Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
Partner Akcji

DHA z alg czy ryb? Sprawdzamy, dlaczego DHA z alg zyskuje na popularności wśród przyszłych mam.
SPRAWDŹ
Partner Akcji

Przytłoczona zbyt wieloma zaleceniami?
Poznaj 7 składników rekomendowanych przez ginekologów w jednej formule👌
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniowe mamusie 2014
Odpowiedz

Wrześniowe mamusie 2014

Oceń ten wątek:
  • AnkaK Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2014, 19:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dasz rade JagoodkaK:)

uanndqk36vjen8uu.png
  • justyna14 Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2014, 19:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no ja jutro też sama ide, bo mój w pracy:( cóż jak będzie dobrze to fotke zobaczy:)
    jovi czekamy na dobre wieści.

7w3d 💔
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 stycznia 2014, 19:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam umowę o pracę tymczasową do kwietnia,przez agencje pracy,wszystko obowiązuje jak w umowie i pracę tylko z ciążą nic nie jest zawarte,podobno
    Anda wrote:
    Justysia czy twoja umowa to była umowa na czas wykonania określonej pracy? Tak jak pisano na forum tak umowa jeśli kończyłaby sie po 3 miesiącu to ulega przedłużeniu do dnia porodu. Ale to bardzo ważne - nie dzieje sie jeśli była to umowa na tzw. zastępstwo? Wtedy najlepiej ciągnąc L4 i płaci ZUS.

• Fipsik Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2014, 19:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie martwcie się tak, że same idziecie. Mój miał wziąć wolne, żeby iść ze mną i co - każde usg bez niego bo w szpitalu. Nawet zdjęcia nie widział, bo nie dali..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2014, 19:48

c55fcsqv7zvb1aan.png
    gyxw8u69g8jufhg3.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 stycznia 2014, 19:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A te L4 to do ZUS się daje czy cały czas pracodawcy?
    hela wrote:
    przypomniało mi się jak mój kolega miał wypadek, jest kierowcą, i od razu miał zwolnienie L4 jednak szef i tak mial prawo go zwolnić bo coś że więcej na zwolnieniu był niż pracował - mniejsza o to! nawet po tym jak go zwolnili ciągnął L4 i wtedy zus mu dalej wypłacał, miał 2 komisje chyba ale później już dostawał zwolnienie od psychologa czy coś że ma uraz i nie może wykonywać zawodu ;) wiec kombinujcie jak można ;)

AnkaK super widać nawet maleństwo na awatarku :)

Coś się Jovi odzywała?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2014, 19:55

• justyna14 Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2014, 19:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mycha89 wrote:
    Hej Kochane,
    Nadrobię dziś wszystkie posty, ale najpierw się pochwalę. Mój glutek to już człowiek! Przez 9 dni podwoił swoją wielkość i ma już 2,25cm! Niesamowite jest to, iż na USG (u innej wspaniałej Pani gin) widziałam jak macha nóżkami!!! Ewidentnie pływał - coś niesamowitego;) Serduszko na zoomie to nie było małe pikające cuś, a duże serducho walące pełną parą! A tatuś jest dumny,że już od małego tańczy po nim break'a;) - stał na główce!!! Wszystkim życzę tych wspaniałych wrażeń! Kosmówka dalej się odwarstwia, ale nic groźnego, ani krwiaka nie ma, ani się nic nie dzieje;), wyniki krwi niby zaburzone, ale to nic poważnego! Jestem przeszczęśliwa;)))

P.S. te dwa kółka to zmierzony jest pęcherzyk żółtkowy a drugi to z daleka główka;p

xlz447.jpg
    2urxwcl.jpg
    Wspaniałe cudeńko:) gratulacje serdeczne!!

mycha89 lubi tę wiadomość

7w3d 💔
  • Dżola Ekspertka

Wysłany: 30 stycznia 2014, 19:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mycha89 wrote:
    Hej Kochane,
    Nadrobię dziś wszystkie posty, ale najpierw się pochwalę. Mój glutek to już człowiek! Przez 9 dni podwoił swoją wielkość i ma już 2,25cm! Niesamowite jest to, iż na USG (u innej wspaniałej Pani gin) widziałam jak macha nóżkami!!! Ewidentnie pływał - coś niesamowitego;) Serduszko na zoomie to nie było małe pikające cuś, a duże serducho walące pełną parą! A tatuś jest dumny,że już od małego tańczy po nim break'a;) - stał na główce!!! Wszystkim życzę tych wspaniałych wrażeń! Kosmówka dalej się odwarstwia, ale nic groźnego, ani krwiaka nie ma, ani się nic nie dzieje;), wyniki krwi niby zaburzone, ale to nic poważnego! Jestem przeszczęśliwa;)))

P.S. te dwa kółka to zmierzony jest pęcherzyk żółtkowy a drugi to z daleka główka;p

xlz447.jpg
    2urxwcl.jpg

CZAAAAAAAD! Gratuluje! Juz sie nie moge doczekać kiedy pierwszy raz zobaczę mojego Kropka!

