WRZEŚNIOWE DZIECI 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAngel1988 wrote:No można powiedzieć że prawie cały czas czuje jak się tam wierci...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykrasnalowa wrote:Marrgoo a nie myslalas zeby zacząć brac luteine dopochwowa? W niektórych badaniach jej skutecznosc jest nawet porownywana ze szwem. Ja jestem na niej od początku ciazy i jakos czuje sie bezpieczniej. W ogole ja bym pewnie poszla jeszcze na konsultacje do drugiego lekarza, chyba że masz duze zaufanie do swojego. A pozycja to na pewno jeszcze 100razy sie zmieni, jeszcze ma duzo miejsca:-)
P.S. waga Twojej malej poprawia mi humor, bo czuje sie tu jakbym miala karzelka
Myślałam o konsultacji z innym lekarzem ale mąż już na mnie krzyczy, że wymyślam. Przecież chodzę do lekarza, który jest ponoć specem od ciąż powikłanych i płace mu dużo za wizytę a teraz kiedy on powiedział, że wszystko jest ok to mu nie wierzę.
Z jednej strony ma rację, ale z drugiej myślę sobie, że to dopiero 23 tydz. mała jest lekka a tu już jakieś rozwarcie... co będzie potem? -
nick nieaktualnyMarrgoo wrote:Myślałam o konsultacji z innym lekarzem ale mąż już na mnie krzyczy, że wymyślam. Przecież chodzę do lekarza, który jest ponoć specem od ciąż powikłanych i płace mu dużo za wizytę a teraz kiedy on powiedział, że wszystko jest ok to mu nie wierzę.
Z jednej strony ma rację, ale z drugiej myślę sobie, że to dopiero 23 tydz. mała jest lekka a tu już jakieś rozwarcie... co będzie potem? -
krasnalowa wrote:Ja dzisiaj wizyta o 18. Juz stresik jest. Moje 3 marzenia na dzisiaj to: długa zamknieta szyjka, podniesione lozysko i dziecko wazace co najmniej 400g. Bylabym zadowolona
krasnalowa lubi tę wiadomość
-
krasnalowa wrote:Ja dzisiaj wizyta o 18. Juz stresik jest. Moje 3 marzenia na dzisiaj to: długa zamknieta szyjka, podniesione lozysko i dziecko wazace co najmniej 400g. Bylabym zadowolona
krasnalowa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMarrgoo wrote:Myślałam o konsultacji z innym lekarzem ale mąż już na mnie krzyczy, że wymyślam. Przecież chodzę do lekarza, który jest ponoć specem od ciąż powikłanych i płace mu dużo za wizytę a teraz kiedy on powiedział, że wszystko jest ok to mu nie wierzę.
Z jednej strony ma rację, ale z drugiej myślę sobie, że to dopiero 23 tydz. mała jest lekka a tu już jakieś rozwarcie... co będzie potem?
Marrgoo myślę że mąż ma wiele racji. Pamiętam, że jesteś z Wrocławia i wiem że chodzisz do bardzo dobrego lekarza. Ufaj lekarzowi.
Ja też mam schizy z szyjką tym bardziej że lekarz mi odstawił luteinę dopochwową która dawała mi poczucie bezpieczeństwa. Lekarz jednak mi powiedział, że biorąc tak długo luteinę w końcu nabawię się infekcji i też będziemy mieć problem. Brać magnez i nospę i myśleć pozytywnie.
Sciskam Cię i wszystkie wrześniówki! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa praktycznie nie kupowalam rozmiaru 50. Ale moze powinnam jak Wy na Wasze gigagnty kupujecie, to tym bardziej ja
ale kurcze naczytalam sie, ze niektore to pisaly ze ich dzieci sie w 56 nie mieściły albo 2 tygodnie pochodzily. Dlatego najwiecej mam 62.