X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE DZIECI 2018
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE DZIECI 2018

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 kwietnia 2018, 22:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nadulek strasznie mi przykro :( Ja naprawdę myślałam, że wszystko będzie dobrze...

A co do twardnień dziewczyny to ja też je mam od jakiegoś czasu. Pierwsze dwa dni całkiem intensywne ale zaraz zaaplikowałam nospe i magnez i teraz zdarzają sie tylko z 5-6 razy dziennie. Mam nadzieję, że to nic groźnego.

• OctAngel Ekspertka

Wysłany: 13 kwietnia 2018, 22:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Naadulek, bardzo mi przykro, tulę mocno...

3jvzwn15td2p4lbx.png
  • Nika312 Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2018, 22:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nadulek tak mi przykro :(

Dziewczyny nie było mnie chwile A tu tyle naskrobane:) fajnie że tyle piszecie:)
    Ja tylko się pochwalę że wyniki moczu mam już lepsze niestety dopadlo mnie przeziębienie i leżę teraz:/

3jgxgywluivf3b0i.png
    atdc2n0aevz3e5ts.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 kwietnia 2018, 05:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nadulek wrote:
    Dzieki dziewczyny za dobre slowo.
    Chcialabym nigdy nie byc w takiej sytuacji i nie musiec stawac przed wyborem ktory nie jest rzadnym wyborem. Mam w glowie czarna dziure i chce by ten zasrany rok sie skonczyl. Ciesze sie ze u was choc wszystko idzie ok
    Nadulek, a z czym wiaze sie wada tego dzieciatka? Jesli nie chcesz to nie odpowiadaj,po prostu nie mam zadnej wiedzy na ten temat i nie wiem czy nie ma szans na życie?

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 kwietnia 2018, 06:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marrgoo wrote:
    Nadulek strasznie mi przykro :( Ja naprawdę myślałam, że wszystko będzie dobrze...

A co do twardnień dziewczyny to ja też je mam od jakiegoś czasu. Pierwsze dwa dni całkiem intensywne ale zaraz zaaplikowałam nospe i magnez i teraz zdarzają sie tylko z 5-6 razy dziennie. Mam nadzieję, że to nic groźnego.
    No mi sie zdarzaja rzadko- w ogóle zaczęły mi sie chyba dopiero 2dni temu wieczorami. Ale trzymaja dluzej. A u mnie to nie jest zwiazane z jakas aktywnoscia nadmierna bo naprawde prowadze mega spokojny tryb zycia i moja najwieksza aktywność to spacery

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 kwietnia 2018, 06:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy Wy tez macie jeszcze ciagle mdlosci poranne? Ogólnie nie wymiotowalam juz prawie miesiac, ale codziennie z rana mam mega mdlosci- maz musi mi podac sniadanie do lozka i jem je bardzi powoli zeby nie zwrocic i dopiero potrm zaczynam sie lepiej czuc

• Natalia1984 Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2018, 07:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Coś Ty, u mnie od dawna już zero mdłości, ostatnio przez 3 godz po obudzeniu nie zjadłam śniadania i było ok. W ogóle czuję się super, żadnych dolegliwości. Uwielbiam być w ciąży :D Mam dziś o 11 wizytę u swojego gina.

klz9df9hvltz8vcc.png
  • nadulek Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2018, 07:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    krasnalowa wrote:
    Nadulek, a z czym wiaze sie wada tego dzieciatka? Jesli nie chcesz to nie odpowiadaj,po prostu nie mam zadnej wiedzy na ten temat i nie wiem czy nie ma szans na życie?
    Do konca nikt tego nie wie wie bo nie jest to zespol wad. Na chwile obecna w obrazie isg nieprawidlowy wzrost konczyn do tego obrzek klatki piersiowej ktory powiedzial lekarz pfowadzi do niewydolnosci krazeniowej i cos juz nie tak z obrazem serca ale nie jest jeszcze w stanie tego dokladnie potwierdzic. Czekamy na usg ostatniej szansy 4 maja. Lekarz znalazl dla nas duzo czasu pomimo wczesniej poumawianych wizyt siedzielismy u niego ponad godzine. Zrobil usg ok 30

20.09.2013[*] 24.12.2013 [*] 09.02.2017[*]
    11.05.2018 Hubert 23 tc [*]
    Nieprawidłowy kariotyp
    Niedoczynność tarczycy, Hashimoto
    hchyrjjgepvdd2o1.png
    Nadia <3 Mia <3
  • nadulek Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2018, 07:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Minutowe i z niczym nas nie popedzal. Powiedzial ze zawsze mozemy go nich przyjechac a oni zawsze postaraja sie nam pomoc. Dzis czeka mnie rozmowa z moi ginem. Nie mialam wczoraj do tego glowy. Czuje sie jakby czolg mnie rozjechal. Liczylismy sie z tym ale zawsze ma sie nadzieje.
    Chcialabym miec pare miesiecy choc nudnych ale chyba nie jest mi to dane

20.09.2013[*] 24.12.2013 [*] 09.02.2017[*]
    11.05.2018 Hubert 23 tc [*]
    Nieprawidłowy kariotyp
    Niedoczynność tarczycy, Hashimoto
    hchyrjjgepvdd2o1.png
    Nadia <3 Mia <3
  • Ciemnowlosa Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2018, 07:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nadulek espolcxuje Wam bardzo, myslalam ze bedzie dobrze. Jakakolwiek podejmiecie decyzje bedzie ona sluszna, wazne aby byla odpowiednia dla Was.

