WRZEŚNIOWE DZIECI 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnykuwejtonka wrote:Boże ja to jestem w ciemnej d****
Mam kilka ubranek, ale na przykład na temat wózków to jeszcze nawet nie zaczęłam czytać
Jakoś gorąco i już się czuję jak kwoka, a co dopiero będzie w lipcu/sierpniu.
Witaj w klubie
Ja omijałam tematykę zakupów jak była poruszana. Kilka dni temu zaczęłam czytać i ogromny mętlik w głowie. -
kuwejtonka i 86Monia jestem w takiej samej sytuacji jak Wy - nie mam jeszcze nic oprócz niedrapkow z pepko, ale jak już wiem że dziewczynka to myślę że za chwilę zacznie się u mnie kompletowanie - najpierw muszę jakaś listę znaleźć na necie bo jestem zielona w tym co potrzebne do szpitala. Ale za to mam 2 koszule ciążowe- dostałam jedną od mamy a drugą Od teściowej- jeszcze pewnie ze 2 będę musiała do szpitala dokupić ale zawsze już coś mam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 maja 2018, 15:55
kasia1518
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBoze. Przygotowuje sie do wizyty, trzeba bylo sie odkłaczyć tu i owdzie i nie wiem jak to bedzie. Niby nie mam brzucha duzego, ale jakos niewygodnie, nie lubie sie zginac w pół i sciskac brzucha, na stojaco ciezko, na lezaco nie dosiegam. Dramat:D
ola_g89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Wlasnie wrocilam z lidla
ciuszkow dla dzieci bylo jeszcze bardzo duzo i spokojnie wzielam co chcialam
aaaa sobie tez kupilam kilka koszulek - mezus wczoraj sypna kasiorka ^^ dziewczyny owocnych i spokojnych wizyt!
kasia1518, Izabelle lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMy po. W sumie wszystko dobrze. Szyjka, lekarz powiedzial że dwie kobiety mogłabym obdzielić bo ma 5cm. Lozysko zaczelo sie podnosic. A mała nadal pozostaje mała. Waży 408g., wiec jest kilka dni do tylu. Ale lekarz powiedzial żeby sie nie martwic, bo ja jestem drobna o zgrabna woec coreczka tez taka bedzie:-)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 maja 2018, 18:29
Angel1988, ola_g89, Amy333, Izabelle lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA no i lekarz nawet mi zrobil przepływy, p których kiedys mowilam. Chociaż mowil ze je sie robi raczej pozniej i zazwyczaj jak cos jest nie tak. Ale wie, że ja jestem specjalna pacjentka ( czyt. Pacjentka specjlanej troski) i mi zrobil
Izabelle lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
veritaserum wrote:Marrgoo myślę że mąż ma wiele racji. Pamiętam, że jesteś z Wrocławia i wiem że chodzisz do bardzo dobrego lekarza. Ufaj lekarzowi.
Ja też mam schizy z szyjką tym bardziej że lekarz mi odstawił luteinę dopochwową która dawała mi poczucie bezpieczeństwa. Lekarz jednak mi powiedział, że biorąc tak długo luteinę w końcu nabawię się infekcji i też będziemy mieć problem. Brać magnez i nospę i myśleć pozytywnie.
Sciskam Cię i wszystkie wrześniówki!
Veritaserum, gdzie Ty byłaś, jak Ciebie nie było??Miło, że się odezwałaś.
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny ja mam ogromny problem z noszeniem jakichkolwiek butów. Po pierwsze stopa zrobiła się większa i dosłownie we wszystkich letnich butach pięta mi wisi. Wszystkie tenisówki cisną mnie, uwierają, ulubione mięciutkie sandały skórzane obcierają na szwach. Pod koniec dnia stopy palą mnie ogniem dosłownie, szczególnie pięty. Bolą mnie stawy jakbym zaczęła nagle ważyć 100 kg i nie dawały rady dźwigać ciężaru. Leżę właśnie w łóżku i czuję jak stopy pulsują, odczucia jakbym przeszła kilkadziesiąt km. A kolejna dziwna rzecz, to zauważyłam podczas kąpieli a dokładnie mycia stóp, że dotykam biustem brzucha albo odwrotnie, dziwne uczucie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 maja 2018, 20:56
-
nick nieaktualnyWcześnie zaczynasz puchnąć. Ja mam tendencje do opuchlizn, głównie dłonie, nie mogę biżuterii zdjąć. Ale na opuchliznę stóp to wydaje mi się że za wcześnie, nie ma też takich mega upałów. Próbuj leżeć do góry nogami i przede wszystkim obserwuj siebie czy nie masz innych niepokojących objawów.