WRZEŚNIOWE DZIECI 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
kamkam wrote:Czesc dziewczyny
na razie tylko was podglądałam,termin mam na 30 września, czekamy na synka, pewnie mam najmłodszą ciążę z was:)
Widzę że prowadzicie temat wózkowy i z tymi dostępnosciami na allegro wcale nie jest tak kolorowow zeszłym tygodniu pojechaliśmy ogladnac wózek z allegro na miejscu w sklepie, i co się okazało? Że w kolorze takim jak nas interesuje trzeba zamówić już teraz z fabryki bo później może być już za późno. Najbliższa dostawa będzie pod koniec czerwca, a kolejna dopiero koniec września/ początek pazdziernika. I podobno wszędzie w sklepach tak teraz jest z cybexami bo poszczególne kolory robią w różnych miesiacach (nasz szary robią teraz w maju i później dopiero w sierpniu)
Ale cieszę się w sumie z tego powodu, bo tym sposobem mamy już zamówiony wózek taki jaki chcielismy:)gdybyśmy później się za to zabrali to albo byśmy musieli byśmy kupic wózek w kolorze, który jest dostępny na miejscu albo szukać innego wózka. Zamowilismy cybexa balios S, myślę że w tych pieniądzach to na prawdę warty uwagi wózek
Nie jesteś sama ja też koniec września- 28także jeszcze jestem w euforii przed usg połówkowym bo większość dziewczyn ma już za sobą- ale my już niedługo bo 9 maja
kasia1518
-
nick nieaktualnyMy niby po połówkowych, ale lekarz nic w sumie nie sprawdził. Powiedział, że poczekamy aż mała będzie większa i wtedy przyjrzymy się narządom. Co prawda powiedział, ze teraz na oko wszystko wygląda dobrze i żeby się nie martwić. Następny termin 9 maja
kasia1518 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMarrgoo wrote:My niby po połówkowych, ale lekarz nic w sumie nie sprawdził. Powiedział, że poczekamy aż mała będzie większa i wtedy przyjrzymy się narządom. Co prawda powiedział, ze teraz na oko wszystko wygląda dobrze i żeby się nie martwić. Następny termin 9 maja
Ale wczoraj miałaś połówkowe? bo przecież połówkowe robi się do 21t6d -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZreszta to jest termin umowny. Polowkowe tak naprawde moznaby i w 25tygodniu robic. Tu nie ma zadnych takich ścisłych pomiarow jak przeziernosc karkowa, ktorej po 13t6d juz sie nie sprawdza bo jest niemiarodajna. Ten termin do 22 6 jest dlatego bo to jest granica prawna, do ktoreh mozna przerywac ciążę w razie czego
Marrgoo lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kasia1518 wrote:Nie jesteś sama ja też koniec września- 28
także jeszcze jestem w euforii przed usg połówkowym bo większość dziewczyn ma już za sobą- ale my już niedługo bo 9 maja
my jedziemy 8/05 więc czekamy
-
Mycha321 wrote:Dziewczyny pytanie z innej beczki
na Belly macie wykupiony abonament premium czy korzystacie z normalnego? Wcześniej cały czas sobie tylko Was czytałam aż wreszcie sie zarejestrowałam
i właśnie kończy mi się okres darmowego premium i nie wiem czy płacić czy wystarczy normalny za free
-
Wczoraj byliśmy na usg połówkowym. Jestem bardzo zadowolona z lekarza, który przeprowadzał badanie. Wszystkie parametry, o których czytałam sprawdził po kilka razy (włącznie z długością szyjki), tłumaczył, był cierpliwy, a samo usg trwało ponad 40 minut. Maluszek zdrowy, waży 472 gramy, 21+6
Paulla89, kasia1518, Izabelle, OctAngel, linka220 lubią tę wiadomość
-
A mozecie polecic wozek zeby pakujac np do bagaznika nie trzeba stelaza oddzielnie a spacerowki oddzielnie ??? Mialam taki z corka ale chyba takich juz nie ma ???
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 maja 2018, 14:16
-
jatoszka wrote:A mozecie polecic wozek zeby pakujac np do bagaznika nie trzeba stelaza oddzielnie a spacerowki oddzielnie ??? Mialam taki z corka ale chyba takich juz nie ma ???
- Bebetto Holland,
- Chicco trio activ3,
- NEXT MANHATTAN Espiro.
Przy czym my zdecydowaliśmy się na sam zakup gondoli, a o spacerowce zaczniemy mysleć jak Mały nauszy się siadać. -
kasia1518 wrote:Nie jesteś sama ja też koniec września- 28
także jeszcze jestem w euforii przed usg połówkowym bo większość dziewczyn ma już za sobą- ale my już niedługo bo 9 maja
Ja 29 wiec mamy dzien po dniuoj laski... ja mam polowkowe dopiero 27go maja ehhh
-
Paulla89 wrote:Hej. Czy któraś z Was decyduje się na wózek firmy Mutsy?
Nie wiem do końca jak sprawdzi się na wsi,bo przeprowadziliśmy się. Zobaczymy
Miałam też używaną, biegową spacerówkę Mutsy, ileż ten wózek wertepów przetrwał -
nick nieaktualnyJa jutro robie drugie podejscie do badania anty xa:-) znalazlam punkt alab w moim mieście i mam nadzieje, że tam robią i kosztuje faktycznie 60zl.
A badala ktoras z Was aptt i inr i czas protrombinowy juz na heparynie i acardzie? Bo faktycznie ostatnio czytalam heparyna drobnoczsteczkowa nie wplywa na aptt, ale acard juz ponoć moze a ja mam te wszystkie parametry idelanie posrodku i sie zastanawiam czy nie powinna ta krew jednak byc rzadszaWiadomość wyedytowana przez autora: 3 maja 2018, 15:43
-
jatoszka wrote:Bebeto ma moj brat i stelaz woza w bagazniku a spacerowke na przednim siedzeniu wiec to nie ta opcja
z corka mialam baby design ale teraz juz takiego modelu
jatoszka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny