WRZEŚNIOWE DZIECI 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKrasnalowa1 wrote:No serio. Nawet amniopunkcje jej proponowali bo uwazaja ze to duzo za malo, a jej dziecko ma od 20tygodnia podobne wagi do mojej. I sie przejelam, że musi byc cos nie tak. Dodać do tego jeszcze moje psychikę, od zawsze mam katastrofalne wizje- narosl na ręce to rak, szlam na laparoskopie z mysla, ze jej nie przeżyje, przed egzaminami zawsze jestem pewna że nie zdam. Za duzo czytania w internecie o krotkich kościach udowych. I zeswirowalam do reszty.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Krasnalowa, ja też się nie mieszcze w żadnych siatkach centylowych. Moja karta zdrowia to koszmar, wszędzie wykrzykniki "3centyl" a potem im wypadlam ze skali w ogóle. Moja mama się nasluchala, że musi coś zrobić, bo dziecko nie może być takie chude. A ja byłam zawsze NAJZDROWSZA osoba w grupie, w ogóle nie chorowalam i byłam najlepsza z wfu. Niektórzy są po prostu chudsi i tyle, to się nie musi wiązać z żadnymi zaburzeniami. Aha, długo byłam też najniższa, żeby nie było, teraz mam 168cm. Rzygam tymi siatkami centylowymi.
JustynaG, ola_g89 lubią tę wiadomość
Leon
-
Dziewczyny czy któraś kupowała może już kocyki i ma Minky? Właśnie oglądam na necie i są śliczne
Może ktoś ma i się wypowie
A może jakieś inne kocyki już macie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 czerwca 2018, 20:44
kasia1518 lubi tę wiadomość
-
Krasnalowa moja znajoma o której już kiedyś pisałam że urodziła córkę z waga 2450 w terminie z usg wychodziło że głowa i kość udowa o tydz młodsze A brzuszek aż ponad miesiąc do tyłu... I ma teraz piękna zdrowa córeczkę
tak że kochana głowa do góry i proszę Cię przestań tyle czytać głupot... idź na spacer i ciesz się zdrowa ciaza i tym że za 3 miesiące będziesz mamusia
-
nick nieaktualnyKrasnalova moja mała w 25 tyg 5 dniu miała 703 g czyli jeszcze mniej niż Twoja. Dopiero jak poszłam do innego lekarza i mu powiedziałam o swoich obawach to on tak jakby na siłę wyciągał te pomiary a i tak są rozbieżności. U mojego lekarza głowa dziecka jest mniejsza o 16 dni. Dwóch, myślę dobrych wrocławskich lekarzy powiedziało, że to ładnie rozwijające się dziecko. Tego się muszę trzymać. W ogóle to ten drugi lekarz powiedział, że hipotrofie można stwierdzić dopiero po 30 tygodniu chyba, bo do tego czasu dziecko mało co przyrasta i dopiero potem się rozkręca. Obie mamy małe dzieciaczki bo i obie jesteśmy małe
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 czerwca 2018, 20:54
Wesoła89, JustynaG lubią tę wiadomość
-
Moja córcia też jest dwa tygodnie do tyłu. Ginekolog mi powiedział, że widocznie będzie mniejsza i że nie każde dziecko musi mieć po 4 kg.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMycha321 wrote:Dziewczyny czy któraś kupowała może już kocyki i ma Minky? Właśnie oglądam na necie i są śliczne
Może ktoś ma i się wypowie
A może jakieś inne kocyki już macie?agaafabka lubi tę wiadomość
-
Krasnalowa1 wrote:Moge zapytać ile wazy w jakim tygodniu?
Jestem teraz na wakacjach więc ci nie podam dokładnych wymiarów. Ważyła trochę więcej niz 1100 w 29+1, wg lekarza wypada to na 27 tydzień. -
nick nieaktualnyCamilla13 wrote:Kupiłam w komplecie z podusia za 27 zł na allegro. Mam tez dwa bawełniane.
Powiedzcie mi niby odradzaja kolderki i poduszki u maluszka a jak bedzie zimno to będziecie jakimś kocykiem okrywac? Kupilabym też grubszy kocyk na spacery do auta ale nie wiem który jaki jest gruby. Może któras z was zakupiła taki?