16udyx8dlqyt9a9e.png
  • JagoodkaK Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2014, 19:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja wysylalam caly czas do firmy

h84fkrhm4lz65cww.png
  • AnkaK Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2014, 20:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja mojego meza widze 20min jak je ze mna obiad po pracy potem sie przebiera i jedzie na dodatkowa fuche i wraca raz(jak sie dobrze pojdzie) o 20 a raz 21,22...:(

uanndqk36vjen8uu.png
  • JagoodkaK Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2014, 20:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moj jest w domu w weekend i 1 do 2 dni w tygodniu....

h84fkrhm4lz65cww.png
  • AnkaK Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2014, 20:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to fakt masz gorzej ja chociaz codziennie wieczorem moge sie do niego przytulic

uanndqk36vjen8uu.png
  • Patu Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2014, 20:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mycha89 wrote:
    Hej Kochane,

xlz447.jpg
    2urxwcl.jpg

Ale wspaniałe wieści, super!
    jak ja czekam by zobaczyc taki widok :) cos wspaniałego! i niezły tancerz będzie :)

w4sqskjoaxouo4v6.png
    km5szbmh19kb0szw.png
    tb73e6ydp1wtlvbc.png
  • JagoodkaK Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2014, 20:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Puste zimne lozko jest okropne, wczoraj pierwszy raz po 4 samotnych nocach sie do niego przytulilam. Spalam jak kleszcz ;-)

AnkaK, nick nieaktualny, Anda lubią tę wiadomość

h84fkrhm4lz65cww.png
  • JagoodkaK Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2014, 20:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mycha89 piekny tancerz :-*

h84fkrhm4lz65cww.png
  • AnkaK Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2014, 20:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratulacje mycha:):)

uanndqk36vjen8uu.png
  • jovi81 Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2014, 20:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane , przepraszam że dopiero teraz ale mąż jak się okazało zarezerwował stolik w naszej ulubionej restauracji i po lekarzu mnie tam zabrał na kolację :)
    Jeszcze nie wierzę w swoje szczęście które ma 8mm i szybko bijące serduszko <3
    Jesteście kochane - nie wiem jakbym zniosła ten czas oczekiwania gdyby nie Wy <3

AnkaK, akuszerka89, Paula55, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Quatriona, Fipsik, justyna14, Dżola, nick nieaktualny, stardust87, verynice, nick nieaktualny, Anda, zoi, nick nieaktualny, JagoodkaK lubią tę wiadomość

https://www.maluchy.pl/li-69787.png
    xvg47yr.png
  • AnkaK Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2014, 20:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jovi81 wrote:
    Kochane , przepraszam że dopiero teraz ale mąż jak się okazało zarezerwował stolik w naszej ulubionej restauracji i po lekarzu mnie tam zabrał na kolację :)
    Jeszcze nie wierzę w swoje szczęście które ma 8mm i szybko bijące serduszko <3
    Jesteście kochane - nie wiem jakbym zniosła ten czas oczekiwania gdyby nie Wy <3
    gratulacje:):):) no i brawa dla meza za reakcje:)

jovi81 lubi tę wiadomość

uanndqk36vjen8uu.png
  • akuszerka89 Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2014, 20:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale SUPER!!! tak bardzo się cieszę, Jovi:*** Oby tylko tak dalej:)

jovi81 lubi tę wiadomość

preg.png
    28.08.2014 - mój CUD - Filip❤️
    01.04.2015 - 5tc [*]
    18.08.2017 - Amelka [*]
    14.08.2018 - 6tc [*]
    04.10.2021 ciąża biochemiczna
    26.07.2022 ciąża biochemiczna
    29.10.2022⏸️😍
    22.12.2022 będzie Natalka 😍💗
  • akuszerka89 Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2014, 20:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    chcemy zdjęcie:))

preg.png
    28.08.2014 - mój CUD - Filip❤️
    01.04.2015 - 5tc [*]
    18.08.2017 - Amelka [*]
    14.08.2018 - 6tc [*]
    04.10.2021 ciąża biochemiczna
    26.07.2022 ciąża biochemiczna
    29.10.2022⏸️😍
    22.12.2022 będzie Natalka 😍💗
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 stycznia 2014, 20:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jovi gratulacje :) super wiesci - teraz juz do przodu tylko ! ;)

jovi81 lubi tę wiadomość

‹‹ 162 163 164 165 166 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

12 najnowszych rekomendacji dla kobiet cierpiących na endometriozę - łagodzenie bólu i wspieranie płodności poprzez dietę

Endometrioza jest jedną z tych chorób, do której należy podchodzić holistycznie. Jednym ze sposobów, który może pomóc w walce z chorobą i przede wszystkim z łagodzeniem objawów choroby jest odpowiednia dieta. Poznaj 12 najważniejszych zasad zdrowego odżywiania dla kobiet, które cierpią na endometriozę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Krew miesiączkowa - kolor krwi podczas okresu

Czy to normalne, że krew miesiączkowa zmienia swój kolor i konsystencję? Czy brązowy kolor krwi podczas okres powinien Cię niepokoić, czy jest to zjawisko naturalne? Kiedy krwawienie miesiączkowe wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