17.03.2014 - Staś, 3400, 58cm
    05.04.2017 - cp, usuniety lewy jajowod.. :(
    06.09.2018 - Ignaś, 3kg, 53cm
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 kwietnia 2018, 07:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nadulek wrote:
    Do konca nikt tego nie wie wie bo nie jest to zespol wad. Na chwile obecna w obrazie isg nieprawidlowy wzrost konczyn do tego obrzek klatki piersiowej ktory powiedzial lekarz pfowadzi do niewydolnosci krazeniowej i cos juz nie tak z obrazem serca ale nie jest jeszcze w stanie tego dokladnie potwierdzic. Czekamy na usg ostatniej szansy 4 maja. Lekarz znalazl dla nas duzo czasu pomimo wczesniej poumawianych wizyt siedzielismy u niego ponad godzine. Zrobil usg ok 30
    Ojej, czyli jednak w obrazie usg tez juz cos widać, myslalam ze ten obrzek zniknal i okaze sie wszytsko dobrze po amniopunkcji, bo ostatnio pisalas ze na usg wszystko ladnie i maluszek fika:-(przykro mi bardzo, straszna tragedia.

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 kwietnia 2018, 07:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nadulek.... Ciężki czas przed Wami.... Niech Was Bóg prowadzi!

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 kwietnia 2018, 07:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny chciałam was poinformować że zaczynamy już tydzień 20 ciąży, miejmy nadzieję że kolejne 20 zleci równie tak szybko jak teraz .:-)

Izabelle, ola_g89, agaafabka lubią tę wiadomość

• Angel1988 Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2018, 07:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć... Nadulek bardzo mi przykro :( :( :( nawet nie wiem co napisać... I myślę że nawet jak bym naskrobala pół strony i tak nic nie pomoże... życzę tylko Tobie i mężowi dużo siły... :*

bl9c8ribv6acupjv.png
  • jatoszka Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2018, 08:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kasia1518 wrote:
    Natalia A w jakim szpitalu chcesz rodzić? Ja też jestem z okolic Lublina i planuje poród na Staszica
    Ja tez na Staszica bo tam pracuje moj lekarz a wlasciwie nawet dwoch ale obawiam sie tych wielkich tlumow we wrzesniu i braku miejsc :-( lekarz mowila wtedy o Swidniku :-) pozyjemy zobaczymy :-)

w5wqrl68v17z1bgh.png
    km5stv73corlpm49.png
    Nasze Aniołki 31.08.2009 [*][*] 30.08.2016 [*]
  • jatoszka Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2018, 08:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natalia1984 wrote:
    Na Jaczewskiego, tam pracuje mój gin. Nadulek, tak bardzo mi przykro. Nie wiem co napisać, nie potrafię sobie wyobrazić co czujecie. To bardzo niesprawiedliwe. Myślę o Tobie ciepło.
    A ja na staszica :-)

kasia1518 lubi tę wiadomość

w5wqrl68v17z1bgh.png
    km5stv73corlpm49.png
    Nasze Aniołki 31.08.2009 [*][*] 30.08.2016 [*]
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 kwietnia 2018, 08:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dzisiaj dalej mam to dziwne uczucie ciężkości w podbrzuszu jakby ktoś mi kamienie zaszył. I kłucia w pachwinach. Mam nadzieję że to objaw nowego etapu ciąży i tak ma być.

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 kwietnia 2018, 08:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dzisiaj ciezki dzien, zbieram sie zarazz na studia i wroce o 20:-( ale za to jutro planujemy z mezem wypad nad jeziorko, kocyk i grill bo u nas ma byc sloneczko i 25 stopni :-)

• DoveLove Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2018, 09:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nadulek, wspieram myślami, tyle mogę...

qb3cwn15v37nxio5.png
    klz96iyehfls5pph.png
  • Izabelle Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2018, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rany,jak sobie radzicie z wzdęciami? Mi juz sił brakuje. Kompletnie nie zależy to od tego, co jem. Normalnie brzuch wielki i balon zamiast jelit. Espumisan niewiele daje :(

l22ne6yd1cgn4wml.png
‹‹ 605 606 607 608 609 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ

Leczenie IVF i preimplantacyjne badania genetyczne - nowa nadzieja dla niepłodnych par

Preimplantacyjne badania genetyczne (PGT) mogą być bardzo pomocne dla par, które od dłuższego czasu starają się o dziecko, mają za sobą nieudane transfery, czy przykre doświadczenia związane z utratą ciąży. Jakie korzyści dają badania PGT? Jak wykonanie badań PGT może zwiększać szanse na powodzenie in vitro? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