X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE DZIECI 2018
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE DZIECI 2018

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 maja 2018, 05:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny a jakie łóżeczka kupujecie? Typ i rozmiar?
    Mnie sie marzy 120 na 60 dostawne ale nie ma takich w ogóle.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 maja 2018, 05:56

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 maja 2018, 06:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monia ja mam 120/60 zwykłe ale zrobiliśmy sobie z niego dostawke sami:D Odkrecilismy jeden bok i opuściliśmy materac do naszego poziomu :D a teraz używamy już zwyczajnie, choć młody i tak ląduje u nas w połowie nocy.... Niestety jeszcze nigdy nie przespał więcej niż 4h ciągiem mimo, że kończy w czerwcu 1,5roku...

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 maja 2018, 06:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jatoszka wrote:
    388 g i prawdopodobnie dziewczynka :-) kupilam dzis w h&m krotkue spodenki dla siebie :-) a tu ochlodzenie zapowiadaja :-(
    O widze kolejna kruszynka dołączyła do nas, podobna waga do mojej :P

Ja juz kiedys pisalam, ze kupuje dostawke. Prawdopodobnie Lionelo.

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 maja 2018, 06:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    frezyjciada wrote:
    Monia ja mam 120/60 zwykłe ale zrobiliśmy sobie z niego dostawke sami:D Odkrecilismy jeden bok i opuściliśmy materac do naszego poziomu :D a teraz używamy już zwyczajnie, choć młody i tak ląduje u nas w połowie nocy.... Niestety jeszcze nigdy nie przespał więcej niż 4h ciągiem mimo, że kończy w czerwcu 1,5roku...

Frezyjciada

A ten bok da się samemu odkręcić w każdym modelu czy trzeba konkretny? Jaki masz? Współczuje Ci bardzo braku snu, no ale żadna z nas nie wie co nas czeka.

Myślałam o dostawce 90 na 40 ale to na chwilę i znowu trzeba nowe. A tak na początek bym zrobiła dostawkę a potem normalnie by synek spał sam.

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 maja 2018, 06:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    krasnalowa wrote:

Tylko Krasnalowa ty kupujesz dostawkę tą a la turystyczną. Mnie się ona podoba, ale wystarczy na krótko do 6 miesięcy, ja bym chciała jedno na dłużej bo to wiąże się z nowym materacem i miejscem w domu do schowania którego nie mam.

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 maja 2018, 06:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    86Monia wrote:
    Tylko Krasnalowa ty kupujesz dostawkę tą a la turystyczną. Mnie się ona podoba, ale wystarczy na krótko do 6 miesięcy, ja bym chciała jedno na dłużej bo to wiąże się z nowym materacem i miejscem w domu do schowania którego nie mam.
    No tak my od początku byliśmy zdecydowani na ta turystyczna.
    I dodatkowo wybraliśmy juz bujaczko-kolyske, jestem nia zachwycona. Tiny love.

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 maja 2018, 07:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja się zastanawiam nad leżaczek bujaczek unimo kinderkraft 5 w 1.

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 maja 2018, 07:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja kupie materac lateksowy z fiki-miki. Drogi bo jakos 290 zl ale dziewczyny na innych watkach polecaly.
    Co do lezaczka tez myslalam o tiny love ale ma minus taki ze nie sklada sie i w zasadzie tylko w domu by sluzyl. Teraz troche poczytalam i moim hitem jest babybjorn tylko strasznie drogi. Bede polowala na uzywke a jesli nie to kupie nowy. Jest polecany przez fizjoterapeutow.

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 maja 2018, 07:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jesli chodzi o wozek to kupimy po wstepnych ogledzinach chyba espiro next.
    Przerazaja mnie wagi tych wozkow bo mieszlamy na 3 pietrze ale juz wymyslilam ze stelaz bede zostawiala albo na dole albo w bagazniku auta a schodzic bede tylko z gondola. Musze tylko jeszcze dokladnie sprawdzic czy zamocowanie gondoli jest proste i latwe.

• Natalia1984 Autorytet

Wysłany: 16 maja 2018, 07:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem na krzywej cukrowej, oczywiście nie obyło się bez awantury z ludźmi, że weszłam bez kolejki. Ale przecież nie będę czekała, aż wszyscy wejdą :P Trzymajcie kciuki, bo chce mi się wymiotować :( Na wszelki wypadek wzięłam mamę ze sobą.

monika_86 lubi tę wiadomość

klz9df9hvltz8vcc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 maja 2018, 07:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natalia1984 wrote:
    Jestem na krzywej cukrowej, oczywiście nie obyło się bez awantury z ludźmi, że weszłam bez kolejki. Ale przecież nie będę czekała, aż wszyscy wejdą :P Trzymajcie kciuki, bo chce mi się wymiotować :( Na wszelki wypadek wzięłam mamę ze sobą.
    Dasz rade ! Nie jest to przyjemne ale sa zdecydowanie gorsze rzeczy :)

