Wrześniowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Hahaha ilez tu dzis optymizmu
Gorzej jak dam plame i bedzie mi wstyd przed wami hahaha
Madiii my wczoraj poserduszkowalismy porzadnie i co? Duuupa
Moze pojde sie zaraz cyckami pobawic bo nie wiadomo jak dlugo bede miec 90cm w obwodzie hahahatrzeba sie cieszyc poki mozna
karolcia:)))), Tysia87, magdzia26, madiiiii, stardust87 lubią tę wiadomość
-
Kurde gdzie moje maniery , ja tu swoje żale a teraz czytam ile się tu dzieje :
Lo Trzymaj się Kochana - tak jak napisała martusia wszystko szybko powinno się dobrze skończyć i z tydzień powinnaś być z synkiem w domciu, bądź dzielna, jesteśmy z tobą
Akuszerka: mam nadzieję że wybiorą najlepsze rozwiązanie dla Ciebie i Filipka i że za chwilę będziesz go już szczęśliwa tuliła do siebie
Le'nutka: kochana bardzo dziękuje Ci za ten dokładny i rzetelny opisZazdroszczę że masz to już za sobą. Jak u Ciebie z pokarmem ?
Gosia: konsultuj te wody jeśli sporo ich się sączy albo korek do ... i leż
Quatriona: dawaj znać co tam u Ciebie chyba miałaś być dzisiaj w szpitalu ?
Nelus: super wieści - dzielna babeczka z Ciebie a córcia prześliczna
Paula55: głowa i cycki do góry bo jak nie Ty to kto da radę ?Trzymam kciuki
Mam nadzieję że nikogo nie ominęłam bo sporo się dzieje Kochane tutajmam nadzieję że będę miała net w szpitalu bo jak nie to oszaleję bez tego czasozajmowacza
jakim jest forum
Fipsik lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry
Trzymam kciuki dziewczyny za każdą z was i czekam na super wieści
Ja teraz do Gin jadę na KTG i musi zobaczyć bo cała noc miałam mokrą nawet łóżko troszkę i się przestraszyłamWiadomość wyedytowana przez autora: 28 sierpnia 2014, 10:45
-
nick nieaktualnya mi walsnie odpadl kawal czopa! aleee , tu nie jedna nie ma juz ile i dalej nic:) mi sie tam nie spieszy, ja ma termin na 23 wiec niech siedzi mala jak najdluzej ale ciezko to widze, codziennie mam takie bole przepowiadajace ze juz dwa razy prawie jechalam do szpitala.
Wczoraj poszlam do poloznej a ta do mnie o moj boze jak ty uroslas!!yyyy???kuzwa przeciez 2 tyg temu bylam na wizycie, czyzbym tak urosla?
ktos tu pisal o cm w brzuchu, ja mam 119 cm a zaznaczam ze przed ciaza mialam brzuszek plaski!
Ilez to moje dziecie moze wazyc?pytalam ale powiedziala ze nie ma zielonego pojecia ale na pewno jest duza!YYYY???Mowie do niej ze w pl szacuje sie wage dziecka zeby wiedziec czu da sie sn urodzic bez problemu, odpowiedziala ze jak nie bedzie chciala wyjsc to zrobimy cc. Ale ile stresu, czlowiek sie nameczy a potem cc. Nosz kur albo tak alb tak!
Za tydz we wtorek mnie umowila na rozmowe z lekarzem.
dziewczyny wasze dzieci tez sa tak bardzo nisko?ja czuje raczki mojej malej jak mnie smyra po spojeniu lonowym a tak mi napiera na za przeproszeniem odbyt , ze mam wrazenie ze zaraz tamtedy wyjdzie bo mi pulsuje wszystko.!!!Tez tak macie? -
nick nieaktualnyKarolcia tez tak mam
czuje smyranie na samiusienkim dole! Czasami mam schizy ze mnie paznokietkiem smyrgnie - hehe dobra jestem
ale to jest takie dziwne uczucie.
Co do cm brzuszka wydaje mi sie,zeby nie sugerowac sie tym ze im duze tym dziecko duze??? Wiem,ze wiele osob tak mysli ale czy to sprawdza sie w 100proc? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Paula Slooooooooooonce! No to sobie wreszcie uzylas juhuuuuu
))))) Dobrze, ze neta masz, bedziesz nadawala w.przerwach czytania ksiazki
Jovi, brawo!!! Ze postawilas twardo sprawe!
Nelus, tak barrrrrrrrdzo sie ciesze, ze wszystko sie uklada! Tak wlasnie sobie myslalam, ze ona glodna byla, dlatego o mm mowilam. No to teraz bedzie sielanka!Paula55, Nelus lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-68923.png