X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniowe mamusie 2014
Odpowiedz

Wrześniowe mamusie 2014

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 sierpnia 2014, 22:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    uciekam dziewczyny :) czas zleciał nie wiem kiedy, a muszę jeszcze wziąć kąpiel ;) dobrej nocki :)

• doti77 Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2014, 22:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam.Dzisiaj mialam dzień pelen wrażeń.W drodze do rodziców popłakałam się normalnie bez powodu.Potem okazało się,że siostra wielce nie w humorze.Myslalam,ze mi pomoze jak tu do nas przyjedzie,a tu guzik.Nie ma w ogole zamiaru,cóż trudno.Potem byłam z kuzynką na lodach włoskich i co sie okazało,ze ona w niedługim czasie bedzie sie wyprowadzac i ze chetnie mi pomoze w domu.Teraz jestem w domu z mezem i juz mi jest smutno,bo jutro nasza rocznica ślubu,a On do pracy na 24h.Jutro caly dzień sama.Ok.zmykam do meza.

https://www.maluchy.pl/li-69856.png
    https://www.maluchy.pl/li-70991.png
  • nenka Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2014, 22:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moj ma nocki wiec jestem w domu z psem i kotem

• hela Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2014, 22:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja skonczylam prac kocyki, reczniki i pieluszki uffff a zgrzalam sie przy tej cieplej wodzie ze hoho ;) bede robic na raty to moze jakos dam rade ;)

moj kochany synuś - Sebuś <3
    64xp62y.png
  • hela Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2014, 22:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a propo pieluszek ile ich macie? bo ja mam 9szt w tym 5flanelowych starczy?

moj kochany synuś - Sebuś <3
    64xp62y.png
  • nenka Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2014, 23:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja mam 5 tet z nadruk i 5 flan do domu
    a do szpitala musze miec 10 mambiale tradycyjne

• afrykanka Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2014, 23:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja rowniez sama w domku i wynalazlam film do obejrzenia :)

"Nigdy w zyciu" bardzo mi sie podobal, kiedys widzialam i dzisiaj sobie jeszcze raz obejrzalam a do tego lody magnum :)

Doti rocznica slubu to tylko data, my mielismy 16 lipca a to byl srodek tygodnia, maz w delegacjii, dopiero w weekend nadrobilysmy. Po prostu przelozcie sobie swietowanie na inny dzien :)

1usat5od00spirqc.png
  • rabarbarka Ekspertka

Wysłany: 2 sierpnia 2014, 23:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Spokojnej nocki mamuśki:)

relgdf9h54y1o8s7.png
  • Quatriona Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2014, 23:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobranoc mamusie oby dało się pospać w ten upał

4eWXp1.png
    rYcQp1.png
  • JagoodkaK Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2014, 00:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobranoc. Przede mną kolejna ciężka nocka... bez snu w pocie i upale :(

h84fkrhm4lz65cww.png
  • K_A_M_A Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2014, 04:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień Dobry :) Nie ma to jak śniadanko o 4 :D Już wtrąbiłam 2 kanapki, jeszcze poszły w ruch cuksy czekoladowe :P hehe
    Martusia, mam nadzieję, że u Ciebie ok i że szybko Ciebie wypuszczą :)
    Widziałam brzuszki-cud, miód, malina :D (Paula Twoje rozstępy przy moich to dosłownie pryszcz ;) )
    A co do pieluch tetrowych to ja zamawiam z gemini 10 białych i 5 kolorowych. Na początek styknie, a później sobie dokupię. Podobno w Tesco są bardzo dobre i grube.
    No i przypomniało mi się-mnie też przeraża wizja tego co będzie później ale to dlatego, że boję się nieznanego :) Ale wiem, że jakoś to będzie. Wyobrażam sobie nastolatka, fajnie uczesanego i takiego żartownisia-hehe :P
    Aha, wracając z zakupów zajechałam do koleżanki i dała mi puuudło ciuchów-jestem przerażona... Nie wiem gdzie to zmieszczę, a już się cieszyłam że mam poprane i poprasowane wszystko :P
    Dobra lecę dalej spać, do później :*

c2r67br.png
    rf37qxe.png
  • pralinka Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2014, 06:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien Dobry
    Tak jak dziewczyny pisza rocznica to data a swietować mozna w inny dzien.
    U Nas juz drugi rok pod rzad byla 'oddzielna'rocznica..zycie..

Pieluch flanelowych mam 5 szt a tetrowych chyba 20szt plus 3szt bambusowe.

Nie moge spac, pierwszy raz od hohoho

• doti77 Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2014, 06:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    afrykanka wrote:
    ja rowniez sama w domku i wynalazlam film do obejrzenia :)

"Nigdy w zyciu" bardzo mi sie podobal, kiedys widzialam i dzisiaj sobie jeszcze raz obejrzalam a do tego lody magnum :)

Doti rocznica slubu to tylko data, my mielismy 16 lipca a to byl srodek tygodnia, maz w delegacjii, dopiero w weekend nadrobilysmy. Po prostu przelozcie sobie swietowanie na inny dzien :)

