X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniowe mamusie 2014
Odpowiedz

Wrześniowe mamusie 2014

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 lipca 2014, 17:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magdzia26 wrote:
    A oto pierwsza fura Nikosia <3
    42e12feab0928652m.jpg
    915dd70c89514963m.jpg
    794f50e99fcf3409m.jpg
    17eba9185d38fb16m.jpg
    aa68773f7bdd1929m.jpg

piękny wózeczek :)) mi też podoba się granat i chciałabym znaleźć coś w tym kolorku

• Karolaaa91 Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2014, 17:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    chyba, że znowu coś wymyślą, a znając życie tak będzie, daj znać jak u Ciebie się coś ruszy w tym temacie.

Majeczka2014 wrote:
    no to też czekasz...witaj w klubie.
    Wyczytałam, że muszą wypłacić wszystkie zaległości. Ciekawe jak to będzie w prkatyce

atdci09kamv7205a.png
  • Karolaaa91 Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2014, 17:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    LO zazdroszczę takich pięknych zdjęć synka! ;-)

Majeczka2014, Io lubią tę wiadomość

atdci09kamv7205a.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 lipca 2014, 17:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolaaa91 wrote:
    chyba, że znowu coś wymyślą, a znając życie tak będzie, daj znać jak u Ciebie się coś ruszy w tym temacie.

no właśnie mam takie przeczucie, że im będzie mało...wrrr... Ale musimy myśleć pozytywnie, może już niedługo ten koszmar ZUSowski się skończy. Dam znać. Ty też :) trzymam kciuki za pozytywne wieści!

• magdzia26 Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2014, 17:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    verynice wrote:
    Magdzia26 - też mam wózej Jedo Fyn ;) Ale kupiłam używany, 3w1 :) Prowadzi się super, nie? Normalnie jedną ręką! :)
    Verynice prowadzi się ten wózeczek super jestem mega zachwycona nim :) a mój P tylko się pytał czy mu wózek pasuje i czy ładnie z nim wygląda :D

zrz6x1hpqvnjwkat.png
    dqpr2n0afwpg3f4t.png[/url]
    Aniołek 16.08.2016 <3
  • magdzia26 Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2014, 17:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lo Kubuś przecudny <3

Io lubi tę wiadomość

zrz6x1hpqvnjwkat.png
    dqpr2n0afwpg3f4t.png[/url]
    Aniołek 16.08.2016 <3
  • Tysia87 Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2014, 18:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lo zdjęcia super! Mój synek też tak ladnie pokazał buzkę i wszyscy mówią, że podobny do mojegotaty, a siostrzeniec mój też bardzo podobny do dziadka.chyba mój tata ma silne geny:-) jak urodził się synek mojej siostry to byl identyczny jak na zdjęciach 3d.fajnie, że mozna sobie podejrzec i wyobrażać jak bedzie wyglądał po urodzeniu.ja też się zakochałam od pierwszego wejrzenia:-)

magdzia26, Io lubią tę wiadomość

https://www.maluchy.pl/li-69041.png
  • assantea Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2014, 18:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ufff.... w końcu zamówiłam wózek! Zdecydowałam się na adamex jogger. Juz mąż sie wkurzał bo nie potrafiłam się zdecydować :-) Na szczęście mam to za soba i mam nadzieję że to była słuszna decyzja :-)

i4l9qo.jpg

Jak mi go dostarczą to zrobię zdjęcia.
    Widziałam go na zywo i naprawdę dobrze wyglądał i super się prowadził. Ma pompowane koła, amortyzatory i aluminiowy lekki stelaż. Spacerówkę można montowac i tyłem i przodem do kierunku jazdy. W zestawie dostanę też torbę, dwie moskitiery, dwie folie przeciwdeszczowe, podkładkę do przewijania, parasolkę, uchwyt na kubek i pompkę.

Mam tylko nadzieję że kolor który wybrałam jest nadal dostępny :-)

A tu jeszcze jedno zdjęcie gdyby którejś z Was się spodobał :-)
    102l25w.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lipca 2014, 19:12

afrykanka, magdzia26, Ewi25, Kaarolina, Nelus, betinka, JagoodkaK, stardust87 lubią tę wiadomość

W końcu z nami! <3
    f2w3k0s3kh8mgta9.png
  • assantea Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2014, 18:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lo! prześliczny chłopczyk! :-)

Io lubi tę wiadomość

W końcu z nami! <3
    f2w3k0s3kh8mgta9.png
  • Ewi25 Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2014, 19:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Io fajne zdjecia i śliczny synuś :)

Majeczka2014 witamy nową mamusię :)

magdzia26 fajny dyliżans :) ja nawet jeszcze nie mam żadnego upatrzonego...

