WRZEŚNIOWE DZIECI 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNo to moze dokupie jeszcze troche tych malutkich. Bo gigant mi sie nie zapowiada na razie:-) a tak to praktycznie prawie wszystko mam. Niedługo zaczne sie zabierac za rzeczy apteczno-kosmetyczne i inne drobiazgi. No i nic dla siebie nie mam. Jakos tak ludze sie ze cala ciaze obskocze w swoich ciuchach:-) no ale do karmienia i do szpitala cos trzeba miec.
-
nick nieaktualnykrasnalowa wrote:Ja juz mam tyle ciuszkow, ze nie kupuje:P stwierdzilam, ze musze sobie zrobic jakas liste tego co juz mam, bo trochę sie pogubilam, a mysle ze spokojnie mam ze 100sztuk ubranek:P
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny86Monia wrote:Ja nie mam jeszcze nic. Tzn ciuszkow mam od kogoś trochę. Polecam listę wyprawkowa w aptece gemini. Zaczęłam orientacyjnie wrzucać potrzebne rzeczy i wyszło 800 zł. Ale to pewnie poniosło mnie i do weryfikacji.
kasia1518 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa też dla syna kupiłam głównie 62 i kilka 56 a urodził się 54cm i topił się e tych najmniejszych 56 jakie miałam, więc na gwalt rodzina mi dokupowała mniejsze... W 62 zaczął chodzić dopiero po koniec 3miesiąca.
Ubranka z lidla są super jakościowo. Ale ich biustonosze to porażka, rozmiarówka za przeproszeniem z dupy. Milion razy się można nimi opasać. A jakieś spodenki krótkie ciążowe były? -
nick nieaktualnyJako że większość naszych maluchów urodzi się we wrześniu musimy kupić śpiworki i bardzo ładny kupiłam w 5 10 15. Warto zobaczyć na stronę bo mają duże wyprzedaże i kupiłam kombinezon Ala śpiworek na zimę z przeceny ze 170 zł na 65 zł więc naprawdę super cena no i też piękne uszycie i fajny cieplutki śpiworek
Hedgehog lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyfrezyjciada wrote:Ja też dla syna kupiłam głównie 62 i kilka 56 a urodził się 54cm i topił się e tych najmniejszych 56 jakie miałam, więc na gwalt rodzina mi dokupowała mniejsze... W 62 zaczął chodzić dopiero po koniec 3miesiąca.
Ubranka z lidla są super jakościowo. Ale ich biustonosze to porażka, rozmiarówka za przeproszeniem z dupy. Milion razy się można nimi opasać. A jakieś spodenki krótkie ciążowe były? -
Ja właśnie też mam listę na kompie, ile sztuk w jakich rozmiarach mam. Inaczej bez szans
kupuję kilka sztuk 56cm, większość na 62cm. Ale mamy taką fantastyczną sytuację, że dużo ciuszków dostaniemy od znajomych. Oni mieli malutkie dzieci, więc większość ciuchów będzie tam na 50-56cm. Także cudownie
Ogólnie dużo kupiłam w DolceSonno i polecam! Są tanie, piękne i gatunkowo dobreagaafabka lubi tę wiadomość
-
agaafabka wrote:H&m są super spodenki ciążowe i jest bardzo duży wybór ja akurat mam tutaj h&m Outlet i jest chyba z 15 rodzai spodenek krótkich Więc polecam zobaczyć sobie
tylko podobno rozmiarówka wypada większa, także warto kupić kilka sztuk tych mniejszych rozmiarów. Ogólnie jestem fanką h&m, więc moja córa od małego będzie musiała to udźwignąć
poza tym, na studiach tam pracowałam właśnie na dziale dziecięcym i kochałam te ubranka. Także teraz dam upust swoim fantazjom
a co do swoich ubrań to też się łudziłam, że całą ciążę dam radę w swoich, ale nie. Wszystko, co kupiłam to h&m mama. Jest o wieeeele wygodniej w ciążowychWiadomość wyedytowana przez autora: 10 maja 2018, 14:30
agaafabka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa na razie jestem bardzo zadowolona z 5 10 15. W ich outlecie mozna wyhaczyc fajne rzeczy za atrakcyjne ceny. No i poluje na olx. Juz ostatnio pisalam ze kupilam od jednej babki chyba z 7 kombinezonow, kazdy po 5zl i sa jak nowe! Mała bedzie miala juz na cala zimę
agaafabka, ola_g89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
krasnalowa wrote:Mi na razie jest bardzo dobrze w moich ubraniach. Koszulki sa tylko bardziej obcisłe,ale na razie nic mi nie wystaje. a na dol zakladam dzinsy na gumce, legginsy, spodniczki na gumce.
trochę szkoda kasy żeby całą garderobę wymieniać
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA ja kupiłam sukienki maxi z lidla za 33 zł bardzo ładne i ładnie brzuszek eksponują a nie są ciążowe. Co do kocyka to mowia3 żeby podwijac pod nóżki. A że rożek do dupy do spania bo sie dziecko poci.
agaafabka, kasia1518, jatoszka, Camilla13 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Boże ja to jestem w ciemnej d****
Mam kilka ubranek, ale na przykład na temat wózków to jeszcze nawet nie zaczęłam czytać
Jakoś gorąco i już się czuję jak kwoka, a co dopiero będzie w lipcu/sierpniu.Pierwsze szczęście wrzesień 2018
Drugie szczęście marzec 2021