WRZEŚNIOWE DZIECI 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNatalia1984 wrote:Jakie argumenty Wami kierują? Gwarancja? Już mam mętlik w głowie.
-
nick nieaktualnyfrezyjciada wrote:No muszę Cię zmartwić bo to co oni piszą to jedno a co pisza jak już zamówisz to zupełnie co innego. JA też tak myślałam-dostępne od ręki to kupuje i za kilka dni jest. a tu dupa cycki!! mąż nalegał żeby kupić wcześniej i dobrze zrobił, się okazało,że od ręki to sa ale powystawowe, albo w jednym określonym kolorze. Oczywiście okazało się to dopiero po zamówieniu wózka. Więc na brykę "dostępną od ręki" czekaliśmy prawie 2 msc. Aaaaaaa jeszcze lepsze jest,że w tym kolorze co chcieliśmy to nie było opcji, bo oni robią określone kolory w określonych miesiącach w roku i akurat wtedy robili zupełnie inne
-
frezyjciada wrote:No muszę Cię zmartwić bo to co oni piszą to jedno a co pisza jak już zamówisz to zupełnie co innego. JA też tak myślałam-dostępne od ręki to kupuje i za kilka dni jest. a tu dupa cycki!! mąż nalegał żeby kupić wcześniej i dobrze zrobił, się okazało,że od ręki to sa ale powystawowe, albo w jednym określonym kolorze. Oczywiście okazało się to dopiero po zamówieniu wózka. Więc na brykę "dostępną od ręki" czekaliśmy prawie 2 msc. Aaaaaaa jeszcze lepsze jest,że w tym kolorze co chcieliśmy to nie było opcji, bo oni robią określone kolory w określonych miesiącach w roku i akurat wtedy robili zupełnie inneCorka - 2018
Syn - 2021 -
nick nieaktualnyJa kupuje nowy bo gwarancja, bo planuje kolejne dziecko w najblizszym czasie jeśli Bóg da, no i jakas mam taka blokade psychiczna przed uzywanymi sprzetami. Że nie wiedzialabym co ktoś z tym wozkiem wczensiej robil i ze wyjda zaraz jakies uszczerbki:D nie wiem jakos tak mam potrzebe posiadania nowego,swojego. No i u nas właściwie problem odpada, bo i tak kupuja nam rodzice, a oni w zyciu by nam używanego nie chcieli kupowac. Moj tata to dla wnusi najlepszy nowiutki i piekniutki
-
nick nieaktualnyCzy Wy tez tak macie, ze Wasze dzieci czasem kopią jak szalone? Ja tak wczesniej nie mialam albo kilka razy, a wczoraj wieczorem i dzisiaj rano to kopnela mnie chyba z 20razy na raz. I to nie po jedzeniu tylko tak normalnie jak lezalam w łóżku albo siedzialam na kanapie. Ja mam zawsze zmartwienia, że albo za mało albo za ddużo sie rusza:P
-
No u nas właśnie tak samo! Rodzice kupują a mój się uparł, że szkoda kasy jak używany w super stanie i gdzie on się mógł zniszczyć... Ehh i tak zrobię co będę chciała, jak zawsze, jutro pojadę z mamą do sklepu oglądać
Właśnie, frezyjciada, również jestem ciekawa Twojej opinii odnośnie wózka. Krasnalowa, pokaż jakie Ci się podobają, może podejrzę coś fajnego
O jakim wózku bym nie czytała, to każdy będzie miał zarówno pozytywne jak negatywne opinie w necie.
