Wrześniowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja mam zaległości w zakupowej fotorelacji. No to na pierwszy rzut 2 koszule do karmienia (jedna w panterkę, a druga z koronką - wiem, może przeginka na oddział poporodowy, ale ja i tak wyglądam na 12 lat i jakbym sobie koszulę z myszką czy misiek kupiła to już w ogóle nikt by mnie tam nie traktował poważnie
), super-sexi stanik do karmienia
, śpiworek, 2 prześcieradełka i pudełko na smoczek.
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/7814f8adc758.jpg
A tu przewijak na przewijakcudem się zmieścił ten "materacyk" na przewijak, bo ma sztywny spód..
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/997835c2b8d6.jpg
Kaarolina, Io, Ewi25, Paula55, anulka81, betinka, Majeczka2014, verynice, betina89, nenka, Zaczarowana, doti77 lubią tę wiadomość
-
To wyobraź sobie nas!! ;p my od lutego nic i dopiero teraz zielone światło !!!!;p Aż miałam już przypuszczenia, że jak on może tyle wytrzymywać, że na 100% gdzieś się jakoś zaspakaja ;p;pkark wrote:Ty mi tak nawet nie pisz! My bez seksu 12 dni jesteśmy, a do porodu jeszcze 40 zostało i jak nic nie będzie to chyba padniemy oboje! Bo wcześniej serducha były co dzień lub dwa
-
betina89 wrote:To wyobraź sobie nas!! ;p my od lutego nic i dopiero teraz zielone światło !!!!;p Aż miałam już przypuszczenia, że jak on może tyle wytrzymywać, że na 100% gdzieś się jakoś zaspakaja ;p;pkark wrote:Ty mi tak nawet nie pisz! My bez seksu 12 dni jesteśmy, a do porodu jeszcze 40 zostało i jak nic nie będzie to chyba padniemy oboje! Bo wcześniej serducha były co dzień lub dwahttps://www.maluchy.pl/li-69187.png
https://www.maluchy.pl/li-72300.png -
nick nieaktualnyFipsik wrote:To chyba mój mąż jest dziwny
jeśli kiedykolwiek miałby mnie zdradzić to z babą w ciąży! Nic tylko gada jakie fajne wielkie cyce mam i że pipka taka fajna (napuchnięta, nabrzmiała kurde
a ten , że "soczysta"), że w końcu brzuch mi widać to łapie i najarany chodzi
on chyba jest jakiś dziwny przy waszych
oj kochana zazdroszcze chlopa :)jak sie rozbiore to moj mowi ze przypominam mu afrykanska kobiete z wiszacymi cyckami i brzucholem hehenie umiem sie na niego gniewac:)
-
stardust87 wrote:A ja mam zaległości w zakupowej fotorelacji. No to na pierwszy rzut 2 koszule do karmienia (jedna w panterkę, a druga z koronką - wiem, może przeginka na oddział poporodowy, ale ja i tak wyglądam na 12 lat i jakbym sobie koszulę z myszką czy misiek kupiła to już w ogóle nikt by mnie tam nie traktował poważnie
), super-sexi stanik do karmienia
, śpiworek, 2 prześcieradełka i pudełko na smoczek.
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/7814f8adc758.jpg
A tu przewijak na przewijakcudem się zmieścił ten "materacyk" na przewijak, bo ma sztywny spód..
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/997835c2b8d6.jpg
gdzie kupowałaś koszule do szpitala?
-
betina89 wrote:To wyobraź sobie nas!! ;p my od lutego nic i dopiero teraz zielone światło !!!!;p Aż miałam już przypuszczenia, że jak on może tyle wytrzymywać, że na 100% gdzieś się jakoś zaspakaja ;p;pkark wrote:Ty mi tak nawet nie pisz! My bez seksu 12 dni jesteśmy, a do porodu jeszcze 40 zostało i jak nic nie będzie to chyba padniemy oboje! Bo wcześniej serducha były co dzień lub dwa
my na całe szczęście cały czas mozemybetina89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKaarolina wrote:Ja Wam zazdroszcze bo My praktycznie przez cala ciaze mamy zakaz przez chwile bylo zielone swiatelko i moze z 3 razy udalo Nam sie skorzystac.. ja podziwiam swojego P.. ja ledwo wytrzymuje a On?
kaarolina ja bym sie cieszyla gdybysmy sie chociaz 3 razy przytulali ;/ od kiedy moj sie dowiedzial o ciazy to ani jeden raz!!!Mowi ze nie jest pedofilem!Tylko ze u nas bylo tak ze byl w Anglii a jak przylecial na urlop to ja juz w 4 miesiacu bylam:) tak czy inaczej dobrze, ze mi sie nie chce bo bylby problem -
betina89 wrote:To wyobraź sobie nas!! ;p my od lutego nic i dopiero teraz zielone światło !!!!;p Aż miałam już przypuszczenia, że jak on może tyle wytrzymywać, że na 100% gdzieś się jakoś zaspakaja ;p;pkark wrote:Ty mi tak nawet nie pisz! My bez seksu 12 dni jesteśmy, a do porodu jeszcze 40 zostało i jak nic nie będzie to chyba padniemy oboje! Bo wcześniej serducha były co dzień lub dwa
Wy od lutego, a my ostatnie bzykanko 7 stycznia!karolcia:)))), betina89 lubią tę wiadomość
-
Stardust koszule masz wypasione!!!
Ja w mojej to jak wiezien bede bo w niebieskie paski haha
Kurde my tez caly czas mozemytylko ja juz nie te ruchy co kiedys haha. Ale jakos daje rade sie bujac
Dzieki IwonkoWiadomość wyedytowana przez autora: 25 lipca 2014, 15:45
betina89 lubi tę wiadomość
-
Ja mam strasznego lenia, dziennie mówię zrobię jutro to i to i tamto i co ani na bellyb.f. nie chce mi się wejść(aż wstyd przyznać) taki leń
Czy Wy też macie w sobie lenia? Qrcze nawet na myśl o wyjściu do sklepu nie chce mi się bo wiem że to potrwaaaaa[/QUOTE]
-
nick nieaktualny
-
kark wrote:Oj tam, ja byłam nastoletnią mamą, co prawda planowaną, ale dbałam o siebie i dziecko. A znajome, czy rodzina, które wpadły przed byciem "dziestką" też dbały o swoje maluchy i nadal dbają, większość z nich ma teraz po 2, 3 dzieci, fajne prace, skończone studia, kochających mężów i domy czy mieszkania własne, nie dzielone z rodzicami czy teściami, więc nie generalizujmy w ten sposób młodych mam
dokładnie. W większości przypadków to stereotyp, że nie dbają. Z moich badań przeprowadzonych do pracy licencjackiej okazało się, że każda z nastoletnich mam dba i walczy o dobro dziecka i sa szcześliwe, że mają taki mały cud. Może to też kwestia wielu czynników, ale temat rzeka
-
Fipsik ale miałaś przejścia ze zdrowiem
podziwiam Cię za siłę jaką w sobie masz.Ja bardzo się cieszę i doceniam to, że jestem zdrowa i mam zdrowe dziecko i męża. Dobrze, że odstawiłyście antydepresanty, bo moja teściowa po latach ich brania robi się coraz gorsza... Jak dla mnie to nie jest wyjście z depresji tylko nabijanie kasy firmom farmaceutycznym.
Ja dzisiaj mam słabszy dzień, nawet obiadu nie robię -
betina89 wrote:Ja mam strasznego lenia, dziennie mówię zrobię jutro to i to i tamto i co ani na bellyb.f. nie chce mi się wejść(aż wstyd przyznać) taki leń
Czy Wy też macie w sobie lenia? Qrcze nawet na myśl o wyjściu do sklepu nie chce mi się bo wiem że to potrwaaaaa
Też mam potwornego lenia, od początku prawie. NIC mi się nie chce! Choć ostatnio się zaczęłam zmuszać, bo jak sobie pomyślałam, że już niedługo będzie młody na świecie, to będę sobie pluła w brodę, że jak mogłam, to nic nie robiłam.
QUATRIONA - sukienusia przecudna!!!
Matkoooo, już nie pamiętam kto co pisał
Czy ja już mówiłam, że NIENAWIDZĘ ROBIĆ KOPYTEK #*&$!)(*#&????! Ich nazwa chyba się wzięła od bólu nóg przy ich robieniuCholerstwo się klei, a tonę mąki sypnęłam, potem to kulanie, krojenie, gotowanie, 2 godziny z głowy... NIENAWIDZĘ. Ale zaraz zasiadamy do jedzenia
Nadziewana pierś z kurczaka duszona w szpinaku i one
https://www.maluchy.pl/li-68923.png -
dba jak sie dobrze dobierze leki i do tego psychoterapia to moga zdzialac cuda. moze tesciowa ma zle dobrane. mnie w szpitalu postawili na nogi, w domu potem bralam leki dalej i dzieki nim jestem jeszcze na tym swiecie. oj, bo bylo bardzo zle juz ze mna. ale fakt, jesli ktos nie potrzebuje leczenia szpitalnego to pierwsze co powinna byc terapia a nie leki.
karolcia:)))) lubi tę wiadomość