Wrześniowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Matko kochana co sie zestresowalam!!!! Neluska trzymaj sie i czekamy na wiesci!!!
A ja musialam odpoczacw nocy spalam dobrze, potem wstalam, pokrecilam sie po domu i tak mnie zebralo ze nie wiem kiedy zasnelam... Czulam sie jak na mega kacu
moj T skladal stol i podobno tak sie tlukl a ja nic- spalam
Lo u nas w domu bylo identyko!!! Nie dosc ze kazdy jadl obiad o innej porze, to kazdy w swoim kaciebrakowalo mi tych rodzinnych posilkow...
My z moim T zawsze jemy razem. Czesto wtedy pogadamy... Owszem i tv bywa wlaczony ale raczej skupiamy sie na sobie.
Synka tez chce nauczyc normalnego zycia, nie pod kloszem
Io lubi tę wiadomość
-
no teraz już poleci z górki
dzisiaj Neluś, na jutro termin cc ma deidre, czekamy na mike bo ona już po terminie
zanim się obejrzymy to wszystkie będą rozpakowane a tu jeszcze nawet września nie ma
przy czym ja gdzieś tan na szarym końcu bo mojej małej się jak widzę w porównaniu z waszymi skurczowymi przebojami w ogóle nie spieszy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 sierpnia 2014, 13:36
-
kark wrote:Tak jakoś dziwnie się z pielęgniarką rozmawiało.
Np. kobieta cały czas mówiła, jakbym miała mieć znieczulenie ogólne to pytam jakie są dostępne znieczulenia, ona "Ogólne i ZZO, ale większość pań ma złe wyniki i muszę mieć ogólne"... Potem pytamy czy po cesarce będziemy mogli być razem w pokoju - ja, mąż, syn. Kobieta tak, ale określoną ilość czasu, a jak chcemy więcej to mąż musi wykupić dobę hotelową za 300zł. Pytam jeszcze kiedy zobaczę małego, a ona, że jak mnie wybudzą. Ja na to, że chciałabym mieć zzo, a ona, że zobaczymy. Pytam, po ilu godzinach jest pionizacja, a ta, że po 24h... Nie wiem, czy ja wyglądam na taką, co ma złe wyniki krwi czy tak skrzywiony kręgosłup, że muszę mieć ogólne znieczulenie czy co...
Jeszcze mąż dziś, że powinnam mieć cc, bo on ma plany na kolejne 4 dni po porodzie! Nosz, myślałam, że mu przywalę! Ja mam cierpieć, ledwo chodzić, a ten ma Plany! Nawet m powiedziałam, że chyba wolę naturalnie urodzić wcześniej na autostradzie niż tam mieć cc, ale jak zobaczyłam wpis Tysi o tętniaku jej koleżanki (mi teraz właśnie tętniaka wykryli i dlatego mam mieć cc), to trochę mi głupio, że tak pomyślałam.
No właśnie ja wcześniej myślałam, że 5w1 to lepiej, bo mniej wkłuć, ale jak to przeczytałam to padłam. Bo może córka ma silniejszy organizm (w końcu niektóre dzieci z rotawirusem w szpitalu czy gorzej lądują, a ona tylko miała gorączkę, wymioty i biegunkę 2 dni), ale co jak młody będzie słabszy... Jak coś mu się stanie. Całkiem zgłupiałam przez te szczepionki...
Kark? Gdzie Ci wykryli tętniaka? W mózgu?
-
Zaczęły się skurcze regularne co 2 min. Ale nie są bardzo bolesne wiec daje rade. Straszne chce mi się kupę a nie mogę się ruszyć. Na oddziale cisza jak makiem zasial bo dopiero 5:30 rano! Czekam na moja panią doktor.zaraz podadzą mi antybiotyk przeciw gbs. Wyglądam jak zombi zero makijazu włosy mi się przetłuscily z tego stresu eh czuje się fatalnie! Ale Livka niedługo wyjdzie. Trzymajcie kciukasy
magdzia26, verynice, mycha89, Io, Paula55, assantea, BlackLuna, Gosia19, Tysia87, deidre, ofcooo, Majeczka2014, Quatriona, afrykanka, stardust87, doti77, Mika 28, Kaarolina, nenka, jovi81, Beataa25, Patu lubią tę wiadomość
-
My śniadania jadamy osobno, bo ja chodzę do pracy na 8, a P na 7. Teraz jak będzie dziecko to pewnie będę wstawać wcześniej więc może będziemy jeść razem. Tyle, że mój mąż z rana jest raczej mrukowaty
Obiadokolacje jemy zazwyczaj razem ale tak jak pisałam przed tv. Co prawda gadamy przy tym, ale tv i tak mnie wkurza. Ja ogólnie jak jestem sama w domu teraz to praktycznie nie włączam telewizora. I tak nie ma nic do oglądania.
-
Nelus wrote:Zaczęły się skurcze regularne co 2 min. Ale nie są bardzo bolesne wiec daje rade. Straszne chce mi się kupę a nie mogę się ruszyć. Na oddziale cisza jak makiem zasial bo dopiero 5:30 rano! Czekam na moja panią doktor.zaraz podadzą mi antybiotyk przeciw gbs. Wyglądam jak zombi zero makijazu włosy mi się przetłuscily z tego stresu eh czuje się fatalnie! Ale Livka niedługo wyjdzie. Trzymajcie kciukasy
ALE EMOCJE, jaka szybka akcja!!!!!!!! Nelus, bądź dzielna! Zaraz będzie po wszystkimTRZYMAMY WSZYSTKIE 4 KCIUKI!
https://www.maluchy.pl/li-68923.png