Wrześniowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Mamusia zwariowałam na punkcie groszkow wiec groszkowy kącik dla mojego malucha:-) dodam jeszcze ze zasłonki tez mam w groszki i nasza posciel tez tylko w drobniejsze:-) żałuje ze ubranek w groszki nie widziałam bo pewnie tez bym kupiła!
Jeszcze obrazki na drugiej scianie nie powieszone bo tatuś sie ociąga ale mozna powiedzieć ze skończony pokoj
Mam nadzieje ze zdjecia wyraźne i nie do góry nogami bo tak mi na telefonie pokazuje:-)K_A_M_A, BlackLuna, kark, Diabla85, zoi, Majeczka2014, stardust87, Io, madiiiii, Migotka22, magdzia26, Ewi25, akuszerka89, Tysia87, Paula55, Kaarolina, afrykanka, Nelus, mycha89, le'nutka, EmiBam, verynice lubią tę wiadomość
-
assantea wrote:Zaczęłam smarować brodawki purelanem. Ciężko się to cholerstwo rozsmarowuje ale postaram się dwa razy dziennie smarować. Do cc niecałe trzy tygodnie. Mam nadzieję że rozkręci mi się laktacja bo bardzo chciałabym karmić piersią. Póki co żadnych nawet małych wycieków nie zauważyłam.
Dziewczyny - kiedy mogę zacząć pić femaltiker? -
nick nieaktualny
-
assantea wrote:Na razie zamówiłam tylko i czekam na przesyłkę. Właśnie nie wiem kiedy zacząć - dlatego pytam
A ja przeczytałam, że już smarujesz...czytanie ze zrozumieniem się kłania
Ale stop ja mówię o brodawkach...Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 sierpnia 2014, 19:27
-
Karolcia, nareszcie w domciu
dziobek Krzysia jest bezcenny
teraz już tylko dużo zdrówka dla ciebie i szybkiego powrotu do pełni sił, a dla Was jako rodzinki jak najwięcej pięknych momentów i radości z bycia razem
oki dziewczynki udanego wieczoru ja mykam się szykować do spankakąpiel i te sprawy :)jutro znowu wstanę skoro świt i będę wam tu marudzić
trzymajcie się cieplutko
Kaarolina lubi tę wiadomość
-
Krzysiu, słodziak Mały super że już w domku!!
Karolcia, super kącik (też lubię groszki) zdradzisz z jakiego sklepu ten pierwszy szary kombinezonik???
My wróciliśmy ze szpitala, był dzisiaj wieczorek informacyjny. Wszystko na plus:) Srawiają na naturalny poród, chyba że dziecko ma ok 4 kg to ew. ccKaarolina lubi tę wiadomość
-
Aaa naskrobalyscie szalone
ja dopiero pozegnalam kolezanke
nie ma to jak ploty brzuchatek
ahh jak mi lepiej
Karola normalnie czytasz w moich myslachjak bylam na poprzedniej str to mialam wolac o fotki twojego koncika bo wiedzialam ze szalejesz z groszkami... Przepiekńie to wyglada!!!! ZAKOCHALAM sie. Przygarniesz nas? H haha.
Mega moj styl! Pieknie!!!!
Karolinka 2: Krzysztof jest the bestsloneczko piekne
a ty juz masz 10 kg mniej???!!!! Super!!! Dalej to juz poleci
Ja juz o wagach dzieciakow slyszec nie chce bo sie zestresowalam ze moj krasnal taki malutkiwogole jak wczesniej nie myslalam o jutrzejszej wizycie tak teraz sram po gaciach czy ten moj brzuch rosnie i boje sie
Generalnie ide pakowac pomalu torbe....
-
Karola Krzysiu jest przeslodki ,do schrupania normalnie:-)
Pokoik groszkowy cudny.ja dziś jestem bez weny twórczej do pisania,ale podczytuje na bieżąco.moja koleżanka urodziła chłopca 60 cm a i tak wychodził że szpitala w ubraniu 56,bo takie dzidki są takie skulone na początku,więc nie ma co szaleć z ubraniami.Kaarolina lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-69041.png -
Kurcze, ale miałam przed chwilą akcję. Jak z W11. A myślałam, że na takim spokojnym osiedlu mieszkam. Siedzę sobie spokojnie nad papierami i nagle słyszę pod blokiem straszne krzyki i awanturę. Wyskoczyłam na balkon a tam dwóch gości się szarpie i jeden krzyczy ,,policja na ziemię'' itp. Patrzę a ten jedne ma broń, tylko że munduru nie ma. No i nie wiem czy dzwonić na policję czy to faktycznie policjant. Zaraz biegnie drugi z bronią wiec doszłam do wniosku, że to jednak policjanci. Za nimi biegnie dziewczyna z dzieckiem na ręku (może z roczek miało) i rzuca się na tych policjantów, żeby bronić tego, którego skuwali akurat. Dziecko krzyczy a matka zamiast się troszczyć żeby mu się nic nie stało to startuje z pięściami. Na szczęście przybiegł trzeci facet i ją przytrzymał. Potem się od sąsiadów dowiedziałam, że Ci ludzie mieszkają w moim bloku i policja przyszła go zatrzymać a on wyskoczył przez okno z pierwszego piętra. Jeden policjant skoczył za nim. No masakra jakaś. Straszne, że mam takich sąsiadów. Potem wlekli tego faceta obitego pod blokiem i krzyczeli, że dostanie zarzuty za próbę ucieczki i napaść na funkcjonariuszy. A ta mamuśka leciała za nimi i prosiła, żeby mu jeszcze pozwolili zapalić bo on się boi. Biedne dziecko musiało na to wszystko patrzeć. Dobrze, że małe to może nie zapamięta tego. No ale rodziców mu nie zazdroszczę.
Oczywiście cały blok na balkonach. Jak tylko zabrali tego gościa to furorę zrobiło to, że jestem w ciąży bo część sąsiadów nie wiedziałaFipsik lubi tę wiadomość
-
Karolaaa91 wrote:Karola już kładziesz go tak na boczek ? I zawijasz do spania ciasno w rożek ?
Bo zastanawiałam się właśnie jak takim maluchom lepiej?
W ogóle to kiedy można już kłaść na brzuszek?My zaczynamy od jutra
Edit. Dzieki Dziewczynki ja w moim Bablu jedtem meeega zakochanaWiadomość wyedytowana przez autora: 20 sierpnia 2014, 20:18
https://www.maluchy.pl/li-69187.png
https://www.maluchy.pl/li-72300.png