WRZEŚNIOWE DZIECI 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Asiaf wrote:dziewczyny a dostajecie wyniki z usg na siatkach centylowych? macie jakis kalkulator czy nie zawracacie sobie tym głowy?
ja wszystkie dane z usg wprowadzam tutaj na wykres i w zakladkach pozniej ladnie wszystko jest oznaczone na siatkach. Wlasnie wage malutkiej z wczoraj wprowadzilam i jestesym tak okolo 35centyla, kruszynka na razie:) -
nick nieaktualnyMoja teściowa mimo, że to baba z jajami to mi boi się zwrócić uwagę albo sypać super radami
Teraz wie, że jej pomoc ma się zakończyć na ewentualnym gotowaniu i podrzucaniu posiłków do Nas. Mąż jest mistrzem prowadzenia domu więc gdybym ja potrzebowała więcej czasu na dojście do siebie to wiem że wszystko będzie na tip top
-
Asiaf wrote:dziewczyny a dostajecie wyniki z usg na siatkach centylowych? macie jakis kalkulator czy nie zawracacie sobie tym głowy?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lipca 2018, 19:24
-
Mum2b wrote:Hej! U mnie córka 2300 g waży dziś ale niestety pupa w dol. Znacie jakies sposoby domowe na obrocenie?
Mum2b lubi tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Wiecie co, jak tak nas czytam to faktycznie wniosek jest jeden - wszystko może się zacząć dosłownie lada moment.
Także czas się zmobilizować i spakować wszystko do szpitala i ogarnąć chociaż najpotrzebniejsze ciuchy maleństw na początek. U nas wszystko już poprane i poprasowane. Posegregowałam też rozmiarami. W czarnej d** jestem za to z moją torbą do szpitala. Nie byłam jeszcze nawet na porodówce i nie mam zielonego pojęcia, co dokładnie zabrać do porodu. Muszę tam chociaż zadzwonić.
Ciekawe, która z nas pójdzie na pierwszy ogieńAmy333, p_tt lubią tę wiadomość
-
Ja czekam na wizytę u gina w środę, mam nadzieję że obejdzie się bez rewelacji
A propos ubranek, kupujecie dużo na 56 cm? Wszystkie doświadczone koleżanki odradzają mi kupowanie tego rozmiaru, maks dwa komplety. Ale okazało się, że 2,5 miesięczna córeczka znajomej dopiero teraz tak w pełni weszła w rozmiarówkę 62... Trochę się przeraziłam, bo praktycznie wszystko mam na 62... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPaulinda wrote:Ja czekam na wizytę u gina w środę, mam nadzieję że obejdzie się bez rewelacji
A propos ubranek, kupujecie dużo na 56 cm? Wszystkie doświadczone koleżanki odradzają mi kupowanie tego rozmiaru, maks dwa komplety. Ale okazało się, że 2,5 miesięczna córeczka znajomej dopiero teraz tak w pełni weszła w rozmiarówkę 62... Trochę się przeraziłam, bo praktycznie wszystko mam na 62...Amy333 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja w rogalu śpię super, tylko strasznie mi gorąco w nocy więc budzę się żeby zdjąć koszulę i śpię nago. Mój A owinięty w kołdrę jak naleśnik a ja dosłownie płynę, czuję się jak w saunie. Jadę zaraz na wizytę do gina. Zobaczymy co zadecyduje o moim cc.
-
Ja tez kiepsko spi, na lewym booku nie lubie, prawy mnie caly boli. I całą noc pojękuje, wkurzam sie sama na siebie , ale stękam przy każdej próbie poruszenia jak stara babcia;-)
Natalia, kciuki, daj znac co gin powiedzial:)