-
krasnalowa wrote:Czy Wy tez tak macie, ze Wasze dzieci czasem kopią jak szalone? Ja tak wczesniej nie mialam albo kilka razy, a wczoraj wieczorem i dzisiaj rano to kopnela mnie chyba z 20razy na raz. I to nie po jedzeniu tylko tak normalnie jak lezalam w łóżku albo siedzialam na kanapie. Ja mam zawsze zmartwienia, że albo za mało albo za ddużo sie rusza:P
Aż mi ręka podskakiwała
Myślę sobie tylko, że to zła pora na pobudkę
Później obudziłam się po 7, znów WC i znów w tym samym miejscu wybrzszenie, położyłam rękę, poklepałam, szybki, gwałtowny ruch maluszka i spokój, najwidoczniej spała
Czasem jest spokój przez większość dnia a czasami całymi dniami wariuje
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 maja 2018, 08:37
-
Nowy bo gwarancja,będzie to moje pierwsze dziecko i chciałabym żeby był w dobrym stanie na drugie dziecko. Jednak gdybym znalazła wózek faktycznie dużo taniej w stanie prawie idealnym, który mega szybko się składa do samochodu, zajmuje mało miejsca i waży ok 10- 11 kg przy zelowych lub pompowanych kołach (co jest rzadkością) to bym brała bez zawahania
jednak tylko jeden wózek spełnił moje wymogi i jest on produkowany od niedawna, więc używanych jeszcze nie ma
-
Hej dziewczyny.. ja dzis przechodze jakies zalamanie nerwowe. Od rana chodze poplakuje, czytam fora.. leci 21tc, a wiem ze od 20tc moze pojawic sie juz stan przedrzucawkowy. Do tej pory nie balam sie niczego a teraz chodze od kilku dni nieprzytomna, jak klebek nerwow. Czuje zal do mojego lekarza prowadzacego ze nie dostalam nic co mogloby w razie co zmiejszyc ryzyko ponownego zatrucia. Za 2 tyg wizyta, bede go meczyc o jakos acard czy cokolwiek.. strasznie mi zle boje sie ze jak dalej bede sie tak bac bede musiala isc do jakiegos psychologa zeby pomogl mi poradzic sobie z tym lekiem. Nie chce urodzic wczesniaka ktory umrze albo bedzie ciezko chory. Wybaczcie ze tu pisze o tym ale jak zaczynam z kims ten temat w domu to zaraz sie na mnie denerwuja ze mysle o takich glupotach.17.03.2014 - Staś, 3400, 58cm
05.04.2017 - cp, usuniety lewy jajowod..
06.09.2018 - Ignaś, 3kg, 53cm -
nick nieaktualnyMi sie podoba wlasciwie kazdy model bebetto. Sa rozne ceny od 1200 do 2500 w zależności od modelu. Maja tyle kolorow, ze każdy moze cos wybrac:-)
Na razie mnie ten roz ciągnie:-)
http://allegro.pl/ShowItem2.php?item=7140902148kasia1518 lubi tę wiadomość
-
kamkam wrote:Nowy bo gwarancja,będzie to moje pierwsze dziecko i chciałabym żeby był w dobrym stanie na drugie dziecko. Jednak gdybym znalazła wózek faktycznie dużo taniej w stanie prawie idealnym, który mega szybko się składa do samochodu, zajmuje mało miejsca i waży ok 10- 11 kg przy zelowych lub pompowanych kołach (co jest rzadkością) to bym brała bez zawahania
jednak tylko jeden wózek spełnił moje wymogi i jest on produkowany od niedawna, więc używanych jeszcze nie ma
-
nick nieaktualnyCiemnowlosa wrote:Hej dziewczyny.. ja dzis przechodze jakies zalamanie nerwowe. Od rana chodze poplakuje, czytam fora.. leci 21tc, a wiem ze od 20tc moze pojawic sie juz stan przedrzucawkowy. Do tej pory nie balam sie niczego a teraz chodze od kilku dni nieprzytomna, jak klebek nerwow. Czuje zal do mojego lekarza prowadzacego ze nie dostalam nic co mogloby w razie co zmiejszyc ryzyko ponownego zatrucia. Za 2 tyg wizyta, bede go meczyc o jakos acard czy cokolwiek.. strasznie mi zle boje sie ze jak dalej bede sie tak bac bede musiala isc do jakiegos psychologa zeby pomogl mi poradzic sobie z tym lekiem. Nie chce urodzic wczesniaka ktory umrze albo bedzie ciezko chory. Wybaczcie ze tu pisze o tym ale jak zaczynam z kims ten temat w domu to zaraz sie na mnie denerwuja ze mysle o takich glupotach.
Tu można poczytać https://mamaginekolog.pl/profilaktyka-kwasem-acetylosalicylowym-ciazy/ -
Ja widziałam u znajomych na żywo ten http://stvbaby.com/gb/inicio/571-cochecito-de-bebe-duo-anex-sport-q1-grisrosa.html
Efekt WOW po prostuOd początku stawiałam na stonowane ciemne kolory ale jak zobaczyłam ten https://www.google.com/search?q=anex+sport&client=firefox-b&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwil082--OjaAhXLy6QKHbINBlYQ_AUICygC&biw=1366&bih=654#imgrc=SBEOIxWz9tukWM: To chcę go mieć
-
Wiem widzialam ten artykul.
Ja sie ogolnie malo martwie ale teraz mnie tak naszlo jak sie naczytalam ze zatrucie w 2 ciazy moze wystapic szybciej niz w 1..
Nie mam objawow, cisnienie w normie, mocz bez bialka jedynie kostki w upaly mi pachną ale rano nie ma sladu i lekarz sprawdzał ze sa nie grozne..
Jednak ciagle pamietam jak bylo ze Stachem cc na cito te wysokie cisnienie masakra17.03.2014 - Staś, 3400, 58cm
05.04.2017 - cp, usuniety lewy jajowod..
06.09.2018 - Ignaś, 3kg, 53cm -
nick nieaktualnyJa planuje 1 wózek na zimę używany z komisu. Te wózki sa prawie w idealnym stanie. Ale jaki model typ jestem głupia i zielona w tym temacie. Ja nie wiem czy będę miała jeszcze dzieci bo mój mąż nie chce jest chyba już za stary i też warunki lokalowe nam nie pozwalaja ale ja bym chyba chciała jeśli odpukac ciaza przebiegnie dobrze a ja bede czuła sie dobrze.
-
nick nieaktualnyCiemnowlosa wrote:Wiem widzialam ten artykul.
Ja sie ogolnie malo martwie ale teraz mnie tak naszlo jak sie naczytalam ze zatrucie w 2 ciazy moze wystapic szybciej niz w 1..
Nie mam objawow, cisnienie w normie, mocz bez bialka jedynie kostki w upaly mi pachną ale rano nie ma sladu i lekarz sprawdzał ze sa nie grozne..
Jednak ciagle pamietam jak bylo ze Stachem cc na cito te wysokie cisnienie masakra -
Natalia1984 wrote:Ja już sama nie wiem, mój A ciągle mówi, żeby kupić używany bo przez pół roku dziecko nie zniszczy gondoli wcale. Znajoma, która ma używany Anex Sport mówiła, że przy pierwszym dziecku kupowała wszystko nowe i to była jej głupota, bo przy drugim wszystko używane ma w świetnym stanie. Jakie argumenty Wami kierują? Gwarancja? Już mam mętlik w głowie.
Teraz, z perspektywy czasu, bym kupiła gondolę używkę osobno w na wiosnę poszukała fajną spacerówkę
-
U nas też wózek chyba Bebetto- bardzo mi się podobają- dobrze ze piszecie o tym oczekiwaniu po zamówieniu bo ja myślałam że spokojnie w sierpniu możemy kupić A tu trzeba będzie czerwiec/lipiec się zdecydować żeby mieć ten wymarzony - tym bardziej że chciałabym z jakimś kolorem np. Turkusowe wstawki . My raczej nowy - też planujemy więcej dzieci- choć nie ukrywam że jakbym znalazła w komisie ten co mi się spodoba w dobrym stanie to pewnie bym się zdecydowała.
U mnie z nastrojem ok - nie mam humorkow.kasia1518
-
Dziewczyny pytanie z innej beczki
na Belly macie wykupiony abonament premium czy korzystacie z normalnego? Wcześniej cały czas sobie tylko Was czytałam aż wreszcie sie zarejestrowałam
i właśnie kończy mi się okres darmowego premium i nie wiem czy płacić czy wystarczy normalny za free
-
nick nieaktualnyMycha321 wrote:Dziewczyny pytanie z innej beczki
na Belly macie wykupiony abonament premium czy korzystacie z normalnego? Wcześniej cały czas sobie tylko Was czytałam aż wreszcie sie zarejestrowałam
i właśnie kończy mi się okres darmowego premium i nie wiem czy płacić czy wystarczy normalny za free