WRZEŚNIOWE DZIECI 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczyny. A ja od tygofnia czuje już kilka razy dziennie ruchy malego
Od 3 dni delikatnie swedzi mnie wiadomo coale prócz tego zadnych objawow infekcji. Dzien przed pieczeniem wycieralam sie tam husteczkami dada mimo ze czesto potem mnie pieklo jak sobie ich uzylam
co to zrobic
17.03.2014 - Staś, 3400, 58cm
05.04.2017 - cp, usuniety lewy jajowod..
06.09.2018 - Ignaś, 3kg, 53cm -
nick nieaktualnyCiemnowlosa wrote:Hej dziewczyny. A ja od tygofnia czuje już kilka razy dziennie ruchy malego
Od 3 dni delikatnie swedzi mnie wiadomo coale prócz tego zadnych objawow infekcji. Dzien przed pieczeniem wycieralam sie tam husteczkami dada mimo ze czesto potem mnie pieklo jak sobie ich uzylam
co to zrobic
-
A dziewczyny leci Wam wydzielina z piersi? Bo mi leci woda od czasu do czasu i mam ślady na biustonoszu:/ to chyba już ta tzw. siara. A co do ruchów to nie wiem czy to one ale od 5 dni codziennie czuje takie pykanie/bulgotanie/smyranie, głównie po lewej ale też po prawej albo na środku tam nisko jak dzidziuś jest. Najgorzej przy leżeniu na lewym boku wtedy często mnie tam pyka
Izabelle lubi tę wiadomość
Corka - 2018
Syn - 2021 -
Ciemnowlosa wrote:Hej dziewczyny. A ja od tygofnia czuje już kilka razy dziennie ruchy malego
co to zrobic
Corka - 2018
Syn - 2021 -
nick nieaktualnyMum2b wrote:A dziewczyny leci Wam wydzielina z piersi? Bo mi leci woda od czasu do czasu i mam ślady na biustonoszu:/ to chyba już ta tzw. siara. A co do ruchów to nie wiem czy to one ale od 5 dni codziennie czuje takie pykanie/bulgotanie/smyranie, głównie po lewej ale też po prawej albo na środku tam nisko jak dzidziuś jest. Najgorzej przy leżeniu na lewym boku wtedy często mnie tam pyka
czekam na cos wyraznego
-
nick nieaktualnyMum2b wrote:W lux medzie zalecaja od 15 tc zrobic czystosc pochwy i cytologie.
-
Mi jeszcze nic nie leci
i nie wiem czy poleci,bo w pierwszej ciąży nic z piersi nie wyciekalo,a problem z karmieniem też był.
Ciemnowłosa, jak do jutra nie przejdzie,to lepiej idź do lekarza,teraz jesteśmy tam na dole dość wrażliwe
A właśnie odnośnie wilgotnych chusteczek,to kurcze skoro nas podrażniają,to dzieci chyba też. Z synkiem używałam do pupy,teraz będzie córcia i zastanawiam się głęboko nad nimi. -
nick nieaktualnymi też nic nie wycieka jeszcze. a co do infekcji pochwy to jestem teraz strasznie przewrażliwiona na tym punkcie i tylko śluz mam bardziej wodnisty to już zaczynam świrować
na szczęście mam ten invag i zaraz będę w polsce to sobie zakupie jeszcze z 3 opakowania.
a ja wczoraj na wieczór się najadłam takich ciężkich rzeczy (GŁUPIA JA) i jak położyłam się spać to wzdęcie miałam straszne, do tego okropny ból brzucha, brzuch mega napięty.. także nigdy więcej takich zachowań.. a no i espumisan w razie co chyba kupięIzabelle lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA ja sie dzisiaj ciesze jak glupia, bo w ciagu ostatnich dwoch dni nagle pokazał mi sie jakis brzuszek
mam nadzieje, że dobrze wstawie, bo pierwszy raz wrzucam tutaj zdjecie
https://zapodaj.net/17fbb6c060a00.jpg.htmlIzabelle, agaafabka, Cukierniczka, ola_g89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykrasnalowa wrote:Chyba cos nie wyszlo, bo Wam sie wyswietlaly te zdjecia tutaj, a ja mam tylko link
musisz to zrobić tak [ img ]TUTAJ LINK[ /img ] tylko bez spacji
ale brzuszek zobaczyłamduży masz już brzuszek
ja to jeszcze prawie wcale w porównaniu z Twoim
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2018, 14:47
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyagaafabka wrote:musisz to zrobić tak [ img ]TUTAJ LINK[ /img ] tylko bez spacji
ale brzuszek zobaczyłamduży masz już brzuszek
ja to jeszcze prawie wcale w porównaniu z Twoim
ja juz mam mnostwo rzeczy pododawanych do zakladek ale jakos nadal sie boje cos kupic, czekam do polowkowych i od maja zacznę kupowac
agaafabka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzisiaj rano aż zbladlam bo zawsze po kilku sekundach przylozenia detektora znajduje tetno, a dzis jezdzilam od jednej strony do drugiej i przez dobre 2 minuty nie znalazlam. Dopiero jak sie przeszlam po domu to za minutę znalazlam bez problemu. Chcialabym juz sie tak zupelnie na luzie cieszyc tą ciążą, kupowac juz te wszystkie malutkie ubranka i mebelki, a ja ciagle snuje jakies zmartwienia. A to sie boje ze zaraz sie okaże na polowkowych, ze dziecko chore, a to sie boje porodu przedwczesnego, a to zatrzymania serduszka. Nawet gaci ciazowych sie boje kupic. Straszne to.
-
nick nieaktualnykrasnalowa wrote:Dzisiaj rano aż zbladlam bo zawsze po kilku sekundach przylozenia detektora znajduje tetno, a dzis jezdzilam od jednej strony do drugiej i przez dobre 2 minuty nie znalazlam. Dopiero jak sie przeszlam po domu to za minutę znalazlam bez problemu. Chcialabym juz sie tak zupelnie na luzie cieszyc tą ciążą, kupowac juz te wszystkie malutkie ubranka i mebelki, a ja ciagle snuje jakies zmartwienia. A to sie boje ze zaraz sie okaże na polowkowych, ze dziecko chore, a to sie boje porodu przedwczesnego, a to zatrzymania serduszka. Nawet gaci ciazowych sie boje kupic. Straszne to.
Ja z detektorem mialam to samo. Zazwyczaj kaszel pomógł i młode zmieniało pozycje. Ja też się boję wszystkiego i nie umiem cieszyć. Teraz na tapecie połówkowe i chore dziecko. Spodnie kupiłam ale na outlet bo nie dopinam się w spodnie moje. I poduszkę ciążowa. To tyle. Dobrze że niw tylko ja jestem takim świrem. -
Ja rano dziewczynki na stol ide tak wiec moze bede jak nowa. Stresik rosnie ale widze ze lekarze naprawde kombinuja zeby bylo dobrze. Odezwe sie jak bede juz pp wszystkim i kontaktujaca
Natalia1984, krasnalowa, Izabelle, monika_86, Av, promyczek 39, Ithildin, GuBo, agaafabka, frezyjciada, Agatek_gagatek, arya12, JustynaG, ola_g89, zuza88 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny86Monia wrote:Ja z detektorem mialam to samo. Zazwyczaj kaszel pomógł i młode zmieniało pozycje. Ja też się boję wszystkiego i nie umiem cieszyć. Teraz na tapecie połówkowe i chore dziecko. Spodnie kupiłam ale na outlet bo nie dopinam się w spodnie moje. I poduszkę ciążowa. To tyle. Dobrze że niw tylko ja jestem takim świrem.
-
nadulek wrote:Ja rano dziewczynki na stol ide tak wiec moze bede jak nowa. Stresik rosnie ale widze ze lekarze naprawde kombinuja zeby bylo dobrze. Odezwe sie jak bede juz pp wszystkim i kontaktujaca