Wrześniowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
magdzia26 wrote:Akuszerko gdzie kupujesz sportowe staniki na taki rozmiar? ja szukałam wszędzie i nigdzie nie mogę znaleźć
W chinczyku za 20 zl:-Dmagdzia26 lubi tę wiadomość
-
Betinka ale masz pieknego klocuszka
jaki kochany pyziaczek
Kawal chlopa bedzie hehe. Super ze wszystko ok!!!! Takie wiesci ciesza serce!!
Assantea cudownie ze juz w domku jestescie!!!! I ze takie wiesci nam przynosisz... Uhh kamien z serca.
Teraz jeszcze tylko karolcia nam dobre wiesci przyniesie i bedzie superbetinka lubi tę wiadomość
-
Assantea dobrze że wszystko dobrze
anulka, spróbuj stanąć w lekkim rozkroku i pobujac się z lewą na prawo jakieś 5 minut. Mojego takie kolysanie zawsze uspokaja.
A co do małej aktywności to mój też miał dwa dni spokoju. wczoraj już chciałam na ip jechać. Ale dziś znowu bbryka jak szalony więc dobrze że nie pojechałam.Io, anulka81 lubią tę wiadomość
-
Fipsik wrote:Moja wagowo też jest na 95 centylu
Oby to był tylko taki skok, a do porodu trochę się uspokoją z tyciem. Bo będzie wrzesień klopsów.
No zobaczymy jak to będzie, bo ten lekarz dzisiaj nie wiedział, że będę miała cc i powiedział, że moja lekarka nie będzie mogła dopuścić do przenoszenia, bo młody będzie nie do urodzenia. Przytył 0,7kg w 3 tygodnie, a przed nami jeszcze 7!https://www.maluchy.pl/li-68923.png -
assantea wrote:Mam nadzieję że u Ciebie też już będzie tylko lepiej. Teraz Dziewczęta zaciskamy nogi do 38 tygodnia i koniec!
i gleboko w to wierze
a noz uda sie doniesc do konca
betinka lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-69187.png
https://www.maluchy.pl/li-72300.png -
Betinka ale słodki pulpecik
ciekawe ile bedzie ważył po urodzeniu
Assantea jak dobrze ze wszystko sie ustabilizowalo, obys następnym razem do szpitala trafiła dopiero w terminie
Karolina fajnie ze masz sąsiadki z tym samym problemem, przynajmniej masz z kim pogadac:) trzymam kciuki za niższe ciśnienie i powrót do domku!&&
Ja nie liczę ruchów ale tak na oko to na bank jest wiecej niz 10 w ciagu dnia. Mała ma swoje pory kiedy jest bardziej aktywna np po jedzeniu i wieczorem jak sie położę spacno i jak dotykamy brzucha kiedy spi to zawsze sie budzi ucieka w drugi kat
W sobotę chyba wezmę ślub cywilny. Wiem śmiesznie brzmi to "chyba"ale my tak na spontanie bez zaręczyn i obrączek, normalnie ubrani pójdziemy do urzędu podpisać papierek a po wszystkim powiemy rodzinie:) podobno w sobotę facet ma akurat wolny termin, musimy tylko jechać 5h bo tam mamy przyjaciół którzy mogliby byc świadkami... A potem "weekend miodowy" spędzimy z nimi na lodkachdzisiaj do nich zadzwonimy czy maja czas!
betinka, ofcooo, magdzia26, kark, Beataa25, aleksa.wawa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypoczytałam i nadrobiłam,ale po takiej ilości nie pamiętam niestety co komu mogę odpisać.. wybaczcie
Dzisiejszy dzień mnie wykończył, a raczej te upały. Nie znoszę ich...
Mam pytanie.
Dziewczyny ,kupowałyście pościel (kołdrę+ poduszkę) wypełnienie? Jeśli tak to można wiedzieć jaką? Patrzę na allegro i mam upatrzoną , dużo osób zamówiło ale zastanawiam się czy nie za tanio bo cena moim zdaniem niska. A kupuję osobno komplety pościeli dlatego musze kupić wypełnienie. Na początku pewnie używane,ale chcę już mieć, bo to też mam na swojej liście wyprawkowej. -
nick nieaktualny
W sobotę chyba wezmę ślub cywilny. Wiem śmiesznie brzmi to "chyba"ale my tak na spontanie bez zaręczyn i obrączek, normalnie ubrani pójdziemy do urzędu podpisać papierek a po wszystkim powiemy rodzinie:) podobno w sobotę facet ma akurat wolny termin, musimy tylko jechać 5h bo tam mamy przyjaciół którzy mogliby byc świadkami... A potem "weekend miodowy" spędzimy z nimi na lodkachdzisiaj do nich zadzwonimy czy maja czas![/QUOTE]
Fajnie, Nelus ze tak u Was mozna szybko raz dwa, tez bym chciala tak najlepiej
my w nast. tyg idziemy łatwić cywilny, ale troszkę zaczekamy. Też bierzemy tylko dla siebie, bez żadnego show no i ewentualnie po też chcę gdzieś wybraćmogą być i lody
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lipca 2014, 22:41
-
Fipsik wrote:a główkę na którym centylu ma?
A wiesz, że nie wiem?mam podany centyl wagowy, a co do reszty, to mam na wydruku takie coś co ma obrazować normę: I----|----I i w środku kropka obrazująca w jakiej granicy normy jest wymiar. Główka jest bardzo blisko górnej granicy, brzuszek też. Obwód 320,4 mm; brzuszek ma 314,2 mm. Tylko coś nóżka krótkawa, 60 mm w połowie normy, ale lekarz mówił, że nie ma się do czego przyczepić, więc widocznie Mati nie będzie za wysoki, ja 169cm, tatuś 174 cm.
https://www.maluchy.pl/li-68923.png -
O kurka wodna Nelus, to na prawde brzmi niesamowicie:-)
Mam nadzieje ze to chyba zamieni sie na na pewno i bedziecie juz razem do konca swiata:-D
Ja juz zasypiam po malu. Dzisiejszy dzien i podroz do domu daly mi sie niezle we znaki. Jak nie rozumialam Waszych stwierdzen, ze nie wiecie gdzie sa Wasze kostki, tak teraz rozumiem to w 100%
Aaa no i jeszcze ktoras pytala o to, kiedy daje sie Zzo a kiedy pp przy cc. Nie mam pojecia:-P
Assantea, wiadomosci cudowne! Oby sama pozytyena energia zostala z Toba do wrzesnia:-)
Dobranoc, wrzesnioweczki, spijcie dobrze:-*magdzia26, kark lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Majeczka2014 wrote:w ogóle fajnie, że co wizytę wiecie ile wasze maluchy ważą. U mnie tak nie mam. Chyba, że coś się zmieni teraz. Na normalnej wizycie, bez USG gin tylko na chwilę prosi na łóżko żeby poejrzeć serduszko
-
nick nieaktualny