Wrześniowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMam umowę o pracę tymczasową do kwietnia,przez agencje pracy,wszystko obowiązuje jak w umowie i pracę tylko z ciążą nic nie jest zawarte,podobnoAnda wrote:Justysia czy twoja umowa to była umowa na czas wykonania określonej pracy? Tak jak pisano na forum tak umowa jeśli kończyłaby sie po 3 miesiącu to ulega przedłużeniu do dnia porodu. Ale to bardzo ważne - nie dzieje sie jeśli była to umowa na tzw. zastępstwo? Wtedy najlepiej ciągnąc L4 i płaci ZUS.
-
nick nieaktualnyA te L4 to do ZUS się daje czy cały czas pracodawcy?hela wrote:przypomniało mi się jak mój kolega miał wypadek, jest kierowcą, i od razu miał zwolnienie L4 jednak szef i tak mial prawo go zwolnić bo coś że więcej na zwolnieniu był niż pracował - mniejsza o to! nawet po tym jak go zwolnili ciągnął L4 i wtedy zus mu dalej wypłacał, miał 2 komisje chyba ale później już dostawał zwolnienie od psychologa czy coś że ma uraz i nie może wykonywać zawodu
wiec kombinujcie jak można 
AnkaK super widać nawet maleństwo na awatarku
Coś się Jovi odzywała?Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2014, 19:55
-
Wspaniałe cudeńko:) gratulacje serdeczne!!mycha89 wrote:Hej Kochane,
Nadrobię dziś wszystkie posty, ale najpierw się pochwalę. Mój glutek to już człowiek! Przez 9 dni podwoił swoją wielkość i ma już 2,25cm! Niesamowite jest to, iż na USG (u innej wspaniałej Pani gin) widziałam jak macha nóżkami!!! Ewidentnie pływał - coś niesamowitego;) Serduszko na zoomie to nie było małe pikające cuś, a duże serducho walące pełną parą! A tatuś jest dumny,że już od małego tańczy po nim break'a;) - stał na główce!!! Wszystkim życzę tych wspaniałych wrażeń! Kosmówka dalej się odwarstwia, ale nic groźnego, ani krwiaka nie ma, ani się nic nie dzieje;), wyniki krwi niby zaburzone, ale to nic poważnego! Jestem przeszczęśliwa;)))
P.S. te dwa kółka to zmierzony jest pęcherzyk żółtkowy a drugi to z daleka główka;p

mycha89 lubi tę wiadomość
7w3d 💔 -
mycha89 wrote:Hej Kochane,
Nadrobię dziś wszystkie posty, ale najpierw się pochwalę. Mój glutek to już człowiek! Przez 9 dni podwoił swoją wielkość i ma już 2,25cm! Niesamowite jest to, iż na USG (u innej wspaniałej Pani gin) widziałam jak macha nóżkami!!! Ewidentnie pływał - coś niesamowitego;) Serduszko na zoomie to nie było małe pikające cuś, a duże serducho walące pełną parą! A tatuś jest dumny,że już od małego tańczy po nim break'a;) - stał na główce!!! Wszystkim życzę tych wspaniałych wrażeń! Kosmówka dalej się odwarstwia, ale nic groźnego, ani krwiaka nie ma, ani się nic nie dzieje;), wyniki krwi niby zaburzone, ale to nic poważnego! Jestem przeszczęśliwa;)))
P.S. te dwa kółka to zmierzony jest pęcherzyk żółtkowy a drugi to z daleka główka;p

CZAAAAAAAD! Gratuluje! Juz sie nie moge doczekać kiedy pierwszy raz zobaczę mojego Kropka!
-
mycha89 wrote:Hej Kochane,

Ale wspaniałe wieści, super!
jak ja czekam by zobaczyc taki widok
cos wspaniałego! i niezły tancerz będzie
-
Kochane , przepraszam że dopiero teraz ale mąż jak się okazało zarezerwował stolik w naszej ulubionej restauracji i po lekarzu mnie tam zabrał na kolację

Jeszcze nie wierzę w swoje szczęście które ma 8mm i szybko bijące serduszko
Jesteście kochane - nie wiem jakbym zniosła ten czas oczekiwania gdyby nie Wy
AnkaK, akuszerka89, Paula55, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Quatriona, Fipsik, justyna14, Dżola, nick nieaktualny, stardust87, verynice, nick nieaktualny, Anda, zoi, nick nieaktualny, JagoodkaK lubią tę wiadomość
-
gratulacje:)jovi81 wrote:Kochane , przepraszam że dopiero teraz ale mąż jak się okazało zarezerwował stolik w naszej ulubionej restauracji i po lekarzu mnie tam zabrał na kolację

Jeszcze nie wierzę w swoje szczęście które ma 8mm i szybko bijące serduszko
Jesteście kochane - nie wiem jakbym zniosła ten czas oczekiwania gdyby nie Wy

no i brawa dla meza za reakcje:)
jovi81 lubi tę wiadomość
-
ale SUPER!!! tak bardzo się cieszę, Jovi:*** Oby tylko tak dalej:)
jovi81 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny