WRZEŚNIOWE DZIECI 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Krasnalowa dobrze, ze wrocilas! Na pewno dobrze sie Wami zaopiekuja i wszystko bedzie dobrze!
Nika312 ja tez mam imiona dla dziewczynek, ktore bardzo mi sie podobają i bylabym na 100 procent przekonana, dla chlopcow takiego nie mialam, ale gdy dowiedzielismy sie z mezem o plci, to zdecydowalismy bardzo szybkoAntoś
-
nick nieaktualny
-
Krasnalowa dobrze ze wrocilas
trzymam kciuki za Ciebie i Malenstwo.
Ja tak samo psychicznie masakra... dostalam dzisian wyniki posiewu i wyszedl mi atak Streptococcus agalactiae... wyslalam wyniki do gina i czekam na info... oczywiscie naczytalam sie juz i mam juz pelno w majtkach... maz pojechal na slub a ja mam z nim isc na wesele bo do kosciola sie nie czulam...nastroj mam zaj...sty -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kas_ia wrote:Krasnalowa dobrze ze wrocilas
trzymam kciuki za Ciebie i Malenstwo.
Ja tak samo psychicznie masakra... dostalam dzisian wyniki posiewu i wyszedl mi atak Streptococcus agalactiae... wyslalam wyniki do gina i czekam na info... oczywiscie naczytalam sie juz i mam juz pelno w majtkach... maz pojechal na slub a ja mam z nim isc na wesele bo do kosciola sie nie czulam...nastroj mam zaj...sty -
nick nieaktualnyMi zrobili juz ten posiew ci sie robi przed porodem, z pochwy i odbytu. Ciekawa jestem jak wyjdzie. Strasznie sie dluzy czas w szpitalu. Nie ma nawet tv. Czlowiek tylko lezy i patrzy w sciane albo siedzi na internecie. Z jednej strony fajnie, bo dostaje te kroplowki i moze cos podtucza,a z drugiej chyba bede tu bezczynnie tydzien lezec po to zeby za tydzien znowu isc na usg i pomierzyc ile urosla.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZainstaluj sobie netflix na telefonie mi ti pomoglo w szpitalu
zanim wypuszcza cie ze szpitala na bank zrobia usg zeby zobaczyc czy sa postępy. Ja tez umowilam sie na konsultacje do innego lekarza chce zeby ktos jeszcze zobaczył mala i szyjke. Jesli powie,zeok jiz nigdy nie bede marudzic :p
-
nick nieaktualnyMarrgoo wrote:Zainstaluj sobie netflix na telefonie mi ti pomoglo w szpitalu
zanim wypuszcza cie ze szpitala na bank zrobia usg zeby zobaczyc czy sa postępy. Ja tez umowilam sie na konsultacje do innego lekarza chce zeby ktos jeszcze zobaczył mala i szyjke. Jesli powie,zeok jiz nigdy nie bede marudzic :p
-
Krasnalowa1 wrote:Mi zrobili juz ten posiew ci sie robi przed porodem, z pochwy i odbytu. Ciekawa jestem jak wyjdzie. Strasznie sie dluzy czas w szpitalu. Nie ma nawet tv. Czlowiek tylko lezy i patrzy w sciane albo siedzi na internecie. Z jednej strony fajnie, bo dostaje te kroplowki i moze cos podtucza,a z drugiej chyba bede tu bezczynnie tydzien lezec po to zeby za tydzien znowu isc na usg i pomierzyc ile urosla.
dobrze, ze jesteś pod opieka. Niech tuczą, niech sprawdzają. Najważniejsze jest zdrowie Twojego maleństwa
a jeśli się nudzisz w szpitalu to jeszcze lepiej, ze wróciłaś do nas! Trzymamy kciuki!
-
Krasnalowa1 wrote:No mi moj powiedział w poniedzialek, ze jeszcze obserwowac, a ten co wczoraj poszlam to.jak zobaczył ze cos mniejsze 2tygodnie to od razu skierowanie do szpitala.
Krasnalowa, to wszystko zależy od lekarza.
To, że ten drugi skierował Cię do szpitala jeszcze niczego nie przesądza.
Najważniejsze by mała przybierała.
Po moim omdleniu od neurologa dostałam skierowanie do szpitala (na patologię ciąży) na obserwację. A gdy konsultowałam temat z ginem to stwierdził, że to bez sensu bo przecież przewróciłam się na plecy a na usg widać, że z małą wszystko w porządku. Dlatego też do szpitala nie pojechałam.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPierwsza atrakcja szpitalna- obrzeże duzego miasta, ale pod laskiem a tu dziki pod oknem i z okien calego szpitala leci chleb:o no tylko u mnie jak na razie najgorsze, że nie wiadomo czemu bo przepływy mam idealne. Wiec sie zamartwiam, że z dzieckiem cos nie tak:-( mam nadzieje, że nic złego nie wyjdzie. Juz mialam tyle wizyt, tyle usg, moje dziecko widzialo 5roznych lekarzy i nikt nic nie dostrzegl. No ale wiecie jak to z moją głową jest...