WRZEŚNIOWE DZIECI 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
kuwejtonka wrote:Dziewczyny ale ten czas leci! Ja nien mogę uwierzyć, jeszcze jakieś 2,5 miesiąca w moim przypadku! A pamiętam jak dziś robiony w styczniu od niechcenia test
kasia1518, kuwejtonka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny86Monia wrote:Kupić glukoze 3 razy samej rozbełtać roztwór i wchodzić co godzinę pewnie bym obeszla zasady. Ale badanie krzywej jako samo w sobie nie zrobią w moim mieście bez skierowania. Prywatnie nawet muszę mieć skierowanie.
Chyba że znacie jakas jakaś sieć labo które robią oggt bez skierowania ciężarnej to chętnie się dowiem. Diag nie robi. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mycha321 wrote:Ja też już czuję się jak balon, chodzę jak pingwin, a brzuch mam jak na bliźniaki
a tu jeszcze tyle do końca...
-
Angel1988 wrote:Mi się znowu wydaje że mam mały brzuch jak na ten miesiąc... I już sobie zaczynam wkrecac że może mam za mało wód albo coś... W piątek wizyta więc będę musiała zapytać lekarza...
Już kilka osób powiedziało mi że mam duży brzuch jak na ten czas. A myślałam że w ciąży nie można mieć kompleksów...
ja sobie tłumaczę to tak że skoro duży brzuch to córcia rośnie cała, duuuuża i zdrowa
-
Mycha321 wrote:Ja mam taki wielki że jak ktoś pyta na kiedy termin i mówię że wrzesień to lekkie zdziwienie jest
Już kilka osób powiedziało mi że mam duży brzuch jak na ten czas. A myślałam że w ciąży nie można mieć kompleksów...
ja sobie tłumaczę to tak że skoro duży brzuch to córcia rośnie cała, duuuuża i zdrowa
oczywiście jak nie chcesz to ok
-
Dziewczyny czy mogę do Was dołączyć? Co prawda od początku jestem na sierpniówkach, bo termin z OM mam na 30.08, a z USG na 27.08, ale kto wie kiedy urodzę
Angel1988, Asiaf, mitaka, Izabelle, Natalia1984, kasia1518 lubią tę wiadomość
Emil - 28.07.2018 r - godzina 22.18 - 2530 gram i 50 cm szczęścia do kochania
[/link]
24+0 - 692 g/29+0 - 1392 g/32+6 - 2233 gramy szczęścia
-
nick nieaktualnyMycha321 wrote:Ja mam taki wielki że jak ktoś pyta na kiedy termin i mówię że wrzesień to lekkie zdziwienie jest
U mnie to samo...każdy szok że wrzesień... -
nick nieaktualny
-
Mnie za kazdym razem wywala do przodu, jak stoje tylem czy przodem to nic nie widac a bokiem oesuuu. Ale raz, ze slabe miesnie, a teraz rozstep na wiecej niz 5 palcow stwierdzony przed ciaza, a dwa ze mam mala odleglosc miedzy zebrami i miednica i sila rzeczy idzie wszystko do przodu nie na boki (tak mi fizjo mowila).
-
Mycha321 wrote:Ja mam taki wielki że jak ktoś pyta na kiedy termin i mówię że wrzesień to lekkie zdziwienie jest
nawet lekarz ostatnio mówił do męża ze żona lada dzień rodzi
-
nick nieaktualnyJa z pierwszym synem też miałam taki wielki bebzol,że każdy pytał za ile dni poród a to był 6-7msc. masakra.... teraz mam wrażenie stanęłam w miejscu z brzuchem, od miesiąca tylko dwa cm do przodu w obwodzie brzucha, a wczoraj w ogóle jak byliśmy na chrzcinach, to mi mówili,że strasznie mi się opuścił nisko.... a ja w sumie nic takiego nie zauważyłam, nie zwróciłam uwagi czy na serio opadł, czy nie. W pierwszej ciąży do końca samego miałam baaaaardzo wysoko brzuch
-
Pumka - witamy
Dla mnie mój brzuszek wydaje się malutki. Chociaż obcy ludzie mówią, że jest spory i okrąglutki. A z mężem ostatnio gadałam o myciu okien i mówię mu, że jak będę już bliżej rozwiązania to okna pójdą w ruch, tak bardzo marzę żeby je umyć. Na co mąż spojrzał na brzuch (w za krótkiej bluzce) i stwierdził: "już wyglądasz jakbyś była bliżej terminu"KURTYNA!
Ogólnie przestałam się przejmować tym, co ludzie mówią. Brzuch za mały, za duży - wszystkim nie dogodzisz. Widzę, że brzuch rośnie, kg przybywa, córcia daje o sobie znać, lekarz nie ma zastrzeżeń, więc wierzę, że wszystko jest tak, jak trzeba
2,5 miesiąca brzmi superjestem ciekawa, która pierwsza się rozpakuje
JustynaG, pumka1990 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhttps://naforum.zapodaj.net/thumbs/b33333f38d6f.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/a1c4c19d6219.jpg
A to mój brzuchol,wybaczcie jakość tych fotoAsiaf, Angel1988, ola_g89, Wesoła89, Izabelle, Natalia1984, KatarzynaCarmen, kasia1518, JustynaG lubią tę wiadomość