WRZEŚNIOWE DZIECI 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMonia ja mam 120/60 zwykłe ale zrobiliśmy sobie z niego dostawke sami:D Odkrecilismy jeden bok i opuściliśmy materac do naszego poziomu
a teraz używamy już zwyczajnie, choć młody i tak ląduje u nas w połowie nocy.... Niestety jeszcze nigdy nie przespał więcej niż 4h ciągiem mimo, że kończy w czerwcu 1,5roku...
-
nick nieaktualnyjatoszka wrote:388 g i prawdopodobnie dziewczynka
kupilam dzis w h&m krotkue spodenki dla siebie
a tu ochlodzenie zapowiadaja
Ja juz kiedys pisalam, ze kupuje dostawke. Prawdopodobnie Lionelo. -
nick nieaktualnyfrezyjciada wrote:Monia ja mam 120/60 zwykłe ale zrobiliśmy sobie z niego dostawke sami:D Odkrecilismy jeden bok i opuściliśmy materac do naszego poziomu
a teraz używamy już zwyczajnie, choć młody i tak ląduje u nas w połowie nocy.... Niestety jeszcze nigdy nie przespał więcej niż 4h ciągiem mimo, że kończy w czerwcu 1,5roku...
Frezyjciada
A ten bok da się samemu odkręcić w każdym modelu czy trzeba konkretny? Jaki masz? Współczuje Ci bardzo braku snu, no ale żadna z nas nie wie co nas czeka.
Myślałam o dostawce 90 na 40 ale to na chwilę i znowu trzeba nowe. A tak na początek bym zrobiła dostawkę a potem normalnie by synek spał sam. -
nick nieaktualnykrasnalowa wrote:O widze kolejna kruszynka dołączyła do nas, podobna waga do mojej
Ja juz kiedys pisalam, ze kupuje dostawke. Prawdopodobnie Lionelo.
Tylko Krasnalowa ty kupujesz dostawkę tą a la turystyczną. Mnie się ona podoba, ale wystarczy na krótko do 6 miesięcy, ja bym chciała jedno na dłużej bo to wiąże się z nowym materacem i miejscem w domu do schowania którego nie mam. -
nick nieaktualny86Monia wrote:Tylko Krasnalowa ty kupujesz dostawkę tą a la turystyczną. Mnie się ona podoba, ale wystarczy na krótko do 6 miesięcy, ja bym chciała jedno na dłużej bo to wiąże się z nowym materacem i miejscem w domu do schowania którego nie mam.
I dodatkowo wybraliśmy juz bujaczko-kolyske, jestem nia zachwycona. Tiny love. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa kupie materac lateksowy z fiki-miki. Drogi bo jakos 290 zl ale dziewczyny na innych watkach polecaly.
Co do lezaczka tez myslalam o tiny love ale ma minus taki ze nie sklada sie i w zasadzie tylko w domu by sluzyl. Teraz troche poczytalam i moim hitem jest babybjorn tylko strasznie drogi. Bede polowala na uzywke a jesli nie to kupie nowy. Jest polecany przez fizjoterapeutow. -
nick nieaktualnyJesli chodzi o wozek to kupimy po wstepnych ogledzinach chyba espiro next.
Przerazaja mnie wagi tych wozkow bo mieszlamy na 3 pietrze ale juz wymyslilam ze stelaz bede zostawiala albo na dole albo w bagazniku auta a schodzic bede tylko z gondola. Musze tylko jeszcze dokladnie sprawdzic czy zamocowanie gondoli jest proste i latwe. -
Jestem na krzywej cukrowej, oczywiście nie obyło się bez awantury z ludźmi, że weszłam bez kolejki. Ale przecież nie będę czekała, aż wszyscy wejdą
Trzymajcie kciuki, bo chce mi się wymiotować
Na wszelki wypadek wzięłam mamę ze sobą.
monika_86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNatalia1984 wrote:Jestem na krzywej cukrowej, oczywiście nie obyło się bez awantury z ludźmi, że weszłam bez kolejki. Ale przecież nie będę czekała, aż wszyscy wejdą
Trzymajcie kciuki, bo chce mi się wymiotować
Na wszelki wypadek wzięłam mamę ze sobą.
-
krasnalowa wrote:O widze kolejna kruszynka dołączyła do nas, podobna waga do mojej
Ja juz kiedys pisalam, ze kupuje dostawke. Prawdopodobnie Lionelo.lekarz mowila ze jest ok i tego sie trzymam
-
nick nieaktualnyNatalia1984 wrote:Kochana pewnie pytasz o pieska w moim awatarze, to moja córeczka pierwsza
Buldożek francuski
Tez mi sie podoba Kinderkraft, nawet kiedys o nim myslalam.
No babybjorn cena niezla. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMonia ja mam jakieś zwyczajne łóżeczko, nawet nie pamiętam co to za firma. Przyszło w paczce do złożenia, więc każdy element był oddzielnie, to tak samo każdy da sie rozmontować. Nie było przystosowane do zdejmowania boku. Baliśmy się, że będzie się rozchodzić bez tego jednego boki, ale mężul go spiął na dole taką taśmą i było git. Stało bez boku prawie rok i nigdy nic się nie działo, baaaa nawet szuflada działała bez zarzutów. Po prostu odkrecilismy te szczebelki, a cała rama została...
Ja dziś wizytuje o 11:30 ale muszę wcześniej wybyć z domu, bo muszę odebrać wyniki badań ze szpitala=znowu stanie w kolejce -
nick nieaktualny
-
krasnalowa wrote:Dostałam wynik anty xa. Mam za małą dawkę
zaczynam 2 zastrzyki dziennie.
Az mi cisnienie skończyło jak zobaczyłam ten wynik. Dobrze ze zrobilam ta badanie.