z jednej strony słusznie a my się tu katujemy
Trzymam kciuki -
nick nieaktualny
-
Hej Vlinder właśnie miałam pisać,czemu tak późno Mnie normalnie zapisała na 17 sty. i to będzie 7t3d.Moje 3 koleżanki były też w 7tyg.i bez problemu zostały zapisane.Tu przynajmniej gdzie mieszkam normalnie robią wizytę 7-8tydzień.Idę do holenderskiej połóżnej-nie czytałam żadnych opini nic,po prostu poszukałam gdzie mam najbliżej położną i tam się zapisałam.
Witam nowe mamy i spokojnej ciąży życzę -
Lady_Dior wrote:Hej Vlinder właśnie miałam pisać,czemu tak późno Mnie normalnie zapisała na 17 sty. i to będzie 7t3d.Moje 3 koleżanki były też w 7tyg.i bez problemu zostały zapisane.Tu przynajmniej gdzie mieszkam normalnie robią wizytę 7-8tydzień.Idę do holenderskiej połóżnej-nie czytałam żadnych opini nic,po prostu poszukałam gdzie mam najbliżej położną i tam się zapisałam.
Witam nowe mamy i spokojnej ciąży życzę
-
No oby było miejsce jak najszybciej,żebyś nie musiała się stresować.