Ja bardzo przeżywam to,może dlatego ,że to 1 rocznica ślubu.Od rana siedzę i ryczę.Mąż do pracy miał jechać,a ja się rozryczałam ,myślałam że zwytrzymam.Zostałam w domu sama,muszę się za coś wziąźć ,bo zwariuje :(

https://www.maluchy.pl/li-69856.png
    https://www.maluchy.pl/li-70991.png
  • pralinka Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2014, 06:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula55 wrote:
    Kurde pralinka ja ostatnio szukalam tych cyckonoszy ale u nas to jakis smiech na sali :/ wogole ich nie bylo!!!
    Musze na necie zobaczyc,
    Powiedz mi kochana jak jest z rozmiarowka hm? Kuoilas taki jak normalnie nosisz? Bo nie wiem jak strzelac kupujac na necie :/
    Zalezy Ci sie obwod znienil.. Ja przed ciaza mialam 75D lub 80D a teraz kupilam 80E.. Potem wkleje Ci link jak bede na lapku, ktory kupilam:-) Chyba ze po cenie go znajdziesz, 15e dzial mama

Majeczko--> ten biustonosz do karmienia co Ja kupilam, jest sztywniejszy ale z takiego przyjemnego materialu.. To usztywnienie jest miekkie, serio bardzo przyjazne dla cialka:-)
    A jesli piersi beda bolec to pewnie i latanie bez biustonosza nawet nie pomoze hehe

Paula55 lubi tę wiadomość

• nenka Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2014, 07:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pobudka od czkawki jak ja to kocham dzień dobry:-)

Migotka22 lubi tę wiadomość

• Kaarolina Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2014, 08:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry.. znowu musialam nadrabiac ;)

Io a widzisz trzeba bylo sluchac sie juz bardziej doswiadczonych :D ja na kislu kiedys miesiac bylam i jak pomysle ze mialabym go zjesc od tak to mnie trzesie ale jakbym musiala to by nie bylo zmiluj :P

Jejku jejku niech ten dzien szybko mija bo chce juz zobaczyc mojego Dzidka :D

Io lubi tę wiadomość

https://www.maluchy.pl/li-69187.png

https://www.maluchy.pl/li-72300.png
  • stardust87 Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2014, 08:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam :) dziś w trochę lepszym humorze :)

Paula - ja mam ten na początek http://rafjolka.pl/product-pol-1767-GAIA-biustonosz-MAMA-058-BS.html kupiłam, żeby był do szpitala. Zwykły, miękki, bez fiszbin - SUPER SEXI :P Wzięłam o rozm. większy niż teraz nosze, tzn miseczkę. Bo na obwód wzięłam taki jak mam teraz rozm. Jakby się obwód za mały zrobił jakimś cudem to mam takie "przedłużki" z H%M do staników więc nie będzie problemu. A jak już mi tego 3ego dnia po porodzie bimbałki skoczą w rozmiarze (o ile skoczą) to sobie kupię kilka jakiś fajnych, koronkowych, eleganckich. Bo te miękkie to jakaś masakra, jeśli chodzi o design :P

lo - wygrzebałam gdzieś z szafki kisiel i ŻAŁUJĘ :P tzn już nie, ale w nocy słabo było :P Na razie tylko kawę piję, boję się coś zjeść, bo na zakupy mamy z mężem jechać za jakiś czas. Ale dobrze kochana, że Tobie już przechodzi, bo ile można :)

Io, Paula55 lubią tę wiadomość

Moje maleństwo [*] 30.07.13 (5tc) |
    Drugie maleństwo [*]7.10.2015 (7tc)
    f2wljw4zsezkkurs.pngmhsv9vvjv50e03h0.png
  • JagoodkaK Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2014, 08:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry
    Po okropnej nocy braku snu pobudkach ledwo usnelam, mówię pierd... wypisuje się z tych upałów :(

h84fkrhm4lz65cww.png
  • Szonka Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2014, 09:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Majeczka2014 wrote:
    Szonka a jeśli chodzi o asortyment to wszędzie taki sam? Gdzie polecasz?
    Ja pierwszy raz będę w Ikea, a akurat jutro wybieramy do Warszawy. Chciałam popatrzeć na łóżeczka, może udałoby się w końcu coś kupić

Myślę, że asortyment jest podobny, chociaż w tej w Jankach już dawno nie byłam. NA Targówku masz też świat dziecka i smyk megastore więc powinnas coś wybrać :)

A jak szukasz działu H&M mama to jest w H&M w Promenadzie przy Ostrobramskiej, z Targówka to całkiem niedaleko.

Migotka22, Majeczka2014 lubią tę wiadomość

dqprj44j5vs5457v.png

mhsvx1hpdelktj27.png[

• JagoodkaK Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2014, 09:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie wiem jak Wy ale ja juz bym mogła się wypakowac.

h84fkrhm4lz65cww.png
‹‹ 1381 1382 1383 1384 1385 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mikroelementy dające makro-poprawę męskiej płodności

Dowiedz się, które mikroelementy odgrywają kluczową rolę w kontekście męskiej płodności. Na co zwracać uwagę i których składników nie powinno zabraknąć w diecie przyszłego taty? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroby endometrium - jakie są najczęstsze?

Czym jest endometrium, a czym endometrioza? Jakie mogą być inne choroby endometrium i jak się objawiają? Jaka grubość endometrium jest optymalna podczas starań o dziecko? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak czuć się wygodnie w każdych warunkach? Cykl menstruacyjny bez tajemnic

Przeczytaj, co dzieje się w poszczególnych fazach cyklu oraz jaki może to mieć wpływ na kobiecy organizm. Sprawdź, jak możesz zadbać o swój komfort fizyczny i psychiczny na przestrzeni cyklu menstruacyjnego. 

CZYTAJ WIĘCEJ