WRZEŚNIOWE DZIECI 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJa tez cos czytalam o tym kokosie ze plesnieje i nie polecaja. My wlasnie wracamy z warsztatow "mamo to ja". Beznadzieja jakich malych i nudy. Praktycznie nic nowego sie nie dowiedzialam. Jedyne co interesujace to w miare o fotelikach i bezpiecznej jeździe. Pan mowil zeby pod zadnym pozorem nie kupowac używanych fotelikow, bo nigdy nie wiemy co sie z nim dzialo i co przezyl, nawet jesli sprzedaje nam go ktos znajomy.
-
nick nieaktualnymonika_86 wrote:Ponoć materace piankowe są zdrowsze, kiedyś któraś z dziewczyn o tym pisała na forum. Ale to już jakiś czas temu.
Dość ciekawy artykuł na temat materacy: https://www.google.pl/amp/s/www.zaplo.pl/blog/jaki-materac-dla-niemowlaka-rodzaje-i-ceny-materacy-dzieciecych/amp/
Myśle ze materac ma dużo wieksże znaczenie do łóżeczka, bo dziecko w nim spędza o wiele więcej czasu niż w wózku - gondoli. Ja wózek wybrałam bebetto bresso z materacem kokosowym. Ale do łóżeczka wybiorę chyba piankowy tylko lepszej jakości. -
susełek wrote:Fajny artykuł. Generalnie posumowuje to co wcześniej czytałam, słyszałam. Czyli zdarza się ze materace gryczane pleśnieją a o kokosowych słyszałam ze potrafia zalęgnąć się robaki. Słyszałyście o tym? Może to tylko takie mity.?
Myśle ze materac ma dużo wieksże znaczenie do łóżeczka, bo dziecko w nim spędza o wiele więcej czasu niż w wózku - gondoli. Ja wózek wybrałam bebetto bresso z materacem kokosowym. Ale do łóżeczka wybiorę chyba piankowy tylko lepszej jakości.Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 maja 2018, 21:05
-
nick nieaktualnyJa mam gryka pianka kokos i jest mega, sama lubię na nim spać
do tego można zdjąć pokrowiec i uprać i każdą część oddzielić od reszty. Bratowa też mają ten od 6lat i nic z nim ne jest. Żadnych robaków ani nic. Trzeba pilnować żeby się nie zalał a e razie co dokładnie wysuszyć. Bo kumpela też ma ten i mówiła, że jej młoda obsikała i mimo niby wysuszenia pojawiła się pleśń.
Aleeeee gdybym miała wybierać teraz to lateksowy, bo Fizjo do której chodziłam na rehabilitację z Tysiem, mówiła, że są zajebiste. -
Ja tez witam sie po połówkowych
wszystko w jak najlepszym porzadku
My z corka mielismy gryke kokos i przez 10 lat lezal w piwnicy i nic sie z nim nie działoco prawda teraz kupimy nowy ale polecam
Angel1988, promyczek 39, Camilla13, ola_g89, Izabelle lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
388 g i prawdopodobnie dziewczynka
kupilam dzis w h&m krotkue spodenki dla siebie
a tu ochlodzenie zapowiadaja
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 maja 2018, 22:48
promyczek 39, Angel1988 lubią tę wiadomość
-
86Monia wrote:Jak pierwsze było dobre to drugie na pewno też.
a jutro mam już takie połówkowe z prawdziwego zdarzenia i dlatego się stresuję troszkę. Ostatnio na genetycznych trzymali mnie 1,30h ale mi to bardzo pasowało bo wyoglądali mi małą z każdej strony i ja też się napatrzyłam
-
susełek wrote:Kolor 13 w sklepie lullababy za 1999 zł.
Czyli stacjonarnie kosztuje tyle co przez internet. Jak się prezentuje na żywo? Ja nigdzie nie widziałam ich, tylko na zdjęciach. Masz już go w domu?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 maja 2018, 23:20
-
nick nieaktualnysusełek wrote:Fajny artykuł. Generalnie posumowuje to co wcześniej czytałam, słyszałam. Czyli zdarza się ze materace gryczane pleśnieją a o kokosowych słyszałam ze potrafia zalęgnąć się robaki. Słyszałyście o tym? Może to tylko takie mity.?
Myśle ze materac ma dużo wieksże znaczenie do łóżeczka, bo dziecko w nim spędza o wiele więcej czasu niż w wózku - gondoli. Ja wózek wybrałam bebetto bresso z materacem kokosowym. Ale do łóżeczka wybiorę chyba piankowy tylko lepszej jakości.
Susełek to twój piesełek? To Maltańczyk?q