WRZEŚNIOWE DZIECI 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Natalia spokojnie takie uroki. Ja rowniez puchne już od kilku tyg podczas upalow mam kostki jak baloniki. Zglaszalam lekarzowi posprawdzal i ppwoedzial ze sa to nievrozne obrzeki ciazowe. U mnie wystepuja jak jest na dworze wiecej niz 20 syopni. Na razie 5 dzien mam spokoj bo jest w miare pogoda.
Nie straszcie dziewczyny. Wszedzie gdzie nie wejdziesz na 20,21,22.... tc walkuja w opisach ze moze wystepowac opuchlizna nog, czasem.nawet dloni. Jesli rano stopki sa jak przed ciąża a w ciagu dnia znow puchna nic sie nie dziejeoczywiscie warto zwracac uwage na np bialko w moczu i cisnienie.
17.03.2014 - Staś, 3400, 58cm
05.04.2017 - cp, usuniety lewy jajowod..
06.09.2018 - Ignaś, 3kg, 53cm -
A co do butow mi rowniez juz urosla stopa o 1 rozmiar. I to tez normalne w ciąży, w 1 tez tak mialam interaz znow. Nosze juz rozmiar 40 a w liceum 3817.03.2014 - Staś, 3400, 58cm
05.04.2017 - cp, usuniety lewy jajowod..
06.09.2018 - Ignaś, 3kg, 53cm -
nick nieaktualnyOpuchlizna w ciąży to normalka, szczególnie na wieczór. Moja psiapsi pod koniec ciąży od 7msc to jedyne buty jakie mogła włożyć to były klapki na rzepy, zaczepione tak, że ledwo nachodzily na siebie. Stopa dwa rozmiary większa. Teraz rok po porodzie ma już swoje normalne stopy
-
krasnalowa wrote:Ja w ogole nie mam tego slynnego ciazowego sikania. Nie wstaje w nocy ani razu. W ogole nic nie mam. Ani zgagi ani wzdec ani puchniec. Morfologia, mocz idealne. Gdyby nie ten moj glupi łeb to ciąża nudna i idealna:-)
Morfologie odebrałam i mam hemoglobine 11, czyli jeszcze w normie:) No i jakosjuz tak tą stópką małej sie mocno nie przejmuję, postanowilam sie tylko i wyłącznie cieszyc ze wzrostu malucha i dobrego samopoczucia:)Izabelle lubi tę wiadomość
-
Marrgoo wrote:Hej dziewczyny! własnie odebrałam wyniki badań...hematokryt spadł mi z 40% na 33
Mam nadzieję, że to jakiś błąd w labo.
Krasnalowa ja właśnie wykupiłam sobie konto premium na bbf i wpisałam wymiary mojej małej i ciągle jest na dolnej granicyBędzie nam łatwiej rodzić nasze maluszaki
Ja starałam się 7 miesięcy byłam w ogóle w ogromnym szoku, że nie udało się za pierwszym razem, bo całe życie myślałam, że to pyk i już
Decyzję o dziecku podjęłam naglę... spóźniał mi się okres dosyć długo i byłam na 100% pewna, że jestem w ciąży bo nigdy nie miałam tego problemu ;p I jak zrobiłam test i okazało się, że jednak nie, to czułam taki zawód, że powiedziałam, że w następnym miesiącu na pewno będę w ciąży
Ja wlasnie tez powprowadzalam dane Malej i jestesmy tak raczej na 50 centylu. Wazymy juz ponad 0,5kg;-)
A zajciem w ciaze mialam podobnie, bylam w szoku ze nie pykło za pierwszym razem, hehe;-)
-
evitkagg85 wrote:Hej dziewczyny,
Zaintrygowal mnie wpis Camilli o "maluszku" ponad 500g. To chyba masz polowkowy rekord forummozna wiedziec jaki to był dzień ciąży?
Pozdrawiam,
Ewa
To ja sie tez pochwale wagą dzidzi- 520g (22t+2)
Izabelle, evitkagg85, asese, JustynaG lubią tę wiadomość
-
jatoszka wrote:Ktora byla dzis na zakupach w lidlu ?
Kupilam 2 biustonosze do karmienia body i spodenkijatoszka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAmy333 wrote:JA tez nie wstaje na siku i od początku nie wstawałam, ale pewnie wszysko przed nami;-)
Morfologie odebrałam i mam hemoglobine 11, czyli jeszcze w normie:) No i jakosjuz tak tą stópką małej sie mocno nie przejmuję, postanowilam sie tylko i wyłącznie cieszyc ze wzrostu malucha i dobrego samopoczucia:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 maja 2018, 05:00
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyasese wrote:Veritaserum, gdzie Ty byłaś, jak Ciebie nie było??
Miło, że się odezwałaś.
Miło mi że o mnie pamiętasz
3 tyg przed świetami dowiedzieliśmy się o nowotworze złośliwym u mojej mamy. Wszystko stanęło na głowie i nie miałam czasu ani sił żeby w ogóle pisać coś na forum.
W tym momencie mama już jest po pierwszym leczeniu a ja powoli wracam do myślenia że jestem w ciąży i zajmowania się tym tematem oprócz mamy.
Sciskam mocno -
nick nieaktualny
-
krasnalowa wrote:Ja na razie jestem bardzo zadowolona z 5 10 15. W ich outlecie mozna wyhaczyc fajne rzeczy za atrakcyjne ceny. No i poluje na olx. Juz ostatnio pisalam ze kupilam od jednej babki chyba z 7 kombinezonow, kazdy po 5zl i sa jak nowe! Mała bedzie miala juz na cala zimę
Krasnalova czy ty na prawdę chcesz użyć 7 kombinezonów zimą? Na krótkich za pewne spacerach bo nie wiadomo jak pogoda dopisze? Z doświadczenia mogę podpowiedzieć że serio dziewczyny zapas pampersów bardziej wam się przyda niż całe szafy ciuszków, wiem że są piękne i trudno się oprzeć ale ja nie mając ich wiele i tak połowy nie użyłam, siostra też mi to kiedyś mówiła a ja swoje wiadomo hehe potem sama się przekonałam. Aaa co do ciuszków z Lidla to są super ale jak na moje to rozmiarówka zawyżona.agaafabka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymilka87 wrote:Krasnalova czy ty na prawdę chcesz użyć 7 kombinezonów zimą? Na krótkich za pewne spacerach bo nie wiadomo jak pogoda dopisze? Z doświadczenia mogę podpowiedzieć że serio dziewczyny zapas pampersów bardziej wam się przyda niż całe szafy ciuszków, wiem że są piękne i trudno się oprzeć ale ja nie mając ich wiele i tak połowy nie użyłam, siostra też mi to kiedyś mówiła a ja swoje wiadomo hehe potem sama się przekonałam. Aaa co do ciuszków z Lidla to są super ale jak na moje to rozmiarówka zawyżona.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 maja 2018, 07:42
-
nick nieaktualny