Ja dziś od godziny 10 byłam na zakupach w galerii Felicity, nie czuje nóg i pleców, umieram, a gorąc że masakra... kupiłam sobie buciki na wesele bo mam u przjaciółki za tydzień w sobotę i nowy biustonosz bo cyc zaczyna mi rosnąć :D fajne promocję na staniki mają w H&M (i dobrze podtrzymują biust, polecam).

Na obiedzie byliśmy na kebabie i gdy zjadłam to mój mały synuś tak się rozszalał w brzuchu ze myślałam że już się nigdzie nie ruszy, najpierw się wypychał po jednej stronie, później kopał jak szalony, chyba mu smakowało nie zdrowe jedzenie :D

Majeczka2014, Io, magdzia26 lubią tę wiadomość

qb3c82c3gptozz8t.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 lipca 2014, 19:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej Ewi25 :)
    muszę się rozejrzeć za stanikami w H&M, biust rośnie jak szalony. Kupilam 2-3 tyg temu w F&F i już mnie cisną.. nie lubię tego.
    Ja dziś też obiadowo-kalorycznie :) bo spaghetti!!! Pękam :)
    Pogoda okropna, tzn duszno, nie ma czym oddychać i głowa strasznie rozbolała :(
    assantea, Twój wózeczek też fajny :) podobają mi się też jasne kolorki,ale zastanawiam się nad ciemniejszym ze względu na porę roku??? Szału bym dostała czyszcząc cały czas wózek, ochlapany błotem, deszczem.. :) do cierpliwych nie należę

• assantea Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2014, 19:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja też rozważałam zakup ciemniejszego albo w jakimś intensywniejszym kolorze ale z kolei moje koleżanki odradzały. twierdziły że w słoncu niektóre materiały potrafią bardzo brzydko wyblaknąć. Ale faktycznie ... jak ktos mi go pochlapie to będzie dramat :-)

W końcu z nami! <3
    f2w3k0s3kh8mgta9.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 lipca 2014, 19:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    assantea wrote:
    ja też rozważałam zakup ciemniejszego albo w jakimś intensywniejszym kolorze ale z kolei moje koleżanki odradzały. twierdziły że w słoncu niektóre materiały potrafią bardzo brzydko wyblaknąć. Ale faktycznie ... jak ktos mi go pochlapie to będzie dramat :-)

może nie będzie tak źle :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 lipca 2014, 19:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczynki, te które miały USG 3d u swojego gina prowadzącego: Ile Was wynosiła taka wizyta???
    Pytam się w sumie w ciekawości :) bo ja wizytę z USG III trymestru + 3d mam we wtorek i mój gin. powiedział, że koszt 150zł - nie wiem czy dobrze zrozumiałam :) tak sobie myślę, że chyba nie drogo porównując inne miasta? Chyba, że jako prowadzę u niego ciążę to jest taniej? A ogólną wizytę u niego mam też w lipcu, ale 29 , bez USG i normalnie bierze 100zł

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lipca 2014, 19:41

• assantea Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2014, 19:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Majeczka2014 wrote:
    może nie będzie tak źle :)

na szczęście w spacerówce prawie wszystko mozna uprać a gondola tylko i tak na kilka miesięcy :-)

W końcu z nami! <3
    f2w3k0s3kh8mgta9.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 lipca 2014, 19:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    assantea wrote:
    na szczęście w spacerówce prawie wszystko mozna uprać a gondola tylko i tak na kilka miesięcy :-)

no też prawda :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lipca 2014, 19:27

• Paula55 Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2014, 19:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestesmy w domku laseczki :) padam na twarz :)

Lo super ze juz w domku jestes!!! A zdjecia i synus mega!!!
    Magdzia wozek wyglada lepiej ńiz wtedy na tych zdjeciach co kiedys pokazalas :)
    Ja mam kolor wozka grafitowo - bordowo- kremowy z elementami krateczki :) bardzoe ciemny nie jest a nie bedzie sie tak brudzil moze :)

