X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniowe mamusie 2014
Odpowiedz

Wrześniowe mamusie 2014

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 lipca 2014, 17:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magdzia26 wrote:
    A oto pierwsza fura Nikosia <3
    42e12feab0928652m.jpg
    915dd70c89514963m.jpg
    794f50e99fcf3409m.jpg
    17eba9185d38fb16m.jpg
    aa68773f7bdd1929m.jpg

piękny wózeczek :)) mi też podoba się granat i chciałabym znaleźć coś w tym kolorku

• Karolaaa91 Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2014, 17:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    chyba, że znowu coś wymyślą, a znając życie tak będzie, daj znać jak u Ciebie się coś ruszy w tym temacie.

Majeczka2014 wrote:
    no to też czekasz...witaj w klubie.
    Wyczytałam, że muszą wypłacić wszystkie zaległości. Ciekawe jak to będzie w prkatyce

atdci09kamv7205a.png
  • Karolaaa91 Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2014, 17:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    LO zazdroszczę takich pięknych zdjęć synka! ;-)

Majeczka2014, Io lubią tę wiadomość

atdci09kamv7205a.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 lipca 2014, 17:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolaaa91 wrote:
    chyba, że znowu coś wymyślą, a znając życie tak będzie, daj znać jak u Ciebie się coś ruszy w tym temacie.

no właśnie mam takie przeczucie, że im będzie mało...wrrr... Ale musimy myśleć pozytywnie, może już niedługo ten koszmar ZUSowski się skończy. Dam znać. Ty też :) trzymam kciuki za pozytywne wieści!

• magdzia26 Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2014, 17:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    verynice wrote:
    Magdzia26 - też mam wózej Jedo Fyn ;) Ale kupiłam używany, 3w1 :) Prowadzi się super, nie? Normalnie jedną ręką! :)
    Verynice prowadzi się ten wózeczek super jestem mega zachwycona nim :) a mój P tylko się pytał czy mu wózek pasuje i czy ładnie z nim wygląda :D

zrz6x1hpqvnjwkat.png
    dqpr2n0afwpg3f4t.png[/url]
    Aniołek 16.08.2016 <3
  • magdzia26 Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2014, 17:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lo Kubuś przecudny <3

Io lubi tę wiadomość

zrz6x1hpqvnjwkat.png
    dqpr2n0afwpg3f4t.png[/url]
    Aniołek 16.08.2016 <3
  • Tysia87 Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2014, 18:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lo zdjęcia super! Mój synek też tak ladnie pokazał buzkę i wszyscy mówią, że podobny do mojegotaty, a siostrzeniec mój też bardzo podobny do dziadka.chyba mój tata ma silne geny:-) jak urodził się synek mojej siostry to byl identyczny jak na zdjęciach 3d.fajnie, że mozna sobie podejrzec i wyobrażać jak bedzie wyglądał po urodzeniu.ja też się zakochałam od pierwszego wejrzenia:-)

magdzia26, Io lubią tę wiadomość

https://www.maluchy.pl/li-69041.png
  • assantea Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2014, 18:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ufff.... w końcu zamówiłam wózek! Zdecydowałam się na adamex jogger. Juz mąż sie wkurzał bo nie potrafiłam się zdecydować :-) Na szczęście mam to za soba i mam nadzieję że to była słuszna decyzja :-)

i4l9qo.jpg

Jak mi go dostarczą to zrobię zdjęcia.
    Widziałam go na zywo i naprawdę dobrze wyglądał i super się prowadził. Ma pompowane koła, amortyzatory i aluminiowy lekki stelaż. Spacerówkę można montowac i tyłem i przodem do kierunku jazdy. W zestawie dostanę też torbę, dwie moskitiery, dwie folie przeciwdeszczowe, podkładkę do przewijania, parasolkę, uchwyt na kubek i pompkę.