• Natalia1984 Autorytet

Wysłany: 16 maja 2018, 07:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    86Monia wrote:
    Susełek to twój piesełek? To Maltańczyk?q
    Kochana pewnie pytasz o pieska w moim awatarze, to moja córeczka pierwsza :D Buldożek francuski :)

klz9df9hvltz8vcc.png
  • jatoszka Autorytet

Wysłany: 16 maja 2018, 07:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    krasnalowa wrote:

Noo po 4 miesiacach mojej milosci z muszla nie mialo kiedy nabrac ciala. Ale moze teraz nadrobi :-) lekarz mowila ze jest ok i tego sie trzymam :-)

w5wqrl68v17z1bgh.png
    km5stv73corlpm49.png
    Nasze Aniołki 31.08.2009 [*][*] 30.08.2016 [*]
  • Izabelle Autorytet

Wysłany: 16 maja 2018, 07:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natalia powodzenia ;) powoli tez się przymierzam do tego badania :)

Też mieliśmy materac kokos gryka i nic się w nim nie zalęgło.

l22ne6yd1cgn4wml.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 maja 2018, 07:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natalia1984 wrote:
    Kochana pewnie pytasz o pieska w moim awatarze, to moja córeczka pierwsza :D Buldożek francuski :)
    Haha.Monia chyba pytała nowa uzytkowniczke o nicku Suselek :P

Tez mi sie podoba Kinderkraft, nawet kiedys o nim myslalam.
    No babybjorn cena niezla.

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 maja 2018, 08:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dostałam wynik anty xa. Mam za małą dawkę:-( zaczynam 2 zastrzyki dziennie.
    Az mi cisnienie skończyło jak zobaczyłam ten wynik. Dobrze ze zrobilam ta badanie.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 maja 2018, 08:15

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 maja 2018, 08:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monia ja mam jakieś zwyczajne łóżeczko, nawet nie pamiętam co to za firma. Przyszło w paczce do złożenia, więc każdy element był oddzielnie, to tak samo każdy da sie rozmontować. Nie było przystosowane do zdejmowania boku. Baliśmy się, że będzie się rozchodzić bez tego jednego boki, ale mężul go spiął na dole taką taśmą i było git. Stało bez boku prawie rok i nigdy nic się nie działo, baaaa nawet szuflada działała bez zarzutów. Po prostu odkrecilismy te szczebelki, a cała rama została...
    Ja dziś wizytuje o 11:30 ale muszę wcześniej wybyć z domu, bo muszę odebrać wyniki badań ze szpitala=znowu stanie w kolejce

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 maja 2018, 08:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natalia1984 wrote:

Twój Natalka to wiem bo już kiedyś pisałaś o pierworodnej :) ale susełek ma też pieska w avatarze

• Natalia1984 Autorytet

Wysłany: 16 maja 2018, 08:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaa oj :D Oj została mi jeszcze godzina, jeść bardzo mi się chce, niedobrze, gorąco, co za sadysta wymyślił to badanie :(

klz9df9hvltz8vcc.png
  • Izabelle Autorytet

Wysłany: 16 maja 2018, 08:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    krasnalowa wrote:
    Dostałam wynik anty xa. Mam za małą dawkę:-( zaczynam 2 zastrzyki dziennie.
    Az mi cisnienie skończyło jak zobaczyłam ten wynik. Dobrze ze zrobilam ta badanie.
    Całe szczęście,że je zrobiłas. Ja jeszcze czekam i jestem ciekawa co tam wyjdzie.

l22ne6yd1cgn4wml.png
‹‹ 709 710 711 712 713 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

PMS, czyli zespół napięcia przedmiesiączkowego - przyczyny, objawy, leczenie

Zespół napięcia przedmiesiączkowego to ogólne określenie na objawy i dolegliwości, które odczuwają kobiety przed miesiączką. A jakie są najczęstsze objawy PMS? Co jest ich przyczyną? Czy i kiedy napięcie przedmiesiączkowe wymaga leczenia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mięśniaki macicy - przyczyny, objawy, leczenie

Mięśniaki macicy mogą występować nawet u 3 na 4 kobiety, w dowolnym momencie życia. U kogo jednak występują najczęściej? Czy znane są przyczyny powstawania mięśniaków macicy? Jakie są najczęstsze objawy i co powinno skłonić do wizyty u lekarza?

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroba Hashimoto a ciąża - co musisz wiedzieć?

Hashimoto co to za choroba i jak się objawia? Przede wszystkim charakteryzuje się przewlekłym stanem zapalnym tarczycy (tzw. limfocytowym zapaleniem tarczycy). Jak ją rozpoznać i jak leczyć? Hashimoto a ciąża - jaki wpływ może mieć choroba Hashimoto na płodność kobiet oraz przebieg ciąży?

CZYTAJ WIĘCEJ