Wrześniowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Gosia, co za boskie zdjęcie! A córunia jest po prostu prześliczna, ma taki słodki nosek i usteczka! Mała księżniczka!
Neluś, wspaniale, że się wszystko dobrze układa! To skarb mieć takiego lekarza. Też bym chciała takiegoTeraz na pewno czujesz się spokojniejsza i bezpieczna. Oby same takie wieści płynęły
Kurcze, ale mnie zgaga morduje! Zaraz będę zionąć jak smok. Cały przełyk mnie piecze.Gosia19 lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-68923.png -
Pffff co to jest:-) pochlonelabym w 2 minuty i pewnie nie poczuła ze zjadła
JagoodkaK wrote:Nelus super:)
Gosia slodziaczek
Tak gadacie o tym jedzeniu, ze wciagnelam 2 kromki chleba, jajecznica z 2 jaj z szynka i pomidorem. Cholera pekne a tak sie cieszylam, ze tydzien juz stoi wagaMajeczka2014, JagoodkaK lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnybetinka wrote:Gosia, co za boskie zdjęcie! A córunia jest po prostu prześliczna, ma taki słodki nosek i usteczka! Mała księżniczka!
Neluś, wspaniale, że się wszystko dobrze układa! To skarb mieć takiego lekarza. Też bym chciała takiegoTeraz na pewno czujesz się spokojniejsza i bezpieczna. Oby same takie wieści płynęły
Kurcze, ale mnie zgaga morduje! Zaraz będę zionąć jak smok. Cały przełyk mnie piecze.
znam ten bólale chyba udało mi się rozpracować po czym mnie tak męczy. Po słodkim i po owocach niestety. Wczoraj w sumie nic nie jadłam słodkiego i było w miarę, dziś też(prócz twixa)... Ale zjadłam nektarynkę. Minęło 10 minut i zaczęłą się ostra jazda... okropna ta zgaga
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2014, 21:29
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kaarolina wrote:Zaraz Was nadrobie...
My nadajemy ze szpitala skurcze sie tak rozkrecily ze Maz mnie zawiozl i tak juz zostalam..
O nnnnnnnnnnnnnie! Kochana, trzymaj się dzielnie, zaciskaj nogi i informuj na bieżąco, żebyśmy nie sfiksowały z nerwów o Ciebie!!! Na pewno zaraz dostaniesz kroplówę, leki i się wszystko uspokoi, nic się nie martw, wspieram duchowo!!!Kaarolina lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-68923.png -
Juz po lekach jestesmy jest troszke lepiej
Mnie zastanowilo to ze lekarz co mnie przyjmowal zbadal mi tylko szyjke i odrazu kazalmnie przyjac a mi nic nie powiedzial dlaczego.. dopiero pozniej zrobili mi ktg ale na szczescie wyszlo w granicach normy ale cisnienie oczywiscie znowu za.wyysokie..Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2014, 21:22
https://www.maluchy.pl/li-69187.png
https://www.maluchy.pl/li-72300.png -
Kaarolina, biedna Ty to się masz z tymi szpitalami, trzymaj się, oby było dobrze!
Nelus, fajnie, że u Ciebie o.k.!
Dzięki dziewczyny za wsparcie, bo już się zastanawiałam czy mi przypadkiem hormony ciążowe na głowę nie padająNie wiem co z tego wszystkiego wyjdzie. Muszę Męża jeszcze raz zagonić do pogadania z teściem i chyba sama muszę zacząć się ostrzej odzywać, bo jak mówię grzecznie to jak grochem o ścianę, ale i tak czarno to wszystko widzę
Teść jest niereformowalny, już nie od dziś wiem, że myśli tylko o swojej wygodzie i ewentualnie wygodzie obcych ludzi, przykre to, ale prawdziwe.
Kaarolina lubi tę wiadomość
-
Jejuuuuu co tu sie u nas zaczyna dziac?
Dziewczyny kurde wstrzymac sie z tymi akcjami szpitalnymi bo z nerwow i ja urodze
Karolinko trzymajcie sie z Krzysiem!!! I dawaj znac na biezaco jesli mozesz...
A ja ide sobie odgrzac kopytka z gulaszem z obiadui kakałko zrobic
-
udanego wieczorku i spokojnej nocki dziewczynki
karolina trzymaj się tam! nic miłego wylądować w szpitalu ale pomogą, ustabilizują wszystko i bezpiecznie z maluszkiem w brzucholku wrócisz do domciu żeby spokojnie wypoczywać i doczekać na ten właściwy moment, a przede wszystkim od tej chwili oszczędzaj się na maxa kobito.Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2014, 21:40
-
Karola, nie szalej! Masz zostac w dwupaku jeszcze przynajmniej 4 tygodnie!
A tak w ogole to nie wiem czy zdajecie sobie sprawe z tego, ze w ciagu jednego dnia produkujecie 15 stron? Wariatki jedne:-)Kaarolina, verynice lubią tę wiadomość
-
Gosia- mała jest piękna!
Nelus- dobrze, że u Ciebie wszystko OK !
Wiecie co...
wczoraj byłam w centrum handlowym... zaparkowałam super, bo po mojej lewej, czyli od strony kierowcy nie było auta. Wyobraźcie sobie...przychodzę, a tu SZOK. Mówię mamie, że ja nie wejdę do auta...mama patrzy i mówi no nie wejdziesz i się martwimy co robić. Ten drugi samochód był zaparkowany tyłem, a ja przodem czyli jego lusterko było w mojej tylnej szybie, a moje w jego tylnej. Nawet nie mogłam przejść obok lusterek... więc się schyliłam do poziomu szyi ale jak otworzyłam drzwi, to otworzyły się na szerokość może 20-30 cm.. więc brzuch się nie chciał wcisnąc na chama też nie chciałam. Później próbowałam od strony pasażera przejść ale krocze mnie bolało i nie byłam w stanie dać nogi na drugą stronę. Wkurzyłam się i poszłam do parkomatu i zadzwoniłam do obslugi aby wygłosili właściciela auta, bo ktoś ciasno zaparkował, a jestem w ciąży, ta mi odpowiedziała, że mam chodzić po galerii i szukać ochroniarza. Jak na złość nigdzie nie było!!!!! Wróciłam na parking i uznałam, że spuszczę ręczny, bo na szczęście zostawiłam auto na luzie i razem z mamą wypchnęłyśmy auto... zostawiłam karteczkę na szybie samochodu obok: "Następnym razem pomyśleć proszę, że kierowcą może być kobieta w ciąży lub osoba grubsza!!!! ".Gosia19 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Karolina trzymaj sie dzielnie!!! ty to sie biedna nameczysz z tym szpitalem, niedlugo krzysiu ci to wynagrodzi usmiechem
dziewczyny jakie wy macie sliczne zdjecia dzieci, tez oprawilabym sobie w ramke jakby mi takie wydrukowali. nie wiem jak to jest ze jak ogladam mala na usg to widze wszystko wyraznie a zdjecia daja mi jakies zamazane I niefajne np teraz dostalam piec zdjec kregoslupa I organow I jedno otwartego okaKaarolina lubi tę wiadomość