WRZEŚNIOWE DZIECI 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
veritaserum wrote:Renjak to ja tez prosze pomysl o jakies ksiazce ktora mi polecasz na poczatek. Ja tez czytam duzo jak na statystycznego Polaka tak mysle lekarz mi powiedzial zd na ten moment jest okej a plamienia mam chyba z szyjki bo jest taka nabuzowana hormonami ze byle drasniecie i moze zakrwawic tak mi powiedzial i tego sie trzymam.
-
Ale się rozpisałyście dzisiaj
Evans bardzo mi przykro Tule mocno :*
Amy bardzo się cieszę!
Renjak ja też.dzieciowe książki czytam NVC i RB jest mi bliskie. Staram się bardzo zmienić wzorce z dzieciństwa. Wiele pracy przede mną ale lubię wyzwania Ostatnia to Moja złość krzywdzi dziecko, bo miałam gorszy okres ostatnio.
Teraz czytam Nie strach się bać, bo syn nie chce mi się kapać. Dzisiaj przyszły kredki do malowanie płytek i może będzie lepiej
Ja polecam Dziecko z bliska Agnieszki Stain.
Wychowanie bez nagród i kar
Mów słuchaj zrozum.
Jak mówić żeby maluchy nas słuchały.
Na dziecisawazne są artykuły, które lubię czytać.
A ja dzisiaj chwilę zgrozy. Syn mi się tak zdenerwował, że stracił przytomność. Zrobił się giętki. Masakra ehh Trwało to chwilę ale stres ogromny. -
renjak wrote:do jaworowskiego, on jest z Kopernika, a Ty?
Kojarzę go z Kopernika, bo leżałam tam kiedyś.
Ja teraz chodzę do Lachowicza (on jest z Siemiradzkiego) i już u niego zostanę, a wcześniej chodziłam do Milewicza tez z Kopernika. -
KasW91 wrote:Kojarzę go z Kopernika, bo leżałam tam kiedyś.
Ja teraz chodzę do Lachowicza (on jest z Siemiradzkiego) i już u niego zostanę, a wcześniej chodziłam do Milewicza tez z Kopernika.KasW91 lubi tę wiadomość
-
Renjak ja też.dzieciowe książki czytam NVC i RB jest mi bliskie. Staram się bardzo zmienić wzorce z dzieciństwa. Wiele pracy przede mną ale lubię wyzwania Ostatnia to Moja złość krzywdzi dziecko, bo miałam gorszy okres ostatnio.
Teraz czytam Nie strach się bać, bo syn nie chce mi się kapać.
Ja polecam Dziecko z bliska Agnieszki Stain.
Wychowanie bez nagród i kar
Mów słuchaj zrozum.
Jak mówić żeby maluchy nas słuchały.
Na dziecisawazne są artykuły, które lubię czytać.
Świetnie, że się tu spotykamy:) Jak kiedyś sobie przeliczyłam to już mi ok. 30 książek wyszło, raczej wszystkie związane z RB. Dziecisawazne też podczytuję, choć nie ze wszystkim się zgadzam, np. stwierdzeniami dot. szczepionek..ale to już temat na dłuższą rozmowę Ja mogłąbym polecić blog mataja, jest świetny, ale to pewnie już znasz:) -
Rucola ja bym poczekała czas szybko minie
Ja się przyznam że nie czytam żadnych książek zwiazanych z tematem małych dzieci .
-
Dziewczyny doradzcie mi. Mam wizytę umowioną na 30.01 bo chce zobaczyć już serduszko, ale od wczoraj trochę czuję brzuch. Z jednej strony wiem że to normalne bo wszystko się tam przygotowywuje, z drugiej strony dziś trochę swiruje bo dziś jest rocznica straty mojego pierwszego maluszka. I nie wiem czy nie umówić się już w ten wtorek 23.01 tak dla świętego spokoju by się uspokoić. Doradzcie proszę.