Wrześniowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja kupiłam femaltiker na gemini. Co do proszków to wzięłam Dzidziusia (do białego, do kolorów i płyn do płukania). Na razie małe opakowania, w razie jakbym nie była zadowolona. Jutro odbieram paczkę.
Pranie wszystkiego zaczynam w przyszłym tygodniu. A od początku sierpnia biorę się za szykowanie mieszkania na powitanie Kubusia.
Edit: A skoro mowa o wcześniejszym rozpakowywaniu to jak stoimy z numerami tel?Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lipca 2014, 19:58
-
nick nieaktualnyDziewczyny femaltiker jest w promocji na doz.pl - trzeba wejsc na strone www.doz.pl zalogowac sie, wybrac produkt, apteke w ktorej chcecie odebrac zamowienie i tyle. Platnosc przy odbiorze - nie trzeba szukac w aptekach, a zamowienie gotowe do odbioru w ok 48h (mozna ustawic wiadomosc sms) taka mala rada od sierpniowki
www.doz.pl/apteka/p67195-Femaltiker_proszek_10_g_12_saszetekIo, Paula55, Patu, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ale wy macie fajnie dziewczyny ze sie spotykacie, fajnie sie tak poznac w realu
dobrze ze mam teraz zajecie to sie tak nie nudze bo tak to kaplica na tej wiosze
potem bedzie dziecko to tez zajecie bedzie ale tez bym chciala poswiecac sobie choc troche czasu
-
nick nieaktualny
-
Ja tego femaltiker zamowie nawet 2 op bo nie jest taki drogi na gemini a u nas nie ma czegos takiego
mysle ze skoro tylu dziewczynom to pomoglo to nie jest pic na wode.
Poza tym zawiera glownie slod jeczmienny a to jest powodem zwiekszonej laktacjijasne ze karmieńie siedzi w glowie ale czasem sa takie przypadki ze ciezko sobie poradzic z homonami a jak cos moze jeszvze wspomoc to czemu nie
Do prania mam dostepne tylko platki mydlane z dzidziusia ale chyba kama mi tu pisala ze srednie sa... Wyprobuje i jak sie okaza lipne to zostaje mi tu fairy i w zasadzie tyletu nie sie piernicza z takimi rzeczami i wszystko piora w jednym proszku :p
Camille dzieki za infoCamille87 lubi tę wiadomość
-
Majeczka2014 wrote:ale naprodukowałyście!!! Jeny
ale chociaż się nie nudzimy.
Niedawno wróciłam z zakupów. Odwiedziłam aptekę i trochę kosmetycznych rzeczy dla Małej. 4 stówki poszły momentalnie
Kupiłam aspirator frida - ale do niego chyba 1 wkład był, tzn taka gąbeczka niebieska? Wiecie gdzie można dokupić na szt. te wkłady? W razie czego kupię chyba też gruszkę, majątek nie kosztuje. Niech nawet leży bezużyteczna jeśli się taka okaże.
Mam jeszcze pytanko- znów ,wiem
Kupiłyście albo macie zamiar kupić jakąś herbatkę na laktację? Polecana jest femaltiker, czytalam też na czerwcówkach, że się sprawdziła. Byłam w 2 aptekach i jej nie dostałam. Zastanawiam się czy ją kupować? Czy będzie taka potrzeba jej picia?
Wkurzyłam się, bo byłam w tesco i hebe i nawet proszków i płynów dla niemowląt nie było, pustki na pułkach!!!! Przy okazji zapytam, jakich używacie?
Po powrocie, w trakcie w sumie powrotu posprzeczałam się z T. Mam kiepski humor, poryczałam oczywiście... teraz głowa mi pęka.
Verynice, nie jesteś sama... ja też w dzień w dzień do do popołudnia przesiaduję sama! T wróci z pracy-czasami o 16 jest ale to najwcześniej. Obiad, kolacja i spanie... Namawiam go na wypad do Centrum, do kina...bo o to też ciężko... wiem, że chodzę już jak Słoń i coraz ciężej ale chyba należy się nam jeszcze chwila rozrywki..a mam wrażenie, że ciężarnej nic się nie należy
ja kupowałam przez internet te filterki z innymi zakupami, ale chyba w Gemini tez je widziałam. i ta herbatka na laktacje tez jest w Gemini
ja wolałam dla spokoju kupic. wzięłam 2 z rossmanna bo były w promocji za pół ceny i mam zamiar je pic od 38 tyg po jednej dziennie jeśli dotrwam do tego czasu tak dla spokoju i przezwyczajenia sie do smakuna pudełku jest informacja ze mozna zaczac pic pod koniec ciąży. czy cos da nie wiem, ale nie zaszkodzi
i kupiłam własnie tą polecaną, ale ona sporo drozsza wiec ja bede piła jesli faktycznie taka potrzeba bedzie. -
K_A_M_A wrote:Zostawić Was na chwilę baby no!!
Ja oczywiście muszę zaraz zdać kompa bo mój luby wieczorami go okupuje pozostaje mi telefon-a co do spania to dziś strajkuję i śpię sama-taki ooo wał!!!
Urwałam sobie fasolkę i jutro ugotuję do obiadu i mam cukinię to też jutro usmażę placuszki. A a propos placuszków to polazłam w gąszcz i narwałam papierówek i zaraz będą racuchyTzn nie tak zaraz-muszą drożdże urosnąć
Nie wiem co której miałam napisać... No i pozostajecie w moim fonie-może się uda coś z niego skrobnąć w międzyczasie obżerania się racuchami
Aha majeczka właśnie ja kupię albo bocianek albo ten felmatiker zależy co dostanę w aptece ale to w sierpniu i zacznę go pić może to coś pomoże??
Kama ja na jutro mam zaplanowane placuszki z cukiniz sosem czosnkowym
Plus krem z brokulow z grzankami z zoltym serkiem
Ale za racucha bym sie ńie obrazilachoc ja zaraz bede miec biszkopt z malinkami i truskawkami z galaretka
Majeczka2014 lubi tę wiadomość
-
Paula, normalnie za te Twoje obiady Twój facet powinien Cie po stopach całować. Co dzień takie wymyślne i wykwintne. U mnie to sos, ziemniaki z mięsem i inne takie
Albo ciasta ot tak sobie. Ja co prawda lubie piec ale od jakiegoś miesiąca nie mam na to natchnienia, moze jutro zrobię babeczki Nigelli Lawson- czekoladowo bananowe. Są proste i przepyszne i zawsze wychodzą.
Jeśli chodzi o nr tel to ja chyba nie musze podawać bo mam net w telefonie więc na pewno będe relacje zdawała z porodówki na żywo. Może nawet to bedzie fotoopowieśćPaula55 lubi tę wiadomość
-
Hehe paula to mamy podobne smaki, moj wybredny to jemu placuszki lataja wiesz kolo czego
ja jem wszystko!!! Oprocz oliwek heh.
A co do platkow mydlanych to nie kojarze zebym cos pisala... Co prawda czytalam ze lepsze sa plyny ale nie uzywalam platkow to nie moge sie wypowiadac, to samo orzechy piorace-chcialam zamowic ale tez czytalam ze lipne i ooo mam plynyPaula55 lubi tę wiadomość