Mam tylko nadzieję że kolor który wybrałam jest nadal dostępny :-)

A tu jeszcze jedno zdjęcie gdyby którejś z Was się spodobał :-)
    102l25w.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lipca 2014, 19:12

afrykanka, magdzia26, Ewi25, Kaarolina, Nelus, betinka, JagoodkaK, stardust87 lubią tę wiadomość

W końcu z nami! <3
    f2w3k0s3kh8mgta9.png
  • assantea Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2014, 18:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lo! prześliczny chłopczyk! :-)

Io lubi tę wiadomość

W końcu z nami! <3
    f2w3k0s3kh8mgta9.png
  • Ewi25 Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2014, 19:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Io fajne zdjecia i śliczny synuś :)

Majeczka2014 witamy nową mamusię :)

magdzia26 fajny dyliżans :) ja nawet jeszcze nie mam żadnego upatrzonego...

Ja dziś od godziny 10 byłam na zakupach w galerii Felicity, nie czuje nóg i pleców, umieram, a gorąc że masakra... kupiłam sobie buciki na wesele bo mam u przjaciółki za tydzień w sobotę i nowy biustonosz bo cyc zaczyna mi rosnąć :D fajne promocję na staniki mają w H&M (i dobrze podtrzymują biust, polecam).

Na obiedzie byliśmy na kebabie i gdy zjadłam to mój mały synuś tak się rozszalał w brzuchu ze myślałam że już się nigdzie nie ruszy, najpierw się wypychał po jednej stronie, później kopał jak szalony, chyba mu smakowało nie zdrowe jedzenie :D

Majeczka2014, Io, magdzia26 lubią tę wiadomość

qb3c82c3gptozz8t.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 lipca 2014, 19:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej Ewi25 :)
    muszę się rozejrzeć za stanikami w H&M, biust rośnie jak szalony. Kupilam 2-3 tyg temu w F&F i już mnie cisną.. nie lubię tego.
    Ja dziś też obiadowo-kalorycznie :) bo spaghetti!!! Pękam :)
    Pogoda okropna, tzn duszno, nie ma czym oddychać i głowa strasznie rozbolała :(
    assantea, Twój wózeczek też fajny :) podobają mi się też jasne kolorki,ale zastanawiam się nad ciemniejszym ze względu na porę roku??? Szału bym dostała czyszcząc cały czas wózek, ochlapany błotem, deszczem.. :) do cierpliwych nie należę

• assantea Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2014, 19:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja też rozważałam zakup ciemniejszego albo w jakimś intensywniejszym kolorze ale z kolei moje koleżanki odradzały. twierdziły że w słoncu niektóre materiały potrafią bardzo brzydko wyblaknąć. Ale faktycznie ... jak ktos mi go pochlapie to będzie dramat :-)

W końcu z nami! <3
    f2w3k0s3kh8mgta9.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 lipca 2014, 19:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    assantea wrote:
    ja też rozważałam zakup ciemniejszego albo w jakimś intensywniejszym kolorze ale z kolei moje koleżanki odradzały. twierdziły że w słoncu niektóre materiały potrafią bardzo brzydko wyblaknąć. Ale faktycznie ... jak ktos mi go pochlapie to będzie dramat :-)

może nie będzie tak źle :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 lipca 2014, 19:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczynki, te które miały USG 3d u swojego gina prowadzącego: Ile Was wynosiła taka wizyta???
    Pytam się w sumie w ciekawości :) bo ja wizytę z USG III trymestru + 3d mam we wtorek i mój gin. powiedział, że koszt 150zł - nie wiem czy dobrze zrozumiałam :) tak sobie myślę, że chyba nie drogo porównując inne miasta? Chyba, że jako prowadzę u niego ciążę to jest taniej? A ogólną wizytę u niego mam też w lipcu, ale 29 , bez USG i normalnie bierze 100zł

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lipca 2014, 19:41

• assantea Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2014, 19:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Majeczka2014 wrote:
    może nie będzie tak źle :)

na szczęście w spacerówce prawie wszystko mozna uprać a gondola tylko i tak na kilka miesięcy :-)

