X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniowe mamusie 2014
Odpowiedz

Wrześniowe mamusie 2014

Oceń ten wątek:
  • Paula55 Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2014, 09:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry :)
    Laseczki gratki kolejnych tygodni!!! :) ale ten czas smiga.

Karolcia jak dobrze przeczytac takie wiesci z rana... Myslalam o tobie lezac w lozku (dobrze ze moj tego nie wie bo bylby zazdrosny ;) )
    Kurde dziewczyny nie spieszcie sie tak bo ja jeszvze w czarnej dupce jestek haha :)

Kaarolina lubi tę wiadomość

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• K_A_M_A Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2014, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej kobity!
    Karolcia no wiesz Ty co-tak straszyć... ;) Dobrze, że Cię wypuścili-to dobry znak :)

Rabarbarko ja też jestem ciekawa jak to wygląda, ale nie musisz opisywać bo to może dla Ciebie krępujące ;) Ważne żeby dzidzia poczekała :)

Ja wczoraj się pobyczyłam nad jeziorkiem, ale fajnie było, w sumie jak nad morzem :D Nie ma daleko, bo ok 30km. Piaseczek na brzegu, czysta woda, tylko fal brakowało :) Umoczyłam brzuch do połowy bo dalej mi już było za zimno, hehe a bąbel siedział jak trusia (może spał), dopiero na kocyku szalał i się wypinał :P Już wiem gdzie za rok będziemy z nim jeździć na plażing :D

c2r67br.png
    rf37qxe.png
  • pralinka Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2014, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc!
    Weekend jest zdecydowanie za krótki:-)
    Zaczarowana--> pisalas ze Twoje dziecko tez podobne wagowo do mego. Co Twoj gin na to?

Dziewczyny czy macie czasami takie dziwne mrowienie ciala? Chwilke udo, chwilke lokiec? Nie wiem czy to z gorąca, braku witaminy..ale wyniki badan w piatek byly okey i nie wiem co jest grane:/

• Kaarolina Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2014, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ogolnie rozwarcie mam na 1.5-2palce.. teraz czekam na usg tylko zastanawia mnie po co skoro ide do domu

https://www.maluchy.pl/li-69187.png

https://www.maluchy.pl/li-72300.png
  • K_A_M_A Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2014, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewuszki nie wiem czy widziałyście, ale w biedrze jest promocja na pieluchy Dada-2 paczki za 5 dyszek. Chyba się skuszę, bo faktycznie pampersów jeszcze nie kupowałam :)

A kto dziś ma wizytę?? Bo ja mam na 18, mam mieć robiony GBS, ciekawe czy coś poza tym.

c2r67br.png
    rf37qxe.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 lipca 2014, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    K_A_M_A wrote:
    Dziewuszki nie wiem czy widziałyście, ale w biedrze jest promocja na pieluchy Dada-2 paczki za 5 dyszek. Chyba się skuszę, bo faktycznie pampersów jeszcze nie kupowałam :)

A kto dziś ma wizytę?? Bo ja mam na 18, mam mieć robiony GBS, ciekawe czy coś poza tym.

widziałam w gazetce i może też się skuszę :)
    ja jutro wizytuję o 15:40

• Kaarolina Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2014, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula tylko Mu nic nie mow bo mnie znajdzie jeszcze haha ;)

Paula55 lubi tę wiadomość

https://www.maluchy.pl/li-69187.png

https://www.maluchy.pl/li-72300.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 lipca 2014, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaarolina wrote:
    Ogolnie rozwarcie mam na 1.5-2palce.. teraz czekam na usg tylko zastanawia mnie po co skoro ide do domu

może po prostu dla pewności czy wszystko ok chcą zrobić USG ;)
    dobrze, że jednak wychodzisz do domku.

• akuszerka89 Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2014, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej ja tylko na chwilke. Rano zaczelam krwawic, pojechalam do lekarza, okazalo sie ze szyjka siebskrocila i zaczela sie rozwierac, maly jest juz bardzo nisko. Dostalam skierowanie do szpitala i wasnie tam jade. Niestety nie mam tam internetu, w telefonie tez nie, takze jak bede mogla to sie odezwe. I nie martwcie sie, bedzie u nas wszystko dobrze:-)

preg.png
    28.08.2014 - mój CUD - Filip❤️
    01.04.2015 - 5tc [*]
    18.08.2017 - Amelka [*]
    14.08.2018 - 6tc [*]
    04.10.2021 ciąża biochemiczna
    26.07.2022 ciąża biochemiczna
    29.10.2022⏸️😍
    22.12.2022 będzie Natalka 😍💗
  • justyna14 Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2014, 09:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie:)

Kaarolina trzymaj tam Krzysia jeszcze :)

ciemne pieczywo zabija mi smak śniadania :/

7w3d 💔
  • justyna14 Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2014, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    akuszerka i Ty też? o rany rany co tu się dzieje? Trzymaj się kochana i informuj nas

nenka a jak u Ciebie?

7w3d 💔
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 lipca 2014, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    akuszerka, trzymaj się!
    Szaleństwo się dzije...

