WRZEŚNIOWE DZIECI 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNadulek strasznie mi przykro
Ja naprawdę myślałam, że wszystko będzie dobrze...
A co do twardnień dziewczyny to ja też je mam od jakiegoś czasu. Pierwsze dwa dni całkiem intensywne ale zaraz zaaplikowałam nospe i magnez i teraz zdarzają sie tylko z 5-6 razy dziennie. Mam nadzieję, że to nic groźnego. -
nick nieaktualnynadulek wrote:Dzieki dziewczyny za dobre slowo.
Chcialabym nigdy nie byc w takiej sytuacji i nie musiec stawac przed wyborem ktory nie jest rzadnym wyborem. Mam w glowie czarna dziure i chce by ten zasrany rok sie skonczyl. Ciesze sie ze u was choc wszystko idzie ok -
nick nieaktualnyMarrgoo wrote:Nadulek strasznie mi przykro
Ja naprawdę myślałam, że wszystko będzie dobrze...
A co do twardnień dziewczyny to ja też je mam od jakiegoś czasu. Pierwsze dwa dni całkiem intensywne ale zaraz zaaplikowałam nospe i magnez i teraz zdarzają sie tylko z 5-6 razy dziennie. Mam nadzieję, że to nic groźnego. -
nick nieaktualnyCzy Wy tez macie jeszcze ciagle mdlosci poranne? Ogólnie nie wymiotowalam juz prawie miesiac, ale codziennie z rana mam mega mdlosci- maz musi mi podac sniadanie do lozka i jem je bardzi powoli zeby nie zwrocic i dopiero potrm zaczynam sie lepiej czuc
-
krasnalowa wrote:Nadulek, a z czym wiaze sie wada tego dzieciatka? Jesli nie chcesz to nie odpowiadaj,po prostu nie mam zadnej wiedzy na ten temat i nie wiem czy nie ma szans na życie?
-
Minutowe i z niczym nas nie popedzal. Powiedzial ze zawsze mozemy go nich przyjechac a oni zawsze postaraja sie nam pomoc. Dzis czeka mnie rozmowa z moi ginem. Nie mialam wczoraj do tego glowy. Czuje sie jakby czolg mnie rozjechal. Liczylismy sie z tym ale zawsze ma sie nadzieje.
Chcialabym miec pare miesiecy choc nudnych ale chyba nie jest mi to dane -
Nadulek espolcxuje Wam bardzo, myslalam ze bedzie dobrze. Jakakolwiek podejmiecie decyzje bedzie ona sluszna, wazne aby byla odpowiednia dla Was.
17.03.2014 - Staś, 3400, 58cm
05.04.2017 - cp, usuniety lewy jajowod..
06.09.2018 - Ignaś, 3kg, 53cm -
nick nieaktualnynadulek wrote:Do konca nikt tego nie wie wie bo nie jest to zespol wad. Na chwile obecna w obrazie isg nieprawidlowy wzrost konczyn do tego obrzek klatki piersiowej ktory powiedzial lekarz pfowadzi do niewydolnosci krazeniowej i cos juz nie tak z obrazem serca ale nie jest jeszcze w stanie tego dokladnie potwierdzic. Czekamy na usg ostatniej szansy 4 maja. Lekarz znalazl dla nas duzo czasu pomimo wczesniej poumawianych wizyt siedzielismy u niego ponad godzine. Zrobil usg ok 30
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
kasia1518 wrote:Natalia A w jakim szpitalu chcesz rodzić? Ja też jestem z okolic Lublina i planuje poród na Staszica
lekarz mowila wtedy o Swidniku
pozyjemy zobaczymy
-
Natalia1984 wrote:Na Jaczewskiego, tam pracuje mój gin. Nadulek, tak bardzo mi przykro. Nie wiem co napisać, nie potrafię sobie wyobrazić co czujecie. To bardzo niesprawiedliwe. Myślę o Tobie ciepło.
kasia1518 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny