X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniowe mamusie 2014
Odpowiedz

Wrześniowe mamusie 2014

Oceń ten wątek:
  • verynice Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2014, 09:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej kochane, jestem po wizycie wczorajszej i oto pierwsze zdjęcie mojego wielorybka (bo wygląda z pęcherzem ciążowym jak rybka :D :D )

vzj704.jpg

Wszystko jest ok i nawet biło serduszko...kolejna wizyta 26.02 ;)

jovi81, nescafe, stardust87, Quatriona, Fipsik, Dżola, kark, madeinloove, justyna14, Koza, akuszerka89, Patu, Pipek83, AnkaK, JagoodkaK, mycha89 lubią tę wiadomość

dqprpx9ikjqhrova.png
  • nescafe Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2014, 09:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    verynice wrote:
    Hej kochane, jestem po wizycie wczorajszej i oto pierwsze zdjęcie mojego wielorybka (bo wygląda z pęcherzem ciążowym jak rybka :D :D )

vzj704.jpg

Gratulacje ;) Ile maluszek mial crl?

• nescafe Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2014, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AnkaK wrote:
    pracowalam w restauracji i mieszkalam u brata ale coz milosc zostala w pl i jak wrocilam 1,5 rou temu to juz razem zamieszkalismy. serce nie sluga ale nie zaluje:)czasami tesknie za bratanicami moze uda mi sie ich w tym roku odwiedzic bardzo bym chciala...

U nom jak do milosci, to powazna sprawa ;) Tez wyjechalam, do milosci hehe

AnkaK lubi tę wiadomość

• Fipsik Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2014, 09:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miałam już usg, lokator ma 5mm, serduszko bije. Wypuszczą mnie pod warunkiem, że będę plackiem leżeć do wizyty u lekarza. I leki dostanę kolejne.

jovi81, stardust87, Quatriona, staraczka, rabarbarka, Ewelcia, kark, madeinloove, akuszerka89, Emalia82, justysia90, Patu, Paula55, Pipek83, AnkaK, Anda, JagoodkaK lubią tę wiadomość

c55fcsqv7zvb1aan.png
    gyxw8u69g8jufhg3.png
  • nescafe Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2014, 09:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fipsik wrote:
    Miałam już usg, lokator ma 5mm, serduszko bije. Wypuszczą mnie pod warunkiem, że będę plackiem leżeć do wizyty u lekarza. I leki dostanę kolejne.
    O noo widzisz jak serducho bije to jest dobrze, ludzik jest silny!! Jak trzeba lezec to trzeba. Dasz rade kochana .

• jovi81 Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2014, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fipsik wrote:
    Ufff, kamień z serca. Jak trzeba plackować to trzeba a zawsze lepiej w domu niż w szpitalu. Cieszę się że maleństwo jest silne <3

https://www.maluchy.pl/li-69787.png
    xvg47yr.png
  • Fipsik Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2014, 09:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Już mu powiedziałam, że jak tylko wyjdzie to ma wpierdal, więc woli siedzieć jak najdłużej..

stardust87, nescafe, Quatriona, zoi, Ewelcia, staraczka, AnkaK, JagoodkaK lubią tę wiadomość

c55fcsqv7zvb1aan.png
    gyxw8u69g8jufhg3.png
  • stardust87 Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2014, 09:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fipsik, mówiłyśmy że wszystko będzie ok ;) teraz leż i odpoczywaj :)

Moje maleństwo [*] 30.07.13 (5tc) |
    Drugie maleństwo [*]7.10.2015 (7tc)
    f2wljw4zsezkkurs.pngmhsv9vvjv50e03h0.png
  • verynice Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2014, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nescafe wrote:
    Gratulacje ;) Ile maluszek mial crl?

Z wrażenia nie pamiętam :D ale Pani doktor mówiła, że wszystko jest idealnie ;)

dqprpx9ikjqhrova.png
  • verynice Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2014, 09:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fipsik wrote:

Będzie dobrze, zobaczysz! Dzidzia jest silna! Znowu w dwójce wylądowałaś?

dqprpx9ikjqhrova.png
  • Quatriona Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2014, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Super Fipsik teraz odpoczywajcie i myślcie pozytywnie:)

4eWXp1.png
    rYcQp1.png
  • Fipsik Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2014, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    verynice wrote:
    Będzie dobrze, zobaczysz! Dzidzia jest silna! Znowu w dwójce wylądowałaś?

