Wrześniowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKarolaaa91 wrote:chyba, że znowu coś wymyślą, a znając życie tak będzie, daj znać jak u Ciebie się coś ruszy w tym temacie.
no właśnie mam takie przeczucie, że im będzie mało...wrrr... Ale musimy myśleć pozytywnie, może już niedługo ten koszmar ZUSowski się skończy. Dam znać. Ty teżtrzymam kciuki za pozytywne wieści!
-
verynice wrote:Magdzia26 - też mam wózej Jedo Fyn
Ale kupiłam używany, 3w1
Prowadzi się super, nie? Normalnie jedną ręką!
a mój P tylko się pytał czy mu wózek pasuje i czy ładnie z nim wygląda
-
Lo zdjęcia super! Mój synek też tak ladnie pokazał buzkę i wszyscy mówią, że podobny do mojegotaty, a siostrzeniec mój też bardzo podobny do dziadka.chyba mój tata ma silne geny:-) jak urodził się synek mojej siostry to byl identyczny jak na zdjęciach 3d.fajnie, że mozna sobie podejrzec i wyobrażać jak bedzie wyglądał po urodzeniu.ja też się zakochałam od pierwszego wejrzenia:-)
magdzia26, Io lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-69041.png -
Ufff.... w końcu zamówiłam wózek! Zdecydowałam się na adamex jogger. Juz mąż sie wkurzał bo nie potrafiłam się zdecydować
Na szczęście mam to za soba i mam nadzieję że to była słuszna decyzja
Jak mi go dostarczą to zrobię zdjęcia.
Widziałam go na zywo i naprawdę dobrze wyglądał i super się prowadził. Ma pompowane koła, amortyzatory i aluminiowy lekki stelaż. Spacerówkę można montowac i tyłem i przodem do kierunku jazdy. W zestawie dostanę też torbę, dwie moskitiery, dwie folie przeciwdeszczowe, podkładkę do przewijania, parasolkę, uchwyt na kubek i pompkę.
Mam tylko nadzieję że kolor który wybrałam jest nadal dostępny
A tu jeszcze jedno zdjęcie gdyby którejś z Was się spodobał
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lipca 2014, 19:12
afrykanka, magdzia26, Ewi25, Kaarolina, Nelus, betinka, JagoodkaK, stardust87 lubią tę wiadomość
-
Io fajne zdjecia i śliczny synuś
Majeczka2014 witamy nową mamusię
magdzia26 fajny dyliżansja nawet jeszcze nie mam żadnego upatrzonego...
Ja dziś od godziny 10 byłam na zakupach w galerii Felicity, nie czuje nóg i pleców, umieram, a gorąc że masakra... kupiłam sobie buciki na wesele bo mam u przjaciółki za tydzień w sobotę i nowy biustonosz bo cyc zaczyna mi rosnąćfajne promocję na staniki mają w H&M (i dobrze podtrzymują biust, polecam).
Na obiedzie byliśmy na kebabie i gdy zjadłam to mój mały synuś tak się rozszalał w brzuchu ze myślałam że już się nigdzie nie ruszy, najpierw się wypychał po jednej stronie, później kopał jak szalony, chyba mu smakowało nie zdrowe jedzenieMajeczka2014, Io, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhej Ewi25
muszę się rozejrzeć za stanikami w H&M, biust rośnie jak szalony. Kupilam 2-3 tyg temu w F&F i już mnie cisną.. nie lubię tego.
