Wrześniowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Ewelcia wrote:Cześć dziewczyny, ja dopiero zaczynam swoją przygodę z forum i belly:) Według moich obliczeń i wszystkich kalkulatorów ciążowych będę mamusią pod koniec września
Jeszcze nie potwierdziłam tego u lekarza - wizyta w piątek - trzymajcie kciuki Dzisiaj zrobiłam betę więc jutro wyniki :)To moje pierwsze maleństwo i nie mogę się doczekać
super, gratuluje i witam
zaraz dziewczyny odeślą Cię do tabelki,więc juz daje link
https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0AsIHMP3zRI_EdFlvX01QTU1UaktVU1RkWUJfejZEVVE&usp=sharing#gid=3
mozesz sie wpisać, wszystkie tu jestesmy
kark lubi tę wiadomość
-
on mowil ze na scislosc moge dzis przyjechac tak na 22 i chyba tak zrobie kurcze nie wytrzymie 2 tyg chodze ze swiadomoscia ze jestem w ciazy i chce wiedziec czy wszystko dobrze sie rozwija zeby potem (odpukac) nie pluc sobie w twarz ze moglam pojsc wczesniej
-
nick nieaktualnyEwelcia wrote:Cześć dziewczyny, ja dopiero zaczynam swoją przygodę z forum i belly:) Według moich obliczeń i wszystkich kalkulatorów ciążowych będę mamusią pod koniec września
Jeszcze nie potwierdziłam tego u lekarza - wizyta w piątek - trzymajcie kciuki Dzisiaj zrobiłam betę więc jutro wyniki :)To moje pierwsze maleństwo i nie mogę się doczekać
Gratuluję
-
Ewelcia wrote:Cześć dziewczyny, ja dopiero zaczynam swoją przygodę z forum i belly:) Według moich obliczeń i wszystkich kalkulatorów ciążowych będę mamusią pod koniec września
witamy kolejna szczesliwa wrzesniowa mamusie gratulacje!!! -
AnkaK wrote:on mowil ze na scislosc moge dzis przyjechac tak na 22 i chyba tak zrobie kurcze nie wytrzymie 2 tyg chodze ze swiadomoscia ze jestem w ciazy i chce wiedziec czy wszystko dobrze sie rozwija zeby potem (odpukac) nie pluc sobie w twarz ze moglam pojsc wczesniej
na 22? ładne godziny pracy ma -
o kurcze, to hardkorowy ten gin:)
AnkaK lubi tę wiadomość
-
a ja stwierdziłam że zasłużyłam sobie na avatarek:P
AnkaK, staraczka, aleksa.wawa lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny! Dawno mnie tu nie było ale wyjechałam na weekend, teraz zaczęła się dla mnie sesja i jakoś tak nie mogę się do tego kompa dobrać. Udało mi się Was nadrobić ale po 20 stronach to już nic wiele nie wiem.
Czytałam że niektóre kiepsko dogadują sie z mężami, no u mnie różnie to bywa. Ja ostatnio o wszystk sie denerwuje bardzo szybko można mnie wyprowadzić z równowagi ale mój mąż pod tym względem wydaje sie być niewzruszony. Troszczy sie o mnie bardzo ale jak wpadam w nerw to jakby to olewa, w sumie to moze i lepiej bo bysmy sie tylko nakrecali wzajemnie. Jeśli chodzi o seks to on juz nie moze wytrzymać a ja to jeszcze odciągam jak mogę, bo bardzo sie boje. Na ostatniej wizycie nie widziałam jeszcze maleństwa wiec mam nadzieje ze po czwartkowej wizycie bedzie serducho i maż dostanie ode mnie zielone światło.
A tak z innej beczki to cały dzień dziś zajadam ogórki, a własciwie to je pochłaniam. Od rana wszystko co ogórkowe, na słodkie w ogóle nie mam ochoty, choć dawnie to sie normalnie trzęsłam jak nie zjadłam jakiegoś batonika.
Trzymajcie sie:)Nasze słoneczko Marcelinka 6.05.2016
~~~~~~
Lenka(25tc) ur. 31.05.2014, zm. 5.06.2014
Czuję, że synuś-Miłoszek(10tc), 4.10.2013r.
Aniołki nasze, dziękujemy, że mogliśmy się Wami cieszyć choć przez chwilę...Kochamy Was
-
wg ovu owulkę miałam 20 grudnia, ale chyba jednak była 6 dni później, bo usg i bhcg wskazuje na to, że była później. A poza tym Pani Prof powiedziała, że obserwacja cyklu i monitoringi nie zawsze są w 100% wiarygodne.