Wrześniowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
dzień dobry, od wczoraj piję herbatę imbirową, i tak rano wymiotowałam
mój mąż bez mojej wiedzy wszystkich informuje o tym że zostanie po raz kolejny tatusiemjak coś to on się będzie tłumaczył
aleksa tak to jest jak się leczy bez leków, dłużej to trwa, ale spokojnie, nic dzidziusiowi się nie stanie
ja popalałam przed ciążą troszkę w pracy, jakoś ciąża sama mnie odrzuciła od fajek -
nick nieaktualnyHej kochane przepraszam,ze sie mało odzywam ale nie mam sił na komputer zresztą mnie przy nim bardziej mdli. Na mdłosci musze coś jesć najcześciej jakieś sucharki albo suchy chleb a ostatnio doszły kiszone ogórki no i wit. B6 zauważyłam,ze po niej mnie mniej mdli ( dużo wit. B6 jest w bananach)
no i odrzuca mnie masakrycznie od słodyczy,które wcześniej uwielbiałam.
Widze,ze tu dużo tematów ale wybaczcie nie jestem wstanie nadgonić wczorajszych wiec witam jak jakieś nowe kobietki dołaczyły
buziaki dla kazdej mamusi i dzieciatkaPaula55, Ewelina23, AnkaK, jovi81 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny. Ja trafilam rano do szpitala z plamieniami
nie wiadomo skad sie wziely bo dzidzius jest mierzy 1,17 cm serduszko bije ... i lekarz nie wie skad te plamienia. Ogolnie przyjeli mnie na oddzial bez jakiegokolwiek badania , ale jestem juz w domu. Poki co nic sie nie dzieje. Mdlosci mi przeszly.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitajcie kochane
patrzę na jakieś pierdoły w tv no i czekam na M. który ma jeszcze 80km z pracy.. niby mało, ale omijają korki to pewnie zleci czas... pociesza mnie jednak fakt, że cały weekend mamy dla siebie! powygłupiamy się, poleniuchujemy i pośmiejemy się! uwielbiam! Mam nadzieje że mdłości i żadne dolegliwości nie zepsują mi całego dnia
staraczka - nie przejmuj się, ja wierze że twoje maleństwo ma się dobrze
miłego weekendu
inessa, staraczka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
inessa wrote:Hej kochane przepraszam,ze sie mało odzywam ale nie mam sił na komputer zresztą mnie przy nim bardziej mdli.
staraczka, mam nadzieję, że z dzidzią jest o.k., trzymam kciuki!
Wczoraj Mąż powiedział teściowej o ciąży. Oczywiście pierwsza reakcja była taka, że jak my sobie damy radę sami ze wszystkim i ona musi jechać z nami za granicę, żeby naszym dzieckiem się zajmowaćNie było pytania, czy chcemy, czy potrzebujemy. Nie. Ona MUSI! Grrrr.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyinessa wrote:Staraczko a nie masz terminu @ teraz bo czasami takie plamienia czy nawet krwawienia wtedy wystepuja najważniejsze,że maleństwo czuje sie dobrze
oczywiscie go nie ma
moj gin mowil mi przez tel ze to tez moze od cisnienia bo jakies ciulate dzisiaj jest
wzielam ten zastrzyk z progesteronem i jest ok ... ja podejrzewam ze mi gwaltownie progesteron spadl bo zaczelam brac zastrzyki co 3 dni bo gin mowil ze jak bedzie ok to co 3 dni brac no i moze to od tego. No nic najwazniejsze ze z dzidzia ok i nie plamie poki co
inessa lubi tę wiadomość
-
Staraczko ja też w czwartek plamiłam ciut, w szpitalu powiedzieli, że wszystko ok i w sumie jest ok, plamienia więcej się nie pojawiły. Tylko rzygam od wczoraj jak kot.
A co do teściowej, wolałabym już żeby się pchała z pomocą, niż jak mam tak, że cała rodzina męża nawet nie zadzwoniła jak poroniłam i teraz całą ciążę też wiem, że 9 miesięcy nikt nie przyjedzie, nie pomoże. Nie mówiąc już o narodzinach, że sami z tym wszystkim zostaniemy. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyInessa to moja mama ze mna w ciazy jak byla tak miala
rozklada nogi.lekarz usg jej robi a tu dziec i 4 miesiac hehe to byl dla niej szok bo miala 18 lat
Fipsik no mi sie uspokoilo poki co i mam nadzieje ze juz tak bedzie to bylo lekkie plamienie i brazowe sorry za okreslenieco innego gdyby krwawila ....
-
Witam ponownie. U mnie dobre wieści. Dzisiaj 6t4d na USG widziałam zarodek i bijące serduszko
Dzidzia ma 5,91 mm i wedlug USG jest 6t2d
Wszystko wygląda ok
Kupiłam dzisiaj 2 pary miniaturowych skarpeteczek, zeby powiedzieć naszym rodzicom. Wybrałam takie w odcieniu zielony, aby pozniej pasowały niezależnie od płci.
Niedługo idę na urodziny 5-letnich bliźniaków. Dobrze, że jestem przeziebiona to nie bede musiala tlumaczyć się, że nie piję i nie chcę dźwigać chłopaków
Jestem naprawdę szczęśliwa. Jak zobaczyłam serduszko, to mi łzy poleciałyinessa, kark, Pipek83, justyna14, hela, AnkaK lubią tę wiadomość
3 letnia córeczka- naturalnie
Starania o drugiego potomka.
Pojedyncze plemniki w nasieniu
06.2017 ICSI ( 21 oocytów, zapłodnionych 6, 4 słabe blastocysty)
3 x
01.2018 2 ICSI ( 8 zaplodnionych, 3 zarodki 3-dniowe + 1 opóźniony)
02.2018
25.07.2019 FET.... -
staraczka wrote:Anka no miejscóweczka na rogówce juz nagrzana
mam tylko nadzieje ze te plamienia to nic. Niby w szpitalu mi powiedzieli ze nie wiadomo skad plamienia a na wypisie mi napisali poronienie zagrazajacd ;/
W każdym przypadku, gdy coś się dzieje z ciążą jest wpisywane: "Poronienie zagrażające", niezależnie co się dzieje, nawet jak idziesz na obserwację z bólami brzucha albo kłopotami z ciśnieniem, więc spokojnie, głowa do góry, nogi jeszcze wyżej, odpoczywaj
A brązowe plamienie i bóle brzucha pojawiają się w terminie spodziewanej miesiączki.Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2014, 14:35
staraczka lubi tę wiadomość
Aniołek (*) 12.03.2013
Lilianna ur. 09.08.20143700 g, 56 cm
Pola ur. 24.04.20163650 g, 55 cm