Ja dziś też obiadowo-kaloryczniebo spaghetti!!! Pękam
Pogoda okropna, tzn duszno, nie ma czym oddychać i głowa strasznie rozbolała
assantea, Twój wózeczek też fajnypodobają mi się też jasne kolorki,ale zastanawiam się nad ciemniejszym ze względu na porę roku??? Szału bym dostała czyszcząc cały czas wózek, ochlapany błotem, deszczem..
do cierpliwych nie należę
-
ja też rozważałam zakup ciemniejszego albo w jakimś intensywniejszym kolorze ale z kolei moje koleżanki odradzały. twierdziły że w słoncu niektóre materiały potrafią bardzo brzydko wyblaknąć. Ale faktycznie ... jak ktos mi go pochlapie to będzie dramat
-
nick nieaktualnyassantea wrote:ja też rozważałam zakup ciemniejszego albo w jakimś intensywniejszym kolorze ale z kolei moje koleżanki odradzały. twierdziły że w słoncu niektóre materiały potrafią bardzo brzydko wyblaknąć. Ale faktycznie ... jak ktos mi go pochlapie to będzie dramat
może nie będzie tak źle -
nick nieaktualnydziewczynki, te które miały USG 3d u swojego gina prowadzącego: Ile Was wynosiła taka wizyta???
Pytam się w sumie w ciekawościbo ja wizytę z USG III trymestru + 3d mam we wtorek i mój gin. powiedział, że koszt 150zł - nie wiem czy dobrze zrozumiałam
tak sobie myślę, że chyba nie drogo porównując inne miasta? Chyba, że jako prowadzę u niego ciążę to jest taniej? A ogólną wizytę u niego mam też w lipcu, ale 29 , bez USG i normalnie bierze 100zł
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lipca 2014, 19:41
-
nick nieaktualny
-
Jestesmy w domku laseczki
padam na twarz
Lo super ze juz w domku jestes!!! A zdjecia i synus mega!!!
Magdzia wozek wyglada lepiej ńiz wtedy na tych zdjeciach co kiedys pokazalas
Ja mam kolor wozka grafitowo - bordowo- kremowy z elementami krateczkibardzoe ciemny nie jest a nie bedzie sie tak brudzil moze
Jak ja sie ćiesze ze nie mam z ZUSem nic wspolnegozaczelam juz swoj macierzynski i kasa jak w zegarku na koncie
A my polezakowalismy nad morzem!! Cudownie bylo. Powiem wam ze wialo dosyc i nawet nikt nie podejrzewal ze tak co poniektorych zjaramoj misiek wyglada jak totalny czerwony burak haha
ja mialam dluga spodnice wiec opalilo mi tylko dekold
potem mc na przekaske
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lipca 2014, 19:53
Io, Majeczka2014, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPaula55 wrote:Jestesmy w domku laseczki
padam na twarz
Lo super ze juz w domku jestes!!! A zdjecia i synus mega!!!
Magdzia wozek wyglada lepiej ńiz wtedy na tych zdjeciach co kiedys pokazalas
Ja mam kolor wozka grafitowo - bordowo- kremowy z elementami krateczkibardzoe ciemny nie jest a nie bedzie sie tak brudzil moze
Jak ja sie ćiesze ze nie mam z ZUSem nic wspolnegozaczelam juz swoj macierzynski i kasa jak w zegarku na koncie
A my polezakowalismy nad morzem!! Cudownie bylo. Powiem wam ze wialo dosyc i nawet nikt nie podejrzewal ze tak co poniektorych zjaramoj misiek wyglada jak totalny czerwony burak haha
ja mialam dluga spodnice wiec opalilo mi tylko dekold
potem mc na przekaske
Ty Paula z tego co kojarzę to chyba nie z PL teraz jestes, co nie?
No niestety taka Polska, nie dosc ze malo daja to jeszcze zabieraja i to w sumie potrzebujacym.
Zazdroszcze Wam wszystkim morz, jezior bliskoja kombinuje i tak wyrwac gdzies na 2 dni nad jakies jeziorko, moze uda sie jeszcze do porodu gdzies wyskoczyc. A jak nie to...... za rok z maluchem
-
nick nieaktualnyEwi25 wrote:ja też czekam aż mój mąż zjedzie z węgier z pracy w połowie lipca i też może gdzie nad jezioro się wybierzemy chociaż na dzień czy dwa
tak marzy mi się troszkę właśnie poleżakować, popiknikować gdzięs nad jeziorkiem, z chlodna warka redler 0 proc - oczywiście!!!