X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniowe mamusie 2014
Odpowiedz

Wrześniowe mamusie 2014

Oceń ten wątek:
  • betinka Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2014, 21:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosia, co za boskie zdjęcie! A córunia jest po prostu prześliczna, ma taki słodki nosek i usteczka! Mała księżniczka!

Neluś, wspaniale, że się wszystko dobrze układa! To skarb mieć takiego lekarza. Też bym chciała takiego :( Teraz na pewno czujesz się spokojniejsza i bezpieczna. Oby same takie wieści płynęły :)

Kurcze, ale mnie zgaga morduje! Zaraz będę zionąć jak smok. Cały przełyk mnie piecze.

Gosia19 lubi tę wiadomość

https://www.maluchy.pl/li-68923.png
  • Karolaaa91 Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2014, 21:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pffff co to jest:-) pochlonelabym w 2 minuty i pewnie nie poczuła ze zjadła :-P

JagoodkaK wrote:
    Nelus super:)
    Gosia slodziaczek :)
    Tak gadacie o tym jedzeniu, ze wciagnelam 2 kromki chleba, jajecznica z 2 jaj z szynka i pomidorem. Cholera pekne a tak sie cieszylam, ze tydzien juz stoi waga

Majeczka2014, JagoodkaK lubią tę wiadomość

atdci09kamv7205a.png
  • Kaarolina Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2014, 21:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zaraz Was nadrobie...
    My nadajemy ze szpitala skurcze sie tak rozkrecily ze Maz mnie zawiozl i tak juz zostalam..

https://www.maluchy.pl/li-69187.png

https://www.maluchy.pl/li-72300.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 lipca 2014, 21:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    betinka wrote:
    Gosia, co za boskie zdjęcie! A córunia jest po prostu prześliczna, ma taki słodki nosek i usteczka! Mała księżniczka!

Neluś, wspaniale, że się wszystko dobrze układa! To skarb mieć takiego lekarza. Też bym chciała takiego :( Teraz na pewno czujesz się spokojniejsza i bezpieczna. Oby same takie wieści płynęły :)

Kurcze, ale mnie zgaga morduje! Zaraz będę zionąć jak smok. Cały przełyk mnie piecze.

znam ten ból :( ale chyba udało mi się rozpracować po czym mnie tak męczy. Po słodkim i po owocach niestety. Wczoraj w sumie nic nie jadłam słodkiego i było w miarę, dziś też(prócz twixa)... Ale zjadłam nektarynkę. Minęło 10 minut i zaczęłą się ostra jazda... okropna ta zgaga

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2014, 21:29

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 lipca 2014, 21:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolaaa91 wrote:
    Pffff co to jest:-) pochlonelabym w 2 minuty i pewnie nie poczuła ze zjadła :-P

dokładnie :) mi potrafi się co godzina ruszać buzia :)

Karolaaa91 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 lipca 2014, 21:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaarolina wrote:
    Zaraz Was nadrobie...
    My nadajemy ze szpitala skurcze sie tak rozkrecily ze Maz mnie zawiozl i tak juz zostalam..

Karolina daj znać co lekarze powiedzą. Trzymaj się!

• betinka Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2014, 21:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaarolina wrote:
    Zaraz Was nadrobie...

O nnnnnnnnnnnnnie! Kochana, trzymaj się dzielnie, zaciskaj nogi i informuj na bieżąco, żebyśmy nie sfiksowały z nerwów o Ciebie!!! Na pewno zaraz dostaniesz kroplówę, leki i się wszystko uspokoi, nic się nie martw, wspieram duchowo!!!

Kaarolina lubi tę wiadomość

https://www.maluchy.pl/li-68923.png
  • anulka81 Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2014, 21:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaarolina o kurcze trzymam kciuki żeby wszystko było ok.
    Napewno Ci pomogą na te skurcze.

https://www.maluchy.pl/li-69207.png
  • Kaarolina Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2014, 21:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Juz po lekach jestesmy jest troszke lepiej :)
    Mnie zastanowilo to ze lekarz co mnie przyjmowal zbadal mi tylko szyjke i odrazu kazalmnie przyjac a mi nic nie powiedzial dlaczego.. dopiero pozniej zrobili mi ktg ale na szczescie wyszlo w granicach normy ale cisnienie oczywiscie znowu za.wyysokie.. :|

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2014, 21:22

https://www.maluchy.pl/li-69187.png

https://www.maluchy.pl/li-72300.png
  • JagoodkaK Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2014, 21:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaarolina wrote:
    Zaraz Was nadrobie...
    Trzymaj sie kochana :*

h84fkrhm4lz65cww.png
  • JagoodkaK Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2014, 21:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czas isc z piesynkuem na ostatnie siku, a Wy w tym czasie sie nie rozpakowujcie

ofcooo lubi tę wiadomość

h84fkrhm4lz65cww.png
  • Zaczarowana Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2014, 21:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaarolina, biedna Ty to się masz z tymi szpitalami, trzymaj się, oby było dobrze!

Nelus, fajnie, że u Ciebie o.k.! :)

Dzięki dziewczyny za wsparcie, bo już się zastanawiałam czy mi przypadkiem hormony ciążowe na głowę nie padają :/ Nie wiem co z tego wszystkiego wyjdzie. Muszę Męża jeszcze raz zagonić do pogadania z teściem i chyba sama muszę zacząć się ostrzej odzywać, bo jak mówię grzecznie to jak grochem o ścianę, ale i tak czarno to wszystko widzę :/ Teść jest niereformowalny, już nie od dziś wiem, że myśli tylko o swojej wygodzie i ewentualnie wygodzie obcych ludzi, przykre to, ale prawdziwe.

