WRZEŚNIOWE DZIECI 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam
Dołączam do Was wczoraj 30 dc- rano test pozytywny, blady cień drugi, więc od razu poszłam na betę. Beta 25,51
Mam pytanie- kiedy najlepiej umówić się do lekarza na pierwszą wizytę już w ciąży?Malgonia, Izabelle, MiSia :), Antonina38 lubią tę wiadomość
-
Amy333 wrote:Kochane ja wlasnie wyszlam z kliniki,ale gin mial mine,bo chcial stymulacje rozpisywac;)
Dziewczyny mamy juz 5mm i mamy serduszko!!!!!
Bije jak szalone,lekasz wlączyl na glos,ale ryczałam:-)))))
Wspaniale! Gratulacje
12.12 - crio beta: 12 dpt: 230; 15 dpt 935,5
22.06 transfer-5t 5dz - Strata
ANA 2 - dodatni 1:320
NK: 50,1%, hashimoto -
Hej dziewczyny
Amy Gratulacje!
Stwierdziłam, że co ma być to będzie i byłam dzisiaj powtórzyć betę.
W 12dpo było: 20,1
a dzisiaj w 18dpo: 481,5
Generalnie kalkulatory mówią, jest jest ok, ale widzę, że Wy miałyście już coś ok 1000.
Co myślicie?Marzena782, Amy333 lubią tę wiadomość
-
KasW91 wrote:Hej dziewczyny
Amy Gratulacje!
Generalnie kalkulatory mówią, jest jest ok, ale widzę, że Wy miałyście już coś ok 1000.
Co myślicie?
Hej myśle ze beta WOW !!
Kiedy idziesz na gina ? Może to Bliźniaki ? super :*
4,5 roku starań
Pcos ,Pierwsza Owulacja i Udana! 16tydz. Ciąży !
-
Marzena782 wrote:Hej myśle ze beta WOW !!
Kiedy idziesz na gina ? Może to Bliźniaki ? super :*
Marzena, mi się wydaje, że właśnie chyba nie jest za wysoka jak na ten dzień? -
Amy333 wrote:Kochane ja wlasnie wyszlam z kliniki,ale gin mial mine,bo chcial stymulacje rozpisywac;)
Dziewczyny mamy juz 5mm i mamy serduszko!!!!!
Bije jak szalone,lekasz wlączyl na glos,ale ryczałam:-)))))Amy333 lubi tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
KasW91 wrote:Hej dziewczyny
Amy Gratulacje!
Co myślicie?
Ja myślę że skoro przyrasta w normie to nie ma co się przejmować tylko cieszyć
Każdemu przyrasta inaczej, ja w 2 ciąży miałam 240 w 30dc a w tej 1115 też w 30dc. Więc widać że różnie to jest ogólnie polecam nie sprawdzać już bety i czekać na wizytę -
KasW91 wrote:Marzena, mi się wydaje, że właśnie chyba nie jest za wysoka jak na ten dzień?
KasW91 lubi tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
No to się trochę uspokoiłam, ale z euforią jeszcze szaleć nie będę
Muszę zrobić betę jeszcze raz na środową wizytę.
Trzymajcie kciuki, oby tym razem wszystko było dobrze
Ja Wam wszystkim z całego serca kibicuje!Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2018, 15:52
MiSia :) lubi tę wiadomość
-
A ja mam dziewczyny rozkminę. Mój gin kazał mi na ostatniej wizycie (tydzień temu) przyjść dopiero za 3 tygodnie, czyli zostały mi jeszcze 2. Jak ostatni raz widziałam Malucha to miał tylko 2,7 mm długości i się zastanawiałam czy czekać jeszcze tyle czasu i podeszłam dziś do lekarza a tam powiedzieli mi, ze doktor ma urlop 2 tygodnie. Nie wiem czy iść do kogoś innego czy już czekać...
Jak myślicie?#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Rucola wrote:A ja mam dziewczyny rozkminę. Mój gin kazał mi na ostatniej wizycie (tydzień temu) przyjść dopiero za 3 tygodnie, czyli zostały mi jeszcze 2. Jak ostatni raz widziałam Malucha to miał tylko 2,7 mm długości i się zastanawiałam czy czekać jeszcze tyle czasu i podeszłam dziś do lekarza a tam powiedzieli mi, ze doktor ma urlop 2 tygodnie. Nie wiem czy iść do kogoś innego czy już czekać...
Jak myślicie?
Jak wszystko jest w porządku i nic się nie dzieje to może poczekaj (chociaż wiem, ze można zwariować od tego czekania) -
KasW91 wrote:Jak wszystko jest w porządku i nic się nie dzieje to może poczekaj (chociaż wiem, ze można zwariować od tego czekania)#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
nick nieaktualny