Wrześniowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
cześć. Mam cichutką nadzieję, że dołączam do Was. Dzisiaj pozytywny test ciążowy. Oto zdjęcie ( pierwsze po lewej na drewnianym tle) https://ovufriend.pl/galeria-testow-wyniki.html?str=1
widzicie też drugą kreseczkę?inessa, akuszerka89, stardust87 lubią tę wiadomość
3 letnia córeczka- naturalnie
Starania o drugiego potomka.
Pojedyncze plemniki w nasieniu
06.2017 ICSI ( 21 oocytów, zapłodnionych 6, 4 słabe blastocysty)
3 x
01.2018 2 ICSI ( 8 zaplodnionych, 3 zarodki 3-dniowe + 1 opóźniony)
02.2018
25.07.2019 FET.... -
za 2-3 dni? nie da rady- codziennie do bety bede sikac bete pewnie zrobie we wtorek i od razu zaczne robic iazowe badanka:)
inessa, staraczka, le'nutka lubią tę wiadomość
3 letnia córeczka- naturalnie
Starania o drugiego potomka.
Pojedyncze plemniki w nasieniu
06.2017 ICSI ( 21 oocytów, zapłodnionych 6, 4 słabe blastocysty)
3 x
01.2018 2 ICSI ( 8 zaplodnionych, 3 zarodki 3-dniowe + 1 opóźniony)
02.2018
25.07.2019 FET.... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyakuszerka89 wrote:zrobiłam dziś znów test sikany w ciągu dnia, myślałam że druga kreska będzie tak samo widoczna jak testowa, ale niestety jest słabsza. ja do lekarza mam 13.01 pewnie koło 12. a kiedy najwcześniej coś widać na USG? Niby powinnam być specjalistką w tym temacie (jestem położną) a już zupełnie nic nie pamiętam.
Inessa faktycznie tyle tych rzeczy Ci się przyplątało - tym bardziej będę Ci kibicować
Mi testy do dzis wychodza roznie a przewaznie slabeee . Sie gada ze jak slabo wychodza to podobno na cinke
Wiec spokojnie.
Witam nowe zafasolkowane i gratuluje
inessa, akuszerka89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja rowniez chce niesmialo sie przywitac...
Dzis w sumie dla zartu zrobilam test i wyszla piekna widoczna krecha
Bylam w szoku bo przy moim wyniku tsh wogole nie mialam prawa zajsc w ciaze...
Jutro powtarzam test mam nadzeje ze sie nie mylil ten dzisiejszy...inessa, stardust87 lubią tę wiadomość
-
dziewczyny chyba zaczęłam plamić... mam taki śluz zabarwiony na różowo... Boje się
-
nick nieaktualnyAkuszerka wiesz,ze w czasie kiedy jest termin @ moze takie plamienie wystapić a nawet krwawienie i to do trzeciego miesiąca.
Kochana a boli CIe brzuszek?
I czy masz luteine lub Dupka?
Jak tak to węź lekarstwo i dużo odpoczywaj.
Przytulam z całego sercaakuszerka89 lubi tę wiadomość
-
kochana z tego co wiem to plami dużo kobiet na początku ciąży, i przepisują na to progesteron (luteine badz duphaston) także na pewno będzie wszystko ok, ale najlepiej skonsultuj to z lekarzem
zaciskam kciuki!!!inessa lubi tę wiadomość
-
narazie jest spokojnie, tylko raz zauważyłam taki śluz. od owulacji jestem na luteinie 2x2 a od 4 dni biorę też nospę na ból brzucha. i cały czas mnie boli ten brzuch. Nie tak na okrągło, ale co jakiś czas mam taki ostry ból że aż mnie zgina. Teraz już będe tylko leżeć przez dwa następne dni, we wtorek do pracy, ale mam nadzieje, że będzie spokojnie i nie będę musiała robić nic ciężkiego. I przepraszam że tak tylko o sobie piszę, ale jestem trochę przerażona...
-
nick nieaktualnykochana nie przepraszaj mam nadzieje,ze bedzie dobrze tylko teraz sobie dużo odpoczywaj. Nie dziwie sie,zę jesteś przerażona też bym była ale spokojnie kochana ogladaj sobie coś radosnego coś co oderwie Twoje myśli od tej jednej.
Śle delikatne przytulakiakuszerka89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Akuszerka- ja będąc w trzeciej ciąży (z pierwszej mam córkę, a drugą, bliźniaczą straciłam) dostałam tez lekkiego plamienia i poleciałam do szpitala na usg na izbę przyjęć i niechętnie (bo to dopiero był 6tc), ale zrobili usg i już widać było zarodek, jeszcze bez serduszka. Teraz to serce ma ponad 4 lata i jest ok
A co do testów.. Mam dwie córki i obie kreski mi wychodziły tak słabe, że aż nie wiedziałam, czy to aby na pewno wynik pozytywny. Teraz kreska mi wyszła konkretna, że hej! Ale szczerze mówiąc to po cichu marzy mi się trzecia dziewczynka...akuszerka89, inessa lubią tę wiadomość
-
Dzięki dziewczyny za wsparcie - to serio pomaga i daje uczucie ciepła na sercu:*
Dziś u mnie już lepiej, śluzu różowego brak i brzuch jakby mniej boli także jesteśmy dobrej myśli
Witam nowe dziewczynyIo, inessa lubią tę wiadomość
-
Akuszerka ja własnie dzisiaj coś takiego u siebie zobaczyłam. Mam na dzisiaj termin @. Zawsze dostawałam ją rano, a nad ranem już czułam skurcze. Dzisiaj też dostałam takich typowo miesiączkowych skurczy i poczułam, ze jest mi bardzo mokro, byłam pewna, że to @, ale okazało się, że to tylko dużo śluzu. Dla pewności sprawdziłam jeszcze szyjkę macicy i tu szok bo na palcu trochę krwi i różowego śluzu. Strasznie sie martwię, że to oznacza, że już po wszystkim. Miałam iść jutro na bete kontrolnie, ale chyba pójde dzisiaj bo byłam 48 h temu. Może jeśli będzie wzrost to trochę się uspokoję. Na razie latam co chwile do łazienki sprawdzać ten śluz.
inessa lubi tę wiadomość