W bizielu, w dwójce nie leżałam nigdy :)

c55fcsqv7zvb1aan.png
    gyxw8u69g8jufhg3.png
  • verynice Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2014, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fipsik wrote:
    W bizielu, w dwójce nie leżałam nigdy :)

Aaaa to nie wiem czemu pomieszałam :D :) a nie byłaś ostatnio na izbie w dwójce?

dqprpx9ikjqhrova.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 stycznia 2014, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    verynice wrote:

vzj704.jpg

Jaki maluśki wielorybek ;)
    Gratuluję udanej wizyty !!

verynice lubi tę wiadomość

• Koza Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2014, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć :)
    Fipsik- to teraz tylko leż, niech chłop robi co trzeba :) Zdrówka!
    verynice- śliczny/a :)
    Trzymam kobietki kciuki za wasze wizyty<3

verynice lubi tę wiadomość

https://www.maluchy.pl/li-68999.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 stycznia 2014, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie kochane:)
    Mam dobrą i złą wiadomość :( Ta dobra już jutro zaczynam 10 tydzień (według USG), a ta zła szef wywalił mnie z pracy, dowiedział się o ciąży i teraz póki co nie chce mnie widzieć, no cóż kłócić się nie będę bo to i tak nie ma sensu, pogadaliśmy wczoraj z mężem i oboje stwierdziliśmy że on zarabia za nas dwóch więc nie ma sensu szukać pracy, może potem jak urodzę, wychowam dziecko to zacznę czegoś szukać, no i też bardzo chciałam iść dalej (chodzi o szkołę) no i od jutra idę się dowiedzieć o studiach III stopnia (doktoranckie) no i o studiach podyplomowych, trochę się boję ale każdy wie że dam sobie radę, więc pożyjemy... zobaczymy

• Fipsik Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2014, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Koza wrote:
    Cześć :)
    Fipsik- to teraz tylko leż, niech chłop robi co trzeba :) Zdrówka!
    verynice- śliczny/a :)
    Trzymam kobietki kciuki za wasze wizyty<3

nic nie zrobi teraz :( zakaz mamy... ;P

c55fcsqv7zvb1aan.png
    gyxw8u69g8jufhg3.png
  • Fipsik Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2014, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    madeinloove wrote:
    Witajcie kochane:)
    Mam dobrą i złą wiadomość :( Ta dobra już jutro zaczynam 10 tydzień (według USG), a ta zła szef wywalił mnie z pracy, dowiedział się o ciąży i teraz póki co nie chce mnie widzieć, no cóż kłócić się nie będę bo to i tak nie ma sensu, pogadaliśmy wczoraj z mężem i oboje stwierdziliśmy że on zarabia za nas dwóch więc nie ma sensu szukać pracy, może potem jak urodzę, wychowam dziecko to zacznę czegoś szukać, no i też bardzo chciałam iść dalej (chodzi o szkołę) no i od jutra idę się dowiedzieć o studiach III stopnia (doktoranckie) no i o studiach podyplomowych, trochę się boję ale każdy wie że dam sobie radę, więc pożyjemy... zobaczymy

póki nie musisz leżeć (odpukać), to dasz sobie radę :) Ja zaczynam 21 lutego zajęcia i się zastanawiam czy w ogóle zacznę szkołę :(

c55fcsqv7zvb1aan.png
    gyxw8u69g8jufhg3.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 stycznia 2014, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fipsik wrote:

Najważniejsze że Twoje maleństwo żyje i się rozwija
    Jesteś dzielna i napewno dacie sobie z tym radę.
    Ściskam Cię mocno 0potul.gif

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 stycznia 2014, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fipsik wrote:
    póki nie musisz leżeć (odpukać), to dasz sobie radę :) Ja zaczynam 21 lutego zajęcia i się zastanawiam czy w ogóle zacznę szkołę :(

Narazie musisz odpoczywać, ja też się trochę obawiam wizyty ale mam cichą nadzieje że z maluszkiem wszystko będzie dobrze :(

‹‹ 157 158 159 160 161 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta wegetariańska i dieta wegańska w ciąży i podczas laktacji

Czy dieta wegetariańska i wegańska w ciąży oraz podczas laktacji to dobry pomysł? Na co należy zwrócić uwagę nie jedząc w tym okresie mięsa lub żadnych produktów pochodzenia zwięrzęcego? Czy jest to bezpieczne dla ciąży i rozwoju płodu, a potem niemowlęcia? Przeczytaj jak powinna wyglądać dieta mamy karmiącej i czy spożywane przez nią pokarmy mogą wpływać na dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

14 zasad dobrego odżywiania podczas starania - co i jak jeść, aby szybciej zajść w ciążę

Odpowiednia dieta płodności może nie tylko polepszyć twoje zdrowie i dobre samopoczucie, ale również wspomóc twoją płodność oraz zapewnić zdrowy rozwój twojego dziecka jak już zajdziesz w ciążę. Co zatem oznacza „odpowiednia dieta”? Znajdziesz tutaj 14 wskazówek, które pomogą Ci lepiej zaplanować posiłki.

CZYTAJ WIĘCEJ

Leczenie IVF i preimplantacyjne badania genetyczne - nowa nadzieja dla niepłodnych par

Preimplantacyjne badania genetyczne (PGT) mogą być bardzo pomocne dla par, które od dłuższego czasu starają się o dziecko, mają za sobą nieudane transfery, czy przykre doświadczenia związane z utratą ciąży. Jakie korzyści dają badania PGT? Jak wykonanie badań PGT może zwiększać szanse na powodzenie in vitro? 

CZYTAJ WIĘCEJ