Jak ja sie ćiesze ze nie mam z ZUSem nic wspolnego :) zaczelam juz swoj macierzynski i kasa jak w zegarku na koncie :)

A my polezakowalismy nad morzem!! Cudownie bylo. Powiem wam ze wialo dosyc i nawet nikt nie podejrzewal ze tak co poniektorych zjara :) moj misiek wyglada jak totalny czerwony burak haha :) ja mialam dluga spodnice wiec opalilo mi tylko dekold :) potem mc na przekaske :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lipca 2014, 19:53

Io, Majeczka2014, magdzia26 lubią tę wiadomość

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 lipca 2014, 19:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula55 wrote:
    Jestesmy w domku laseczki :) padam na twarz :)

Lo super ze juz w domku jestes!!! A zdjecia i synus mega!!!
    Magdzia wozek wyglada lepiej ńiz wtedy na tych zdjeciach co kiedys pokazalas :)
    Ja mam kolor wozka grafitowo - bordowo- kremowy z elementami krateczki :) bardzoe ciemny nie jest a nie bedzie sie tak brudzil moze :)

Jak ja sie ćiesze ze nie mam z ZUSem nic wspolnego :) zaczelam juz swoj macierzynski i kasa jak w zegarku na koncie :)

A my polezakowalismy nad morzem!! Cudownie bylo. Powiem wam ze wialo dosyc i nawet nikt nie podejrzewal ze tak co poniektorych zjara :) moj misiek wyglada jak totalny czerwony burak haha :) ja mialam dluga spodnice wiec opalilo mi tylko dekold :) potem mc na przekaske :)

Ty Paula z tego co kojarzę to chyba nie z PL teraz jestes, co nie?:)
    No niestety taka Polska, nie dosc ze malo daja to jeszcze zabieraja i to w sumie potrzebujacym.
    Zazdroszcze Wam wszystkim morz, jezior blisko :) ja kombinuje i tak wyrwac gdzies na 2 dni nad jakies jeziorko, moze uda sie jeszcze do porodu gdzies wyskoczyc. A jak nie to...... za rok z maluchem :)

• Ewi25 Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2014, 20:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja też czekam aż mój mąż zjedzie z węgier z pracy w połowie lipca i też może gdzie nad jezioro się wybierzemy chociaż na dzień czy dwa :)

Majeczka2014 lubi tę wiadomość

qb3c82c3gptozz8t.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 lipca 2014, 20:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewi25 wrote:
    ja też czekam aż mój mąż zjedzie z węgier z pracy w połowie lipca i też może gdzie nad jezioro się wybierzemy chociaż na dzień czy dwa :)

tak marzy mi się troszkę właśnie poleżakować, popiknikować gdzięs nad jeziorkiem, z chlodna warka redler 0 proc - oczywiście!!! :)

‹‹ 1035 1036 1037 1038 1039 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kalendarz dni płodnych podczas starania o dziecko

Przeczytaj dlaczego coraz więcej lekarzy zaleca kobietom starającym się o dziecko prowadzenie aplikacji miesiączkoweji i obserwację własnego ciała. Kalendarz owulacji - czym jest, na czym to polega i dlaczego podczas starania o dziecko warto wiedzieć coś więcej o swoim cyklu niż czas jego trwania. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża bliźniacza – wszystko co musimy o niej wiedzieć

Ciąża bliźniacza to rodzaj ciąży wielopłodowej, podczas której w macicy kobiety rozwijają się jednocześnie dwa płody. Ciąże bliźniacze stanowią około 1,25% wszystkich ciąż, czyli średnio jeden na sto porodów kończy się przyjściem na świat nie jednego, a dwójki dzieci. Współcześnie coraz więcej ciąż to właśnie ciąże bliźniacze. Przeczytaj i dowiedz się m.in. jak powstaje ciąża bliźniacza, jakie są jej rodzaje i jakie może powodować ryzyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Nieregularny okres. Przyczyny i objawy nieregularnych cykli miesiączkowych.

Nieregularny okres nie zawsze musi świadczyć o zaburzeniach, czy problemach hormonalnych. Na pewnych etapach życia nieregularne cykle są okresem przejściowym. Kiedy jednak nieregularne cykle warto skonsultować z lekarzem? Jakie są najczęstsze przyczyny nieregularnych cykli miesiączkowych? 

CZYTAJ WIĘCEJ