Wrześniowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dziecko wybudzane ze snu staje sie poprostu bardzo nerwowe i placze. Wiec szkoda go na takie stresy narazac.
Zreszta nie ma opcji zeby non stop przesypialo pory karmieńiajak widzimy po czerwcowkach ich dzieci non stop na cyckach siedza
Nelus ja nie mam pojecia z kad te zakwasy... Plecy nie bolaly to na dupe przeszlo haha.
A sex w dawkach raczej umiarkowanych i wczoraj ńic nie bylo hahahahaha
-
nick nieaktualnywiecie cod ziewczyny, ja gdzieś też słyszałam że na początku powinno się karmić co ileś tam (krótkie odstępy) i też zastanawiałam się jak dziecko będzie spać to czy je budzić czy nie? Na logike dziecko zacznie pewnie płakać jak obudzi
da o swoim głodzie znak. Już sama nie wiem. Na czerwcówkach podczytywałam i tam niektóre dzieciaczki to prawie cały dzień wiszą na piersi... Dziewczyny nie mają czasu na nic dosłownie, to mnie troszkę przeraża, czy tak naprawdę jest? Musi być?
-
nick nieaktualnyPaula55 wrote:Aaaa juz wiem, o ja tepa strzala....
Przeciez wczoraj mylam w lazience na kolanach hahahaha. I z tad zakwasy
Zagadka rozwiazana
wszystko jasne
ja też miewam zakwasy...i mój T pyta "Ale po czym"a ja sama nie wiem. Dupsko to napewno od siedzenia
Paula55 lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry dziewczyny,
możecie mi powiedzieć tak łopatologicznie jak to wygląda z wyborem położnej i pediatry po porodzie???? Czy to jest z automatu, tam gdzie ja jestem zapisana do przychodni i jest też w niej położna i pediatra czy mogę sobie wybrać ich z drugiego końca miasta??Kaarolina lubi tę wiadomość
-
Hej robaki
Ja się witam w 35 tygodniuNawet nie ma mi kto foty trzasnąć
Teoretycznie teraz to mogę w każdej chwili urodzić
Ehh dziś w nocy nie spałam 2 godziny tak po prostu... Co 2 noc jest taka... W końcu o 4 zrobiłam sobie kanapkę, popiłam mlekiem i poszłam spać a jakoś głodu nie czułam... Tak bym chciała przespać całą noc... Pomimo tego, że wstaję po kilka razy na siku
Paula55, stardust87 lubią tę wiadomość
-
O! i ja mam taki sam problem
verynice wrote:Dzień dobry dziewczyny,
możecie mi powiedzieć tak łopatologicznie jak to wygląda z wyborem położnej i pediatry po porodzie???? Czy to jest z automatu, tam gdzie ja jestem zapisana do przychodni i jest też w niej położna i pediatra czy mogę sobie wybrać ich z drugiego końca miasta??verynice lubi tę wiadomość
-
Czesc dziewczyny,
a ja od trzech dni w nocy mam mokre cyce ;-/ dzisiaj to nawet rano jak się siedziałam na siusiu to mi kapło na nogi ;-/ chyba ostra mleczarnia się u mnie szykuje ;-/ mimo, że nie chce karmic piersia, przyłoże dziecko raczej kilka razy żeby tą najbardziej wartościowa siare sciagneło.... -
Dzień dobry
A ja dzisiaj w nocy obudziłam się, bo śniło mi się że mam skurcze. Tak do końca nawet nie wiem czy to był sen czy naprawdę je miałamAle jak w pełni moja świadomość się rozbudziła to nic mnie nie bolało i nie czułam żadnych skurczy. Jak na razie to ja w ogóle skurczy żadnych nie odczuwam nawet w ciągu dnia.Czasami tylko na chwilę brzuch mi stwardnieje ale to raz na kilka dni.
-
Polozna powinnas miec juz wybrana jak tylko skonczylas 18 lat w swojej przychodni rodzinnej. Na pewno podpisywalas deklaracje wyboru poloznej srodowiskowej w POZ. A co do lekarzapediatry to idziesz do tej przychodni gdzie jest lekarz do ktorego chcesz zapisac dziecko i z aktem urodzenia albo juz z dzieckiem tez podpisujesz oswiadczenie ze chcesz aby dany lekarz byl pediatra Twojego dziecka
verynice, kark lubią tę wiadomość
-
akuszerka89 wrote:Polozna powinnas miec juz wybrana jak tylko skonczylas 18 lat w swojej przychodni rodzinnej. Na pewno podpisywalas deklaracje wyboru poloznej srodowiskowej w POZ. A co do lekarzapediatry to idziesz do tej przychodni gdzie jest lekarz do ktorego chcesz zapisac dziecko i z aktem urodzenia albo juz z dzieckiem tez podpisujesz oswiadczenie ze chcesz aby dany lekarz byl pediatra Twojego dziecka
Kurde, nie pamietam żebym coś podpisywała o położnej...masakra -
Dziewczyny, wczoraj odłożyłam z mężem ubranka do szpitala, oceńcie czy jest wystarczająca ilość i rodzaj ubranek
A i jeszcze jakbyście mi doradziły jak się ubiera taki zestaw jak ja mam na zdjęciu? Kaftanik pod śpiochy? Czy Na wierzch? Jeśli na wierzch to co pod spód? Czarna magia!
Karolaaa91, magdzia26, Kaarolina, ofcooo, Majeczka2014, Ewi25 lubią tę wiadomość