Wrześniowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
lo - miejmy nadzieję, że to tylko lekkie plamienie, o którym mówiły już dziewczyny wcześniej, że często zdarza się w terminie @. Informuj nas na bieżąco co u Ciebie.
Io, inessa, Tysia87 lubią tę wiadomość
-
akuszerka89 wrote:dziewczyny chyba zaczęłam plamić... mam taki śluz zabarwiony na różowo... Boje się
akuszerka89 ja tak miałam w pierwszej ciąży, ginka. przepisała mi duphaston i brałam go chyba do 20 tyg. Córka ma teraz 10 lat i jest okazem zdrowia. Mam nadzieję, że tak też będzie u Ciebie Trzymam mocno kciuki.inessa lubi tę wiadomość
-
dzisiaj zrobiłam rano 3 testy- wszystkie pozytywne !!! Każdy innej firmy We wtorek zrobię pierwszą betę i zobaczymy. Na razie nie ciesze sie. Dziwne, bo to było moje największe marzenie, ale zdaję sobie sprawę, że jest jeszcze bardzo wcześnie i różnie może byc. Mam za to ogromną ulgę, ze z nami jest na tyle dobrze, że mogę zajść w ciąże i pewnie kiedyś uda mi się utrzymać ją i urodzić pięknego bobasa
Postanowiliśmy, ze dziadkom powiemy w ich świętole'nutka, inessa, akuszerka89 lubią tę wiadomość
3 letnia córeczka- naturalnie
Starania o drugiego potomka.
Pojedyncze plemniki w nasieniu
06.2017 ICSI ( 21 oocytów, zapłodnionych 6, 4 słabe blastocysty)
3 x
01.2018 2 ICSI ( 8 zaplodnionych, 3 zarodki 3-dniowe + 1 opóźniony)
02.2018
25.07.2019 FET.... -
Właśnie wróciłam z bety. W piątek o 16:00 było 87,3, dzisiaj po około 42 h mam wynik 229,5. Mam nadzieje, że to oznacza, że niepotrzebnie panikuję. Ciężko nawet powiedzieć, że mam plamienie bo to tylko troche zabarwionego na brązowo śluzu, ale u mnie zawsze tak było dzień przed @.Poza tym mam skurcze jak na okres, silniejsze niz w poprzednich dniach. Pani w laboratorium szpitalnym zaproponowała mi wizyte na pogotowiu, ale nie zdecydowałam się bo pewnie by mnie tam wyśmiali. Gin dopiero w środę. Nie wiem czy nie szukać innego na szybko we wtorek.
inessa, akuszerka89 lubią tę wiadomość
-
wynik bety super!!! mysle ze poki plamienie jest slabiutkie to nie ma co panikować, tyle dziewczyn tak ma i wszystko jest ok bierzesz jakiś progesteron? przy plamieniach go przewaznie przepisuja
bedzie wszystko ok!!inessa lubi tę wiadomość
-
Nie biorę progesteronu bo nie byłam jeszcze nawet u gina. Dopiero od kilku dni wiem, że jestem w ciąży. Miałam dzisiaj zbadać progesteron, ale najpierw zjadłam śniadanie, a potem przeczytałam, że to trzeba na czczo badać. Po tym jak mi się piersi zmieniają (2 razy większe, bolą jak diabli, żyły wyglądają jak rzeki na mapie, a sutki są jakby spuchnięte) wnioskuję, że chyba musi być go sporo
Co chwile sprawdzam czy ten śluz jest jeszcze brązowy. Mam nadzieje, że do wieczora będzie ok. Dzieki za ciepłe słowa.
A co u Was słychać? Jak się czujecie?
inessa lubi tę wiadomość
-
hej, chciałam tylko sprostować i przeprosić za moją pomyłkę. Podobno ten wykres 200 o którym mówiłam nie jest z tego miesiąca. Fakt, nie spojrzałam na daty. No cóż, jak to mówią - "ciążowy umysł".. Mam nadzieję, że 200 zrezygnowała z forum z innego powodu. Przepraszam za zamieszanie i za zmartwienie Was. Pozdrawiam.
inessa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej kochane mam nadzieje,ze bedzie wszystko dobrze u każdej z nas
dobrej, słonecznej niedzieli Wam życze
ja mam dziś lub jutro termin @ i też strasznie sie boje,narazie nie mam bóli brzucha takich typowych jak na @ za to ciagnie mnie w pachwinach no i kregosłup ale też po bokach tylko ja leże i biore luteine mam wielką nadzieje,ze to mi tym razem pomoze
Buziaki dla Was mamuśkiakuszerka89, Io lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
spokojnie kochana jak nie masz dolegliwosci to ci przyjda pozniej a jak wogole to sie ciesz bo masakra.... i pamietaj patrz na siebie a na kogos innego jakie ma objawy kazda ciaza jest inna z corka mialam inaczej a teraz tez inczej..
inessa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
rozumie cie jak na usg zobaczysz babla bedziesz spokojna uwierz ja 2 stycznia bylam na usg zeby serce posluchac i strach w oczach jak nie wiem co a tu babelek 2mm na 16mm urósł i 165 uderzeen serduszka wiec spokoj mnie juz opanował a po moich przejsciach to naprawde t6ylko pozytywne myslenie
inessa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyStaraczko spokojnie ja jestem w 4 ciaży i wiesz ta jest inna jakaś własnie mam o wiele wiecej objawów ale zarazem są jakieś inne i też sie denerwuje czy to jest tak czy siak tym bardziej,zę ja nie miałam gdzie powtórzyć bety. CHociaż lekarz najpierw nie był za tym abym bete powtarzała bo stwierdził,ze ona tylko denerwuje kobiety a najważniejszy jest spokój dla kobiety a jak tu sie nie denerwować.
A objawy mogą jeszcze przyjsc i to wzmożone nie życze ale u kazdej to jest inaczej a u niektóych wogóle do końca nie ma żadnych objawów.
Musimy wierzyć i ufać,ze bedzie dobrze.