WRZEŚNIOWE DZIECI 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMarrgoo wrote:Hej dziewczyny, informuję, że moja Hania przyszła na świat dzisiaj 15 min po północy. Waży 1680 g i ma 45 cm. Oddycha sama ale jest w inkubatorku. Dostała 9/10 punktów. Mam nadzieję, że wszystko bedzie dobrze
-
Margoo ogromne kciuki za twoją kruszynke :* dużo zdrówka dla niej i siły dla mamusi.
Moja córka dalej ułożona poprzecznie, jutro jadę umówić termin CC bo gin nie daje już szans, poza tym w miejscu gdzie ma główkę to pojawił się jakiś zrost i prawdopodobnie przez to nie może zmienić pozycji. Waga już ładna bo 2700. -
Amy333 wrote:Ja jestem z okolic Wrocławia, zamierzam rodzić w Brzegu Dolnym.
Margoo wielkie gratulacje, malutka jest dzielna, super!Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lipca 2018, 19:38
-
Marrgoo wrote:Hej dziewczyny, informuję, że moja Hania przyszła na świat dzisiaj 15 min po północy. Waży 1680 g i ma 45 cm. Oddycha sama ale jest w inkubatorku. Dostała 9/10 punktów. Mam nadzieję, że wszystko bedzie dobrze
-
aLunia wrote:Margoo ogromne kciuki za twoją kruszynke :* dużo zdrówka dla niej i siły dla mamusi.
Moja córka dalej ułożona poprzecznie, jutro jadę umówić termin CC bo gin nie daje już szans, poza tym w miejscu gdzie ma główkę to pojawił się jakiś zrost i prawdopodobnie przez to nie może zmienić pozycji. Waga już ładna bo 2700.
To ladnie nadrobila, pamietam ze Twoja tez była malutka. Moja tez poprzecznie. Myslalam, ze jestem jedyna. Czytałam ze to bardzo rzadkie ulozenie i przy porodzie ulozonych jest tak tylko 1/2500 dzieci. Ale ja mam wade macicy i to wlasnie do tego predysponuje.
Czekam na wizyte i mam stres.
Marrgo gratulacje. -
Aniajaa wrote:Ja równiez z okolic Wrocławia i choc najbliżej mi do Brzegu Dolnego to bedę miała CC na Borowskiej...
Margoo wielkie gratulacje, malutka jest dzielna, super!
o to moze sąsiadka:) ja Wołów, a Ty? -
Marrgoo, wielkie ogromniaste gratulacje!
Zosienka bedzie teraz szybko rosła, a Ty napisz jak sie czujesz? Jejku, otworzyłaś kolejkę na naszym forum!)
-
Paplak wrote:To ladnie nadrobila, pamietam ze Twoja tez była malutka. Moja tez poprzecznie. Myslalam, ze jestem jedyna. Czytałam ze to bardzo rzadkie ulozenie i przy porodzie ulozonych jest tak tylko 1/2500 dzieci. Ale ja mam wade macicy i to wlasnie do tego predysponuje.
Czekam na wizyte i mam stres.
Marrgo gratulacje.
Tak, 6 tyg temu miała 1200. U mnie okazuje się, że zrobił się zrost tuż pod główka małej i prawdopodobnie przez to nie może się odwrócić.
Powodzenia na wizycie.
Ja się stresuje jutrzejszą wizyta w szpitalu. Jakoś nastawiona byłam na śniadanie -
Ja dzis wizytowalam i dostałam immunoglobuline, ale lekarz zapomniał wypisać recepte na dupka a sam mowil dzis zebym do 34 tyg. jeszcze brala. Wypisal skierowania na badania i l4 i mi samej wyleciało zeby przypimniec ( mowilam na piczatku wizyty, ze potrzebuje ). Zadzwonie jutro do pielegniarki, mam nadzieje, ze bede mogla podejsc tylko do niej, zeby gotowa odebrac, bez czekania w kolejce. Maz byl dziś ze mna w ośrodku, ponoć gdy bylam w gabinecie, bylo oburzenie "co ja tam tak dlugo robie". Wczesniej lekarz zrobil sobie przerwe a trzy babki wyszly sobie na petka. Gdy wrócił to ich nie bylo wiec weszlam. Sorry ale chyba nikt nie będzie za nimi latał, zeby łaskawie weszły do gabinetu.Antoś