Wrześniowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
iwo_na wrote:Paula, normalnie za te Twoje obiady Twój facet powinien Cie po stopach całować. Co dzień takie wymyślne i wykwintne. U mnie to sos, ziemniaki z mięsem i inne takie
Albo ciasta ot tak sobie. Ja co prawda lubie piec ale od jakiegoś miesiąca nie mam na to natchnienia, moze jutro zrobię babeczki Nigelli Lawson- czekoladowo bananowe. Są proste i przepyszne i zawsze wychodzą.
Jeśli chodzi o nr tel to ja chyba nie musze podawać bo mam net w telefonie więc na pewno będe relacje zdawała z porodówki na żywo. Może nawet to bedzie fotoopowieść
Położna Cię na fotel poprosi a Ty jej powiesz, ze najpierw musisz o tym na forum napisać -
iwo_na wrote:Paula, normalnie za te Twoje obiady Twój facet powinien Cie po stopach całować. Co dzień takie wymyślne i wykwintne. U mnie to sos, ziemniaki z mięsem i inne takie
Albo ciasta ot tak sobie. Ja co prawda lubie piec ale od jakiegoś miesiąca nie mam na to natchnienia, moze jutro zrobię babeczki Nigelli Lawson- czekoladowo bananowe. Są proste i przepyszne i zawsze wychodzą.
Jeśli chodzi o nr tel to ja chyba nie musze podawać bo mam net w telefonie więc na pewno będe relacje zdawała z porodówki na żywo. Może nawet to bedzie fotoopowieść
oooo, za fotoopowieść to trzymam za słowo
a jakie to babeczki? mozna przepis? brzmi pysznie -
nick nieaktualny
-
K_A_M_A wrote:Hehe paula to mamy podobne smaki, moj wybredny to jemu placuszki lataja wiesz kolo czego
ja jem wszystko!!! Oprocz oliwek heh.
A co do platkow mydlanych to nie kojarze zebym cos pisala... Co prawda czytalam ze lepsze sa plyny ale nie uzywalam platkow to nie moge sie wypowiadac, to samo orzechy piorace-chcialam zamowic ale tez czytalam ze lipne i ooo mam plyny
ja wyprałam parę pralek w płynach dzidziuś i płyn do płukania dzidziuś. ładnie pachną, ale nie za mocno. są w miarę miękkie i czyste. także polecam.K_A_M_A lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFipsik wrote:ja wyprałam parę pralek w płynach dzidziuś i płyn do płukania dzidziuś. ładnie pachną, ale nie za mocno. są w miarę miękkie i czyste. także polecam.
też planuję jednak zakup Dzidziusiów. Ale wkurzyłam się, że nawet w tesco ubogi mieli asortymentnie było dzidziusiów
w hebe widziałam tylko do białego 1,5 kg i to tylko jeden..nie wiem gdzie jeszcze mogę znaleźć. Może w Kauflandzie albo Carefourze będą?
-
Majeczka2014 wrote:też planuję jednak zakup Dzidziusiów. Ale wkurzyłam się, że nawet w tesco ubogi mieli asortyment
nie było dzidziusiów
w hebe widziałam tylko do białego 1,5 kg i to tylko jeden..nie wiem gdzie jeszcze mogę znaleźć. Może w Kauflandzie albo Carefourze będą?
kg? to proszku szukasz? ja nie lubie, proszki zostawiaja slady na ubraniach. wole plyny -
nick nieaktualny
-
Ja tez wole plyny do prania po proszkach plamy zostaja..
A ja wlasnie zalapalam dola.. dzwonil Maz i od jutra bedzie musial zostawac w peacy na nadgodzinach a co za tym idzie.. calusie dnie bede w domu sama.. ja tego nie zniose na dodatek jeszcze nie mogac robichttps://www.maluchy.pl/li-69187.png
https://www.maluchy.pl/li-72300.png -
nick nieaktualny
-
Ojj dzieki dziewczyny
ja lubie gotowac i nie moge sie doczekac az mama z bratem przyleca to bede mogla zaszalec
no chyba ze zaraz po ich przylocie urodze...
Staram sie codzien cos wymislic
Kama powiem ci ze o dziwo te placuszki mu podeszlyale zeby bidok tym pojadl to jeszcze syta zupke musialam zrobic
stad krem brokulowy
Na ciacho to ja mialam ochote bo wole upiec niz jesc jakies batony ze sklepu
Kama sorry myslalam ze ty pisalas o zapychaniu pralki przez platkito ktos inny w takim razie
Co do huggisow...chyba na sierpniowkach dziewczyny pisaly ze podobno sa wycofane z rynku...
-
verynice wrote:A powiedzcie mi - pierzecie i prasujecie już pieluszki tetrowe/flanelowe i pościele itp? Bo ubranka to tak, ale ta cała reszta?
verynice lubi tę wiadomość