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 lipca 2014, 09:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    justyna14 wrote:
    Witajcie:)

Kaarolina trzymaj tam Krzysia jeszcze :)

ciemne pieczywo zabija mi smak śniadania :/

nie lubisz ciemnego pieczywa? ;)

• justyna14 Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2014, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Majeczka2014 wrote:
    nie lubisz ciemnego pieczywa? ;)
    nie lubie, zwłaszcza że muszę je jeść :/ blee do dżemu nijak nie pasuje :/ a o jasnym mogę tylko pomarzyć:( eh ta dieta , wczoraj nawet obiad jadłąm mdły bo bez soli :) ale mąż razem ze mną :)

7w3d 💔
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 lipca 2014, 10:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    justyna14 wrote:
    nie lubie, zwłaszcza że muszę je jeść :/ blee do dżemu nijak nie pasuje :/ a o jasnym mogę tylko pomarzyć:( eh ta dieta , wczoraj nawet obiad jadłąm mdły bo bez soli :) ale mąż razem ze mną :)

grunt to mieć wsparcie :)
    ciężko się przestawić i przyzwyczaić :) ja będąc na diecie przed ciążą jadłam rok, dwa lata same takie suchary SONKO-nie wiem czy kojarzycie. Jak dowiedziałam o ciąży musiałam przejść na pieczywko, więc przeszłam na ciemne. Ciężko było :) ale teraz tylko i wyłącznie ciemne.

• Diabla85 Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2014, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry kochane!
    Akuszerka i Karola będzie dobrze! Wierzę w to!
    Tak sobie myślę, że musimy się oswajać z tym, że teraz takie rzeczy jak skurcze, szyjka, szpital itd. będą się zdarzać w końcu to już sierpień prawie!

[doxs9km.png
    4ilkhk7.png
  • K_A_M_A Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2014, 10:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justynko ja też szczerze nie przepadam za ciemnym-smakuje trochę jak podeszwa :P

Matko kobity Wy się uspokójcie bo jest jeszcze lipiec!!! Już trzęsę portkami :(

justyna14, kark lubią tę wiadomość

c2r67br.png
    rf37qxe.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 lipca 2014, 10:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Diabla85 wrote:
    Dzień dobry kochane!
    Akuszerka i Karola będzie dobrze! Wierzę w to!
    Tak sobie myślę, że musimy się oswajać z tym, że teraz takie rzeczy jak skurcze, szyjka, szpital itd. będą się zdarzać w końcu to już sierpień prawie!

4 dni lipca zostały....
    nie wiem kiedy to zleciało.
    Dopiero co w styczniu ujrzało się 2 kreski

• assantea Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny trzymam za Was kciuki żeby maluchy posiedziały jeszcze trochę. A ja już po wycięciu naczyniaka. Sam zabieg nie był specjalnie bolesny ale jak w nocy puścilo już całkiem znieczulenie to zaczął się horror. Ból nie do zniesienia! Jakby mi palca miało rozerwać. Wzięłam apap ale wiadomo że nic nie pomógł. Męczę się tak dalej i mam tylko nadzieję że kolejna noc będzie choć odrobinę spokojniejsza :-(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lipca 2014, 10:05

W końcu z nami! <3
    f2w3k0s3kh8mgta9.png
  • justyna14 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Majeczka2014 wrote:
    grunt to mieć wsparcie :)
    ciężko się przestawić i przyzwyczaić :) ja będąc na diecie przed ciążą jadłam rok, dwa lata same takie suchary SONKO-nie wiem czy kojarzycie. Jak dowiedziałam o ciąży musiałam przejść na pieczywko, więc przeszłam na ciemne. Ciężko było :) ale teraz tylko i wyłącznie ciemne.
    no na razie na wsparie nie narzekam:) mój T tak się przejął moim ciśnieniem, że od wizyty mojej go głowa boli, wczoraj mu zmierzyłam ciśnienie i co? za wysokie:) tyje razem ze mną, ciśnienie ma ze mną, przeżywa wszystko na równi :) czy to normalne??

7w3d 💔
‹‹ 1292 1293 1294 1295 1296 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Stres oksydacyjny w plemnikach jako przyczyna męskiej niepłodności

Wiadomo, że stres może mieć negatywny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Ale co ma wspólnego stres oksydacyjny z plemnikami? Czy może być on przyczyną męskiej niepłodności? Dowiedz się, skąd bierze się stres oksydacyjny oraz jak diagnozuje się jego obecność w męskim nasieniu?

CZYTAJ WIĘCEJ

Objawy ciąży i testy ciążowe – co powinnaś wiedzieć?

Czy to nietypowe zachcianki, czy zmiany nastroju zwiastują nowy etap w Twoim życiu? Poznaj kluczowe objawy ciąży oraz najpopularniejsze testy ciążowe, które rozwieją Twoje wątpliwości i pozwolą odkryć, czy naprawdę zostaniesz mamą. Podajemy ważne informacje! Sprawdź!

CZYTAJ WIĘCEJ

Zaburzenia hormonalne - 8 najczęstszych objawów

Zaburzenia hormonalne - jakie są ich najczęstsze objawy? Które objawy powinny Cię skłonić do wizyty u lekarza i diagnostyki w kierunku zaburzeń hormonalnych? Jakie są najczęstsze przyczyny braku równowagi hormonalnej i jak wygląda leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