Córcia <3
    dxomtv735zv5mpm2.png
  • ofcooo Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2014, 21:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaarolina wrote:
    Zaraz Was nadrobie...
    Trzymaj się , dużo zdrówka dla Ciebie i Krzysia i dawaj znać co z Tobą

zem3h371xcq8c2sz.png
    qdkkwn15frnb311v.png
  • Paula55 Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2014, 21:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jejuuuuu co tu sie u nas zaczyna dziac? :(
    Dziewczyny kurde wstrzymac sie z tymi akcjami szpitalnymi bo z nerwow i ja urodze :/
    Karolinko trzymajcie sie z Krzysiem!!! I dawaj znac na biezaco jesli mozesz...

A ja ide sobie odgrzac kopytka z gulaszem z obiadu :) i kakałko zrobic :)

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• BlackLuna Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2014, 21:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    udanego wieczorku i spokojnej nocki dziewczynki :)

karolina trzymaj się tam! nic miłego wylądować w szpitalu ale pomogą, ustabilizują wszystko i bezpiecznie z maluszkiem w brzucholku wrócisz do domciu żeby spokojnie wypoczywać i doczekać na ten właściwy moment, a przede wszystkim od tej chwili oszczędzaj się na maxa kobito.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2014, 21:40

yn10zjeku.png
    1a75ojqh9.png
    21.08.13 [*] nasz aniołek
  • Karolaaa91 Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2014, 21:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krzyś siedz tam ładnie u mamuni w brzuszku! :-)

atdci09kamv7205a.png
  • akuszerka89 Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2014, 21:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karola, nie szalej! Masz zostac w dwupaku jeszcze przynajmniej 4 tygodnie!

A tak w ogole to nie wiem czy zdajecie sobie sprawe z tego, ze w ciagu jednego dnia produkujecie 15 stron? Wariatki jedne:-)

Kaarolina, verynice lubią tę wiadomość

preg.png
    28.08.2014 - mój CUD - Filip❤️
    01.04.2015 - 5tc [*]
    18.08.2017 - Amelka [*]
    14.08.2018 - 6tc [*]
    04.10.2021 ciąża biochemiczna
    26.07.2022 ciąża biochemiczna
    29.10.2022⏸️😍
    22.12.2022 będzie Natalka 😍💗
  • betina89 Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2014, 21:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosia- mała jest piękna!
    Nelus- dobrze, że u Ciebie wszystko OK ! ;)
    Wiecie co...
    wczoraj byłam w centrum handlowym... zaparkowałam super, bo po mojej lewej, czyli od strony kierowcy nie było auta. Wyobraźcie sobie...przychodzę, a tu SZOK. Mówię mamie, że ja nie wejdę do auta...mama patrzy i mówi no nie wejdziesz i się martwimy co robić. Ten drugi samochód był zaparkowany tyłem, a ja przodem czyli jego lusterko było w mojej tylnej szybie, a moje w jego tylnej. Nawet nie mogłam przejść obok lusterek... więc się schyliłam do poziomu szyi ale jak otworzyłam drzwi, to otworzyły się na szerokość może 20-30 cm.. więc brzuch się nie chciał wcisnąc na chama też nie chciałam. Później próbowałam od strony pasażera przejść ale krocze mnie bolało i nie byłam w stanie dać nogi na drugą stronę. Wkurzyłam się i poszłam do parkomatu i zadzwoniłam do obslugi aby wygłosili właściciela auta, bo ktoś ciasno zaparkował, a jestem w ciąży, ta mi odpowiedziała, że mam chodzić po galerii i szukać ochroniarza. Jak na złość nigdzie nie było!!!!! Wróciłam na parking i uznałam, że spuszczę ręczny, bo na szczęście zostawiłam auto na luzie i razem z mamą wypchnęłyśmy auto... zostawiłam karteczkę na szybie samochodu obok: "Następnym razem pomyśleć proszę, że kierowcą może być kobieta w ciąży lub osoba grubsza!!!! ".

Gosia19 lubi tę wiadomość

2013[*]2015[*][*][*]
    0bcf50b349.png
    4bc96a8380.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 lipca 2014, 21:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaarolina trzymaj się dzielnie !!!

• Nelus Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2014, 21:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina trzymaj sie dzielnie!!! ty to sie biedna nameczysz z tym szpitalem, niedlugo krzysiu ci to wynagrodzi usmiechem ;)

dziewczyny jakie wy macie sliczne zdjecia dzieci, tez oprawilabym sobie w ramke jakby mi takie wydrukowali. nie wiem jak to jest ze jak ogladam mala na usg to widze wszystko wyraznie a zdjecia daja mi jakies zamazane I niefajne np teraz dostalam piec zdjec kregoslupa I organow I jedno otwartego oka :/

201703012752.png
‹‹ 1144 1145 1146 1147 1148 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pierwsze objawy ciąży – czyli po czym poznać że jesteś w ciąży jeszcze przed wykonaniem testu ciążowego?

„Po czym poznać że jestem w ciąży?” - to pytanie zadaje sobie wiele kobiet, zarówno tych które starają się o dziecko jak i tych które podejrzewają, że być może zaszły w ciążę. Odpowiedź nie jest łatwa i jednoznaczna. 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 ważnych rzeczy dotyczących Twoich piersi, które warto wiedzieć

Piersi - symbol kobiecości, płodności i namiętności. Mężczyźni je uwielbiają, a kobiety często zbyt surowo je oceniają. Przeczytaj jak dbać o piersi, co wynaleźli ostatnio polscy naukowcy, jakie objawy powinny Cię zaniepokoić i w jaki sposób piersi mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