Wrześniowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Kama, Mi tez ostatnio wlosy urosly jak szalone a poczatkiem maja bylamu fryzjera i sporo z długosci poleciały. Miałam je na wysokości biustonosza:-) fryzjerce zal bylo je scinac hehe ale teraz lato wiec i tak w zwiazanych chodze. A jednak z dlugimi jest wiecej zachodu. Chociaz do wrzesnia urosna jeszcze hoho
Verynice, Ja dla Malenstwa chyba nie bede brala zbyt wiele rzeczy..'musze podpytac dziewczyn, bo podobno szpital zapewnia na czas pobytu wszystko dla dziecka.. -
Ja tez mam mega odrosty
moje wlosy wrecz wolaja o fryzjera!!!
Szonka to masz teraz prawdziwy luz blus!!!kozystaj
Betinka to sie pochwal paczkaa nie
Ja do szpitala nie biore wiele bo 3 kpl. Mamy szanse wyjsc nawet po 6 h jesli bedzie ok wiec duzo mi odpada.
W razie czego naszykuje kilka kpl i mi dowiozaSzonka lubi tę wiadomość
-
Pralinko, właśnie u mnie odwrotnie, już kilka razy miałam krótkie takie do ramion i u mnie to jest porażka-wywijają się każdy w inną stronę a takie długie umiem sobie i dobieranego zrobić i jakoś związać. Ja po prostu nie umiem się obsłużyć krótkimi
Verynice nie pomogę, bo u mnie też szpital zapewnia ubranka, ja się za to zastanawiam co na powrót-mam białe body bez rękawka pod spód i biały pajacyk przygotowane, ale kompletnie nie wiem co na to-czy kurteczka czy bluza czy dołożyć spodnie czy przykryć kocykiem-ale to też zależy od pogody... -
nick nieaktualnyw sumie zastanawiam się czy opłaca mi się wybrać do fryzjera-bo miałam zamiar w sierpniu. Ale jak takie upały są to ja zbytnio często nie wychodzę więc po co męczyć włosy? Może lepiej po porodzie wybrać na "małe co nieco"
i się odnowić. Tym bardziej, że muszę farbować na ciemny kolor. Przy okazji może jakaś zmiana fryzurki
ok, kocyk zamówionyprawie tydzień zastanawiania się i buszowania po allegro zdecydowanie za dużo i to nad jedną rzeczą! Takto mam z głowy
-
To lista z mojego szpitala. I jej będę się trzymać
Dla Dziecka:
5 kaftaników dla noworodka np. typu body (rozmiar 56 lub 62);
trzy pary śpioszków lub 3 pajacyki;
dziesięć pieluszek tetrowych i paczkę jednorazowych;
dwie bawełniane czapeczki;
dwie pary skarpetek;
kocyk lub rożek;
ręcznik;
mały jasiek przydatny przy karmieniu lub poduszka rogal do karmienia;
verynice wrote:Dziewczyny, a powiedzcie mi ile i jakich ubranek pakujecie do torby do szpitala dla dziecka? Bo kompletnie nie wiem co sobie przygotowaćverynice lubi tę wiadomość
♥ Liwia ur. 05.09.2014, 3300g, 51cm
♥ Laura ur. 23.08.2016, 3720g, 55cm
♥ Tymuś ur. 6.02.2021, 4030g, 55cm
-
nick nieaktualnyu mnie szpital nie zapewnia, więc trzeba mieć swoje. Konkretnie jeszcze nie wiem co ile czego. Ale tak żeby po 3 szt z każdego rodzaju bielizny było. Dowiem wszystkiego w sierpniu, jak siostra wyjdzie ze szpitala. Termin ma na jutro,ale chyba nic nie zapowiada narazie żeby urodziła
aaa i ponoć u mnie 3 doby trzymająWiadomość wyedytowana przez autora: 21 lipca 2014, 11:46
-
Czesc Mamusie
ja sie witam w swiecie zywychTydzien czasu w lozku spedzilam, bo mnie tak choroba rozlozyla. Jeszcze nigdy nie bylam tak chora. Mam jeszcze kaszel odrywajacy sie ale jestem na dobrej drodze. Czytalam was w miedzy czasie.
Co do cesarki to ja mam 19 wrzesnia i to bedzie u mnie 38tydz. 4 dni (piatek). lekarz wspomnial, ze 10 dni przed terminem z OM jest wskazane.
Brzuszki i ciuszki macie fajne.
Nie zazdroszcze wam upalow, u mnie jest zima, ale w dzien 20 stopni mam i sloneczko. Nie mam duchoty ani puchniecia nog.
Stardust trzymam kciuki za wizyte.kark, stardust87 lubią tę wiadomość
-
Majeczka jaki kocyk wybrałaś? Przez was tez chce kupic minky, one sa prześliczne a wzory powalają na kolana, aż za duzooo!!!
Ja sama farbuje włosy na ciemna czekoladę juz od wieków, szkoda mi kasy na fryzjera! W tym tyg muszę sie za to wziąć zeby jakoś wyglądać na ślubie w sobotęJagoodkaK, Majeczka2014, afrykanka, betinka, anulka81, magdzia26, karolcia:)))) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJagoodkaK wrote:Majeczka jaki kupilas?
kupiłam...... szary w białe grochyz różem- więc Tobie może nie podobać bo chyba jak pamiętam nie przepadasz za różem
? Dobrze kojarzę?
http://allegro.pl/babylux-wiosenny-kocyk-minky-bawelna-75-x-100-i4425062419.html - ten pierwszy
edit: mam dwa , min .piękny turkusik:) też milusiWiadomość wyedytowana przez autora: 21 lipca 2014, 11:56
-
Nelus wrote:Majeczka jaki kocyk wybrałaś? Przez was tez chce kupic minky, one sa prześliczne a wzory powalają na kolana, aż za duzooo!!!
Ja sama farbuje włosy na ciemna czekoladę juz od wieków, szkoda mi kasy na fryzjera! W tym tyg muszę sie za to wziąć zeby jakoś wyglądać na ślubie w sobotęMajeczka2014, verynice lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNelus wrote:Majeczka jaki kocyk wybrałaś? Przez was tez chce kupic minky, one sa prześliczne a wzory powalają na kolana, aż za duzooo!!!
Ja sama farbuje włosy na ciemna czekoladę juz od wieków, szkoda mi kasy na fryzjera! W tym tyg muszę sie za to wziąć zeby jakoś wyglądać na ślubie w sobotę
ojejku..zapomniałabym o swoim ślubie .... hahahaha, czyli jednak do fryzjera wybioręchociaż ogarnięte włosy może poprawią nastrój. Bo teraz to nie lubię nawet w lustrze spoglądać na siebie
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny