Wrześniowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam.Niestety nie udało mi się Was nadrobić.Czytałam,czytałam i już rano.Pozdrawiam Was serdecznie.Ja mam wizytę 4.08 i to będzie już ostatnia moja wizyta.Z tego co wyczytałam,to nie tylko ja będę miała w tym dniu wizytę.
Synek popołudniu sie rozruszał w brzuszku.Nażarłam się dzisiaj jabłek,śliwek,mam ostatnio mega smaka na owoce.Mogłabym je jeśc non stop.Nadal siara leci z piersi,ale co jakiś czas,brzuszek też czuję jakby się obniżył.Idę spać,bo już oczy mi się zamykają.Pa.https://www.maluchy.pl/li-69856.png
https://www.maluchy.pl/li-70991.png -
nick nieaktualnynie mogę spać...
masakra...
i pierwszy raz od początku ciąży zrobiłam się o tej porze strasznie głodna!!! Musiałam napić mleka i zjeść jogobellę ....
Małą cały czas czuję,chyba też zrobiła wolne od spania...Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lipca 2014, 04:08
-
Dzień dobry
Nenka ja mam 161 i obecnie warzę 69 i kupiłam gatki Baby Ono w rozmiarze M.
Jeśli chodzi o nianie elektroniczną ( taką bez innych funkcji ) to ja mam tą :
http://www.mall.pl/elektroniczne-nianie/babyono-niania-elektroniczna-194?gclid=CNjdmtvj5L8CFY_ItAodmm4Amg - tu kosztuje 99 zł więc nie majątek, a mogę ją naprawdę polecić. Korzystaliśmy z niej jak się młodsza córka urodziła, przydawała się ok 3 lata, zwłaszcza w lato. My robiliśmy ognisko, a dzieci spały. Niania działa bez zarzutów, zasięg 450m jest prawdziw, dobrze i wyraźnie słychać dzieci. Po 7 latach wykopałam ją z szuflady i sprawdziłam nadal działa!Więc niania nie musi być wcale droga, żeby była dobra
A ja się dziś obudziłam z bólem w biodrzetak jakbym miała jakiś skurcz tam z lewej strony. W ogóle ostatnio w nocy zaczeły mnie skurcze w łydkach łapać
Ta ostatnia prosta to niestety najcięższa prosta.
Życzę wam kibitki udanej niedzieli. My dziś jedziemy na działkę do znajomych odebrać nasze córeczki po tygodniowej nieobecności, i przede mną cały tydzień dziećmicieszę się bo bez nich mnie nuda dopada. A za tydzien znowu wyjeżdżają tym razem na 3 tyg. Ciekawa jestem czy dziewczynom spodobają się zmiany w domu
Wczoraj jeszcze odmalowaliśmy ich pokój, pokoik Szymka prawie gotowy no i piękna nowa kuchnia na wejściu
Paula55 lubi tę wiadomość
-
Ktoś chyba szukał kosza wiklinowego o wys. 15 ch - http://allegro.pl/kosz-wiklinowy-bialy-g640-koszyk-pudelko-h15x40x28-i4409565065.html
Ja też zamierzam kupić te kosze. Szukam białych wiklinowych, jeden na brudne ciuszki małego i 2 na parapet na jego gadżety -
nick nieaktualnyGaci poporodowych to ja propnuję kupić rozmiar większe niż nosiłyście przed ciążą. Ja przy córce kupiłam takie jak sprzed ciąży, a potem mnie tak gniotły i musiałam je wciskać na siłę, bo po naturalnym "wypchnięciu" kości są strasznie szerokie jeszcze. Teraz kupiłam większe i mimo, że jestem w ciąży to przymierzałam i są fajne
A ja wczoraj popołudnie i wieczór wycięte z życia, jechałam na dodatkowych magnezach i nospie
Najlepsze jest to, że dziś moja babcia zaprosiła nas na imieniny, jutro teściowie wracają, a pojutrze szwagierka co urodziła nas zaprasza, więc kurcze trzy dni pod rząd będę sama, a moi będą się bawić
Miłej niedzieli dziewczyny -
Dzien dobry mamusie
U nas sie pogoda skiepścila.za to moj ukochany wymyslil ze skoro pada to trzeba na zakuoy jechac
bo potem jak bedzie pogoda to nie bedzie vzasu i pojedziemy na wycieczke
Tak wiec dzis konvzymy wyprawke mam nadzieje
Szonka super ze niania tyle lat sie spisuje!!!
Daj znac jak dzieciaki zareagowaly na zmianyi cieszcie sie soba
Kark karola ma racje. Nie jestes sama
Stardust ja tez kupilam te s/m i mysle ze powinny byc dobrekark lubi tę wiadomość
-
Witam się i ja. Chyba mnie też dopadły ciążowe nastoje i hormony biorą górę nad zdrowym rozsądkiem, mam doła i sama nie wiem dlaczego
wkurzam się że nie zapytałam lekarza ile mały waży a tak chciałam wiedzieć! co prawda powiedział że wszystko jest ok, ale jakoś to do mnie nie trafia. Jakoś ta wizyta nie była taka jakbym chciała
Gin każe mi się śmiać i niczym nie przejmować a ja łapie doła.... chyba spędzę dzień w łóżku, bo na nic nie mam ochoty
https://www.maluchy.pl/li-69207.png -
A ja wczoraj puscilam lezki w lozku ale ze szczescia haha.
Tak sie przytulilam do mojego miska, synek sie krecil i tak mi sie blogo zrobilo i czulam sie taka szczesliwa ze ich mam ze lezka polecialaSzonka, stardust87, Kaarolina, Io lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Paula mnie też radość jakaś ostatnio rozpiera
Więc hormony ciążowe wcale nie muszą być takie złe
Na mnie burza hormonów wpływa bardzo pozytywnie, cieszę się strasznie na zmiany jakie szykują się w naszym życiu i codziennie dziękuję Bogu za te chwile i za moją cudowną rodzinę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lipca 2014, 10:03
Paula55 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySzonka wrote:Paula mnie też radość jakaś ostatnio rozpiera
Więc hormony ciążowe wcale nie muszą być takie złe
aA mnie burza hormonów wpływa bardzo pozytywnie, cieszę się strasznie na zmiany jakie szykują się w naszym życiu i codziennie dziękuję Bogu za te chwile i za moją cudowną rodzinę
ja mam raz tak raz siak. Raz mogę płakać ze szczęscia, a raz sama nie wiem o co mi chodzi i płaczę " Bo tak" -
nick nieaktualnystardust87 wrote:majeczka, powiem Ci, że dała czadu.. o 5.30... Mój bąbel na szczęscie tylko w dzień tak się pcha, bo w nocy śpi jak zabity do 7-8
jeśli będzie tak w realu to ona chyba spać w ogóle nie będzie....będziemy mieć z nią niezłe przeboje