WRZEŚNIOWE DZIECI 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyU mnie nastroje ok, nie odczuwam zadnych negatywnych. W ogole czuje sie malo ciazowo. Brzuszek maly, nie puchne, nie mam zaparc, wzdec, siusiam tyle co normalnie, nic mnie nie boli. Łaskawa dla mnie jest ta ciaza. Chyba dla rownowagi dla tego co przeżywam w glowie
86Monia lubi tę wiadomość
-
Mycha321 wrote:Nikt nie szuka w szpitalu przyjaźni
ale raźniej jest jak kogoś znasz. Ja rodziłam 60km od mojego miejsca zamieszkania więc wiedziałam że nie będę tak nikogo znała tylko ewentualnie te kilka dziewczyn ze szkoły rodzenia a było nas w mojej grupie nie dużo bo cos koło 10 par.
U mnie nastrój jak zawieje,id euforii po złość i płacz -
Kas_ia wrote:Dziewczyny a jak z waszymi nastrojami? Ja mam nadzieje ze to przez hormony mam ochote udusic meza... od wczoraj na sam jego widok az mnie trzesie...
no przecież jest teraz na co zwalić
-
Mycha321 wrote:Ja ostatnio wiecznie co by się nie działo to wysłuchuję że to MI hormony biją
no przecież jest teraz na co zwalić
-
U mnie spokój z nastrojami. Nawet płacz mi się uspokoił. Raczej jestem taka pozytywna i pełna energii. Zauważyłam za to inną rzecz - robię się GŁUPIA. Serio. Nic nie pamiętam, jestem rozkojarzona, 5 razy mówię to samo, mylę słowa...
Co do wózków to w poniedziałek jadę z przyjaciółką pooglądać. Jestem bardzo nastawiona na Bebetto. Zobaczę, jak się prowadzą, czy łatwo się składa, rozkłada, ściąga gondolę i przede wszystkim, czy są ciężkie. Jeśli będą to chętnie zobaczę też Anex Sport. Mały rekonesans trzeba zrobić zanim zabiorę mężamoże w sklepie doradzą jeszcze coś, czego w ogóle nie brałam pod uwagę.
-
nick nieaktualnyOctAngel wrote:Ja też myślę o Bebetto, podoba mi się Tito premium class, ale mało opinii o nim. Dziś byłam oglądać i trzeba zamówić 2 miesiące wcześniej bo w lipcu mają przerwę w fabryce, a ja liczę, że urodzę w połowie sierpnia, więc mam mało czasu.
? Na allegro jak ogladam to pisze w wiekszosci że od ręki dostępne
-
ola_g89 wrote:U mnie spokój z nastrojami. Nawet płacz mi się uspokoił. Raczej jestem taka pozytywna i pełna energii. Zauważyłam za to inną rzecz - robię się GŁUPIA. Serio. Nic nie pamiętam, jestem rozkojarzona, 5 razy mówię to samo, mylę słowa...
Co do wózków to w poniedziałek jadę z przyjaciółką pooglądać. Jestem bardzo nastawiona na Bebetto. Zobaczę, jak się prowadzą, czy łatwo się składa, rozkłada, ściąga gondolę i przede wszystkim, czy są ciężkie. Jeśli będą to chętnie zobaczę też Anex Sport. Mały rekonesans trzeba zrobić zanim zabiorę mężamoże w sklepie doradzą jeszcze coś, czego w ogóle nie brałam pod uwagę.
Corka - 2018
Syn - 2021 -
Ja jestem teraz spokojna jak nigdy, w domu istna sielanka. Ale za to zamiast mózgu kalafior ciążowy. Rano wzięłam psa i poszłam na zakupy na pobliski rynek. Kupiłam pomidory, jabłka i cebulę. Później do sklepu po mięso i rogaliki. Wróciłam, leżę sobie na kanapie, jem te rogaliki z mlekiem. Myślę sobie że bym teraz z chęcią pochrupała jabłuszko. Zaraz, zaraz
Gdzie są moje jabłka??? Szybko się zerwałam, psa w szelki i z powrotem na rynek po swoje zakupy. Zapomniałam zabrać... ehh
Left_ie, ola_g89, Izabelle lubią tę wiadomość
-
OctAngel wrote:Ja też myślę o Bebetto, podoba mi się Tito premium class, ale mało opinii o nim. Dziś byłam oglądać i trzeba zamówić 2 miesiące wcześniej bo w lipcu mają przerwę w fabryce, a ja liczę, że urodzę w połowie sierpnia, więc mam mało czasu.