W końcu z nami! <3
    f2w3k0s3kh8mgta9.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 lipca 2014, 19:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    assantea wrote:
    na szczęście w spacerówce prawie wszystko mozna uprać a gondola tylko i tak na kilka miesięcy :-)

no też prawda :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lipca 2014, 19:27

• Paula55 Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2014, 19:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestesmy w domku laseczki :) padam na twarz :)

Lo super ze juz w domku jestes!!! A zdjecia i synus mega!!!
    Magdzia wozek wyglada lepiej ńiz wtedy na tych zdjeciach co kiedys pokazalas :)
    Ja mam kolor wozka grafitowo - bordowo- kremowy z elementami krateczki :) bardzoe ciemny nie jest a nie bedzie sie tak brudzil moze :)

Jak ja sie ćiesze ze nie mam z ZUSem nic wspolnego :) zaczelam juz swoj macierzynski i kasa jak w zegarku na koncie :)

A my polezakowalismy nad morzem!! Cudownie bylo. Powiem wam ze wialo dosyc i nawet nikt nie podejrzewal ze tak co poniektorych zjara :) moj misiek wyglada jak totalny czerwony burak haha :) ja mialam dluga spodnice wiec opalilo mi tylko dekold :) potem mc na przekaske :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lipca 2014, 19:53

Io, Majeczka2014, magdzia26 lubią tę wiadomość

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 lipca 2014, 19:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula55 wrote:
    Jestesmy w domku laseczki :) padam na twarz :)

Lo super ze juz w domku jestes!!! A zdjecia i synus mega!!!
    Magdzia wozek wyglada lepiej ńiz wtedy na tych zdjeciach co kiedys pokazalas :)
    Ja mam kolor wozka grafitowo - bordowo- kremowy z elementami krateczki :) bardzoe ciemny nie jest a nie bedzie sie tak brudzil moze :)

Jak ja sie ćiesze ze nie mam z ZUSem nic wspolnego :) zaczelam juz swoj macierzynski i kasa jak w zegarku na koncie :)

A my polezakowalismy nad morzem!! Cudownie bylo. Powiem wam ze wialo dosyc i nawet nikt nie podejrzewal ze tak co poniektorych zjara :) moj misiek wyglada jak totalny czerwony burak haha :) ja mialam dluga spodnice wiec opalilo mi tylko dekold :) potem mc na przekaske :)

Ty Paula z tego co kojarzę to chyba nie z PL teraz jestes, co nie?:)
    No niestety taka Polska, nie dosc ze malo daja to jeszcze zabieraja i to w sumie potrzebujacym.
    Zazdroszcze Wam wszystkim morz, jezior blisko :) ja kombinuje i tak wyrwac gdzies na 2 dni nad jakies jeziorko, moze uda sie jeszcze do porodu gdzies wyskoczyc. A jak nie to...... za rok z maluchem :)

• Ewi25 Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2014, 20:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja też czekam aż mój mąż zjedzie z węgier z pracy w połowie lipca i też może gdzie nad jezioro się wybierzemy chociaż na dzień czy dwa :)

Majeczka2014 lubi tę wiadomość

qb3c82c3gptozz8t.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 lipca 2014, 20:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewi25 wrote:
    ja też czekam aż mój mąż zjedzie z węgier z pracy w połowie lipca i też może gdzie nad jezioro się wybierzemy chociaż na dzień czy dwa :)

tak marzy mi się troszkę właśnie poleżakować, popiknikować gdzięs nad jeziorkiem, z chlodna warka redler 0 proc - oczywiście!!! :)

‹‹ 1035 1036 1037 1038 1039 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania prenatalne w ciąży, czym są i czy warto je robić

Pojęcie badań prenatalnych nie dla wszystkich jest zrozumiałe. Często kojarzone jest wyłącznie z inwazyjnymi badaniami prenatalnymi płodu i tym samym utożsamiane jest z ryzykiem utraty ciąży. Postrzeganie to jest zupełnie błędne. Czym zatem są badania prenatalne, kto powinien je wykonywać i czy są one bezpieczne dla dziecka?

CZYTAJ WIĘCEJ