WRZEŚNIOWE DZIECI 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
frezyjciada wrote:Dziewczyny mi na zakwaszenie dietetyk kazała codziennie naczczo szklankę ciepłej wody z sokiem z połowy cytryny i plastrem imbiru.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 czerwca 2018, 22:58
-
frezyjciada wrote:Dziewczyny mi na zakwaszenie dietetyk kazała codziennie naczczo szklankę ciepłej wody z sokiem z połowy cytryny i plastrem imbiru.
Ja codziennie rano piję na czczo duży kubal letniej wody z sokiem z cytryny i miodem, to samo wieczorem. Dobrze działa na trawienie i pomaga mi wmusić w siebie pożądaną ilość płynów, bo mimo, że przecież były upały, to wyrodnej matce wybitnie nie chce się pić i tylko ta lemoniada wchodzi w większych ilościach, a jak Mała się po niej ożywia...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 czerwca 2018, 23:18
Izabelle lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa biorę tylko prenatalne Duo i magnez 3x1. A i tardyferon 2x1
Miałam wizytę w czwartek , mała wazy już 1330 gram , szyjka 3,7 cm twarda i zamknięta , mała ułożona głową w dół.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca 2018, 10:47
kasia1518, Angel1988, Izabelle, Asiaf, Camilla13, ola_g89, JustynaG lubią tę wiadomość
-
promyczek 39 wrote:Euthyrox125,Clexane 0,8,pregna dha,zurawina w tabletkach i w soku,witaminy metylowane,vitrum d3,jodid,magnez,luteina dopochwowa,niedawno odstawilam duphaston i steryd,czuje ze dojdzie mi insulina
Zapomnialam dodac, że ja tez co drugi dzień metylowana b12
Dziś rano mały kopał mnie jednocześnie po obu bokach na wysokości pępka, więc domyslam się, że jest ułożony poprzecznie:) nie wiem czy na tym etapie to dobrze czy źle...Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca 2018, 10:55
-
Dziewczyny, od rana strasznie swędzi mnie skóra na brzuchu. Smarowałam się masłem z Nacomi ale nie pomaga nawilżenie. Czyżby rozstępy miały się pojawić?
Czy sądzicie, że warto kupić niemowlakowi kokon?Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca 2018, 12:31
-
nick nieaktualnyNatalia1984 wrote:Dziewczyny, od rana strasznie swędzi mnie skóra na brzuchu. Smarowałam się masłem z Nacomi ale nie pomaga nawilżenie. Czyżby rozstępy miały się pojawić?
Czy sądzicie, że warto kupić niemowlakowi kokon?Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca 2018, 12:48
-
agaafabka wrote:Mnie też bardzo często swędzi a nic jeszcze nie mam. Jak swędzi to nawilżaj często. Ja 2 razy dziennie się szczotkuje do tego i jest super
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca 2018, 12:50
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMnie swedział w pierwszej ciąży a ani jeden rozstęp nie wyszedł. Za to cycki nie swedziały a całe mam wysypane rozstępami
Teraz zauważyłam, że swędzi mnie brzuch jak mam np spodnie,legginsy z panelem na brzuszek. Chyba bluzka jak się rusza to porusza też ten materiał i stąd to swędzenie, bo jak mam sukienkę to mnie nie swędzi nicaLunia, agaafabka lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny które robiły już ktg jak pisały Wam się skurcze? U mnie ostatnio tetno małej ok między 140-160 ale skurcze (no bo co innego może pokazywać druga liczba na wyswietlaczu) cały czas na poziomie 40 nic nie czułam, a jak czułam że mam skurcz i mi brzuch twardnieje to między 50-60. Ponoć w tym czasie normą są do 25. A jak u Was?
-
Mycha321 wrote:Dziewczyny które robiły już ktg jak pisały Wam się skurcze? U mnie ostatnio tetno małej ok między 140-160 ale skurcze (no bo co innego może pokazywać druga liczba na wyswietlaczu) cały czas na poziomie 40 nic nie czułam, a jak czułam że mam skurcz i mi brzuch twardnieje to między 50-60. Ponoć w tym czasie normą są do 25. A jak u Was?
-
Nika312 wrote:Ja jeszcze nie miałam ktg. Od którego tygodnia powinno się je robic?
Mi niestety czesto twardnieje brzuch pomimo leków, szczególnie jak mam parcie na pęcherz ;/
Leon