Mum2b - Bobowózki albo sklep stacjonarny Smykuś -
Czesc dziewczyny
na razie tylko was podglądałam,termin mam na 30 września, czekamy na synka, pewnie mam najmłodszą ciążę z was:)
Widzę że prowadzicie temat wózkowy i z tymi dostępnosciami na allegro wcale nie jest tak kolorowow zeszłym tygodniu pojechaliśmy ogladnac wózek z allegro na miejscu w sklepie, i co się okazało? Że w kolorze takim jak nas interesuje trzeba zamówić już teraz z fabryki bo później może być już za późno. Najbliższa dostawa będzie pod koniec czerwca, a kolejna dopiero koniec września/ początek pazdziernika. I podobno wszędzie w sklepach tak teraz jest z cybexami bo poszczególne kolory robią w różnych miesiacach (nasz szary robią teraz w maju i później dopiero w sierpniu)
Ale cieszę się w sumie z tego powodu, bo tym sposobem mamy już zamówiony wózek taki jaki chcielismy:)gdybyśmy później się za to zabrali to albo byśmy musieli byśmy kupic wózek w kolorze, który jest dostępny na miejscu albo szukać innego wózka. Zamowilismy cybexa balios S, myślę że w tych pieniądzach to na prawdę warty uwagi wózek
kasia1518 lubi tę wiadomość
-
Natalia1984 - zobaczymy na miejscu, ale raczej kupimy stacjonarnie. Na bobowózkach (przynajmniej na stronie, zobaczę czy stacjonarnie też) są fajne opcje cenowe z wybranymi modelami fotelików, np. Cybexem albo BeSafem. Zdecydowaliśmy, że kupujemy nowy, bo zależy nam na gwarancji. Poza tym to nie będzie pewnie nasze jedyne dziecko, więc wolimy mieć od nowości. Ale rzeczywistość może zweryfikować
-
krasnalowa wrote:Zartujesz:o no ale te wozki sa w roznych sklepach i w internecie, wiec chyba jesli te sklepy juz je maja to beda tam ciagle, nie
? Na allegro jak ogladam to pisze w wiekszosci że od ręki dostępne
Byłam w bobowozki w Katowicach i tak mnie pani poinformowała, że teraaz się czeka ok. 3-4 tygodnie, a w lato zwykle dłużej i jak potrzebuję na połowę sierpnia to muszę w czerwcu zamówić -
nick nieaktualnyOctAngel wrote:Byłam w bobowozki w Katowicach i tak mnie pani poinformowała, że teraaz się czeka ok. 3-4 tygodnie, a w lato zwykle dłużej i jak potrzebuję na połowę sierpnia to muszę w czerwcu zamówić
Ja wozek nowy kupuje. Jakos ubranka mi nie przeszkadzaja uzywane, bo wypiore, wyprasuje i beda jak nowe(zreszta wystarcza dziecku tylko na chwile) ale jakos sprzety,meble i inne to tak psychicznie pasuje mi żeby miec nowe:DWiadomość wyedytowana przez autora: 3 maja 2018, 01:22
-
nick nieaktualny
-
Ja już sama nie wiem, mój A ciągle mówi, żeby kupić używany bo przez pół roku dziecko nie zniszczy gondoli wcale. Znajoma, która ma używany Anex Sport mówiła, że przy pierwszym dziecku kupowała wszystko nowe i to była jej głupota, bo przy drugim wszystko używane ma w świetnym stanie. Jakie argumenty Wami kierują? Gwarancja? Już mam mętlik w głowie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 maja 2018, 07:48
-
nick nieaktualnykrasnalowa wrote:Tez planuje tam isc w najblizszy weekend bo idziemy do ikei:-) nie czaje troche jak to dziala z tymi wozkami.na allegro niby w wiekszosci pisza ze maja dostepny towar od reki.