WRZEŚNIOWE DZIECI 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyCamilla13 wrote:Dlatego dobrze mieć w domu własny laser do depilacji. Wychodzi sporo taniej a zabieg przypominający można zrobić kiedy się chce. Mi wystarcza 4 razy w roku. Jadę po całości zaczynając od nóg i kończąc pod pachami
-
nick nieaktualnyMarrgoo wrote:Ja na zapalenie pęcherza dostałam antybiotyk Monural. Na ulotce były takie informację, że dzwoniłam do mojego ginekologa w niedziele wieczorem żeby się upewnić, że lekarz z IP nie strzelił gafy.
-
nick nieaktualnykrasnalowa wrote:Ja spać nie moge
budzr sie w srodku nocy i mecze sie 3 godziny i zasypiam dopiero nad ranem. Ale jako tako nic mnie nie boli.
Izabelle lubi tę wiadomość
-
Wynik amniopunkcji
Kariotyp meski nieprawidlowy
Translokacja niezrownowazona 16 i 17 chromosomu
Dostalam papiery niezbedne do terminacji do usg 4 maja musze podjac decyzje
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyarya12 wrote:Camilla ale chyba teraz nie używasz? Mnie by chyba nie wystarczyło tak rzadko powtarzać, moje włosy niestety są szalone... I też bym nie powiedziała, ze to bezbolesne, ale czego się nie robi dla gładkich nóżek;p
latem zdarza mi sie dodatkowy zabieg. I to nie prawda, ze nie boli. Dałam koleżance spróbować to narobiła krzyku na cały dom. Ja nawet zęby lecze bez znieczulenia wiec jakiś tam laser mnie nie rusza za bardzo
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykrasnalowa wrote:Mam laser domowy. I z niego tez nie jestem do komca zadowolona.bo jednak ostatni raz zabiegw gabinecir mialam 2lata temu i 80-90% włosków nie odroslo do tej pory a ten laser domowy nie byl tak skuteczny i rzucilam go w kąt Juz mi przeszla faza na tą laserowa depilacje i wystarcza mi maszynka :-)pachy to 10sekund, pipke raz na kilka dni tylko przystrzygam na krotko, nogi tez zajmują mi 2minutki.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnynadulek wrote:Wynik amniopunkcji
Dostalam papiery niezbedne do terminacji do usg 4 maja musze podjac decyzje
Nadulek jak mi przykro strasznie takiej wiadomości nie chcieliśmy usłyszećTrzymaj się cieplutko i każda twoja decyzję uszanujemy.
-
Camilla13 wrote:Ostatni zabieg zrobiłam przed punkcja jajników a teraz zostaje golarka i trymer. Moje włosy sa mega czarne i sztywne, ale niby im ciemniejsze tym lepiej reagują na wiazke światła. Mam koleżankę po medyku to tłumaczyła mi wszystko o włosach
latem zdarza mi sie dodatkowy zabieg. I to nie prawda, ze nie boli. Dałam koleżance spróbować to narobiła krzyku na cały dom. Ja nawet zęby lecze bez znieczulenia wiec jakiś tam laser mnie nie rusza za bardzo
Moje włosy podobnie. Ja sobie zafundowałam kilka zabiegów wiosną zaszłego roku i na wakacje był spokój. Potem w wakacje ciąża wiec już nie powtarzałam, potem poronienie i już na jesieni nie miałam do tego głowy, a od zimy to wiadomo
Nadulek bardzo mi przykro z powodu wyniku...Dużo siły dla Ciebie i Twojej rodzinki .
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 kwietnia 2018, 17:55
-
nick nieaktualnynadulek wrote:Wynik amniopunkcji
Dostalam papiery niezbedne do terminacji do usg 4 maja musze podjac decyzje -
nick nieaktualnyCamilla13 wrote:Mi praktycznie cale ciało zajmuje godzinę i robie to max 5 razy w roku, a włosy mam czarne jak smoła. Moze nie trafiłaś na odpowiedni model.
-
nick nieaktualnyZnowu mam twardnienie macicy.Macie cos takiego? Strasznie dziwne uczucie. Niby to norma, bo macica sie przygotowuje do porodu, ale jednak to nieprzyjemne. Moj brzuch przyjmuje w ogole wtedy dziwny ksztalt jak leze na plecach. Ma ktoras cos takiego? Jest jakby przekrzywiony na jedną strone i dokladnie widze gdzie jest dziecko
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 kwietnia 2018, 18:34
-
nadulek wrote:Wynik amniopunkcji
Dostalam papiery niezbedne do terminacji do usg 4 maja musze podjac decyzjeTrzymaj się, wspieramy Cię cokolwiek będzie się działo.
Leon