Wrześniowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzien dobry
Laseczki gratki kolejnych tygodni!!!ale ten czas smiga.
Karolcia jak dobrze przeczytac takie wiesci z rana... Myslalam o tobie lezac w lozku (dobrze ze moj tego nie wie bo bylby zazdrosny)
Kurde dziewczyny nie spieszcie sie tak bo ja jeszvze w czarnej dupce jestek hahaKaarolina lubi tę wiadomość
-
Hej kobity!
Karolcia no wiesz Ty co-tak straszyć...Dobrze, że Cię wypuścili-to dobry znak
Rabarbarko ja też jestem ciekawa jak to wygląda, ale nie musisz opisywać bo to może dla Ciebie krępująceWażne żeby dzidzia poczekała
Ja wczoraj się pobyczyłam nad jeziorkiem, ale fajnie było, w sumie jak nad morzemNie ma daleko, bo ok 30km. Piaseczek na brzegu, czysta woda, tylko fal brakowało
Umoczyłam brzuch do połowy bo dalej mi już było za zimno, hehe a bąbel siedział jak trusia (może spał), dopiero na kocyku szalał i się wypinał
Już wiem gdzie za rok będziemy z nim jeździć na plażing
-
Czesc!
Weekend jest zdecydowanie za krótki:-)
Zaczarowana--> pisalas ze Twoje dziecko tez podobne wagowo do mego. Co Twoj gin na to?
Dziewczyny czy macie czasami takie dziwne mrowienie ciala? Chwilke udo, chwilke lokiec? Nie wiem czy to z gorąca, braku witaminy..ale wyniki badan w piatek byly okey i nie wiem co jest grane:/ -
Dziewuszki nie wiem czy widziałyście, ale w biedrze jest promocja na pieluchy Dada-2 paczki za 5 dyszek. Chyba się skuszę, bo faktycznie pampersów jeszcze nie kupowałam
A kto dziś ma wizytę?? Bo ja mam na 18, mam mieć robiony GBS, ciekawe czy coś poza tym. -
nick nieaktualnyK_A_M_A wrote:Dziewuszki nie wiem czy widziałyście, ale w biedrze jest promocja na pieluchy Dada-2 paczki za 5 dyszek. Chyba się skuszę, bo faktycznie pampersów jeszcze nie kupowałam
A kto dziś ma wizytę?? Bo ja mam na 18, mam mieć robiony GBS, ciekawe czy coś poza tym.
widziałam w gazetce i może też się skuszę
ja jutro wizytuję o 15:40 -
nick nieaktualny
-
Hej ja tylko na chwilke. Rano zaczelam krwawic, pojechalam do lekarza, okazalo sie ze szyjka siebskrocila i zaczela sie rozwierac, maly jest juz bardzo nisko. Dostalam skierowanie do szpitala i wasnie tam jade. Niestety nie mam tam internetu, w telefonie tez nie, takze jak bede mogla to sie odezwe. I nie martwcie sie, bedzie u nas wszystko dobrze:-)
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyjustyna14 wrote:nie lubie, zwłaszcza że muszę je jeść
blee do dżemu nijak nie pasuje
a o jasnym mogę tylko pomarzyć
eh ta dieta , wczoraj nawet obiad jadłąm mdły bo bez soli
ale mąż razem ze mną
grunt to mieć wsparcie
ciężko się przestawić i przyzwyczaićja będąc na diecie przed ciążą jadłam rok, dwa lata same takie suchary SONKO-nie wiem czy kojarzycie. Jak dowiedziałam o ciąży musiałam przejść na pieczywko, więc przeszłam na ciemne. Ciężko było
ale teraz tylko i wyłącznie ciemne.
-
nick nieaktualnyDiabla85 wrote:Dzień dobry kochane!
Akuszerka i Karola będzie dobrze! Wierzę w to!
Tak sobie myślę, że musimy się oswajać z tym, że teraz takie rzeczy jak skurcze, szyjka, szpital itd. będą się zdarzać w końcu to już sierpień prawie!
4 dni lipca zostały....
nie wiem kiedy to zleciało.
Dopiero co w styczniu ujrzało się 2 kreski -
Dziewczyny trzymam za Was kciuki żeby maluchy posiedziały jeszcze trochę. A ja już po wycięciu naczyniaka. Sam zabieg nie był specjalnie bolesny ale jak w nocy puścilo już całkiem znieczulenie to zaczął się horror. Ból nie do zniesienia! Jakby mi palca miało rozerwać. Wzięłam apap ale wiadomo że nic nie pomógł. Męczę się tak dalej i mam tylko nadzieję że kolejna noc będzie choć odrobinę spokojniejsza
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lipca 2014, 10:05
-
Majeczka2014 wrote:grunt to mieć wsparcie
ciężko się przestawić i przyzwyczaićja będąc na diecie przed ciążą jadłam rok, dwa lata same takie suchary SONKO-nie wiem czy kojarzycie. Jak dowiedziałam o ciąży musiałam przejść na pieczywko, więc przeszłam na ciemne. Ciężko było
ale teraz tylko i wyłącznie ciemne.
czy to normalne??